Şimdi Ara

Word'te Harf Yazılmıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Office 2003 Pro kullanmaktayım. Bugün akşama doğru çalıştığım Word sayfasını açtığım zaman "ğ, ü, ş, i, ö, ç, . , " harici hiçbir tuşun Word'te işlem görmediğini fark ettim. Örneğin, "a, s, d, 1, 6" gibi tuşlara bastığım zaman sayfada hiçbir değişiklik olmamakta, sanki klavye Pc'ye takılı değil gibi olmaktadır. Word haricinde Office'in diğer tüm programlarında (Excel, Powerpoint vs.) olsun, MSN, Internet Explorer, Firefox, Wordpad vs. olsun diğer tüm yerlerde sorunsuz bir şekilde işlem görülüyor fakat sadece Word'te hala anlam veremediğim bir şekilde tuşlar işlemiyor. Gün içerisinde de çalışmamda bir tek makroların güvenlik seviyesinde değişiklik yaptım (Mathtype'in sorunsuz çalışabilmesi için).

Sorunun düzelmesi için;
    * Bilgisayarı geri yükleme yaptım, sonuç değişmedi.
    * Office'i birçok kez tamamiyle kaldırdım. Tekrardan kurdum, sonuç değişmedi.
    * Bilgisayarı tamamiyle virüs taramasından geçirdim. Herhangi bir ters duruma rastlanılmadı.

Eğer bu tür bir duruma düşen veya rastlayanınız var ise yardımcı olursanız çok sevinirim. Belki de ufacık bir müdahale ile sorun giderilebilir ama bir çözüm bulamadım.

Saygılarımla..

• font değiştirdiğiniz zaman yine aynı problem yaşandı mı
  • Evet, onu da denedim. O kadar garip ki "space"e bile bastığım zaman hiçbir şey algılanmıyor. Bir belgeyi açtığımda ve "ğ, ü, ş, i, ö, ç" harfleri harici diğer harflere bastığım zaman bir algılanma olmuyor ve belgeyi kapatmak istediğimde hiçbir tuşa basmamışım gibi "değişiklikleri kaydetmek istiyor musunuz?" diye sormuyor bile. Ve de sadece "Word"te bu sorun var.
  • Sorun halloldu sonunda. Buraya da nasıl hallolduğunu yazmak istedim ki bu tür bir sorun ile karşılaşan biri olursa yararlansın diye.
    Microsoft'tan aldığım online teknik destek neticesinde "C - Documents and Settings - Kullanıcı Adı - Application Data - Microsoft - Templates" altındaki "Normal.dot" dosyasının kaldırılması ile sonuca ulaşıldı. Tabi ki bunu yapmak için öncelikle "Gizli Klasörleri Göster" seçeneğini aktif hale getirmek gerekiyor.

İlginiz için teşekkür ederim,
    İyi Çalışmalar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.