Şimdi Ara

WordPress All in One Seo Eklentisi Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bir blog sitesi açtım ve bunun seo işlemlerini elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum. Bildiğiniz gibi wordpress'in seo işlemleri için en çok kullanılan eklentisi All in One Seo'dur. Bende bu eklentiyi kullanıyorum fakat bir makale paylaşacağım zaman alt kısımda bu eklenti ile seo işlemlerini yani başlık açıklama ve anahtar kelimeleri yazıyorum. Google da nasıl görüneceğini bana gösteriyor fakat google'da arattığım zaman yaptığım seo işlemlerinin hiç birini göremiyorum hatta bazen yazılarım aramalarda bile çıkmıyor.

Daha Sonra Google Search kısmına geldiğimde sitemin buraya kaydettiğimi ve mülk olarak göründüğünü görüyorum fakat Google Search içerisinde ne google analytics değerlerimi görebiliyorum ne de google dizinine kayıtlı sitemi görebiliyorum. Daha sonra sitemi google dizinine her sayfayı ayrı ayrı kaydettim fakat daha beklemede gösteriyor. Anahtar kelimeleri makalelerimde uygun girdiğim halde seo paketlerini kullandığım halde neden google da sayfam üzerinden arama yaptığım halde makalelerimi bulamıyorum? bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler

• Öyle eklentiyi kurunca googlede çıkıcağını zannettiysen çok yanlış senin le aynı konuda makale yazmış bir sürü site var hepsi 1. Sayfaya sığarmı hiç düşünmedin mi ? O sitenin ilk sıralarda çıkmasını değil google botlarının siteni kolay indexlenisini sağlıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kk king kullanıcısına yanıt
    Cevabın için Teşekkürler ama bir yanlış anlaşılma var sanırım ben ilk sayfada çıkmayacağını biliyorum ve zaten yeni site olduğundan dolayı anahtar kelime ile tek başına sitemi bulabilmem çok zor fakat ben anahtar kelime ve site ismini yan yana yazınca bu All in One eklentisini kurmadan önce yayımladığım konuları bulabiliyorum fakat bu eklentiden sonrakileri bulamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammedchan -- 7 Nisan 2017; 15:51:52 >
  • Sitede SEO ile ilgili başka eklenti mevcut mu ? Mesela Google XML Sitemap vb. ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.