Şimdi Ara

Wordpress Sorun YARDIM PLEASE ÇOK ACİL !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar çok sıkıntı yaşadığım kafayı yiyeceğim bir konuyla alakali çok acil yardımlarınızı bekliyorum.

Wordpress admin panelimde tıpkı yazı editörü gibi temaya bağlı bir xxx menüsü mevcut fakat xxx menüsünde etiket kısmı yoktu.fonksiyon.php den tag kodunu ekledim xxx menüsünde etiket göründü fakat bu kez xxx menüsüne bagli yazı yayinladigimda yayınlanan sayfa içerisinde Etiketler gorunmemeye başladı.

Daha sonra single_xxx.php adlı dosyadan tag kısmının gorunecek kodu ekledim. Bu kez yazı içerisinde Etiketler görünmeye başladı.

Asıl sorunum ve çözemedigim kısım etikete tiklandiginda o etiket e ait tüm içerikler görünmesi gerekirken tıklandığında It seems we can’t find what you’re looking for. Perhaps searching can help. Hatası alıyorum hatasını veriyor içerik bulunamiyor sekinde uyarı veriyor .

Not: wordpress e ait yazı Editörün De sıkıntı yok Etiketler normal şekilde çalışıyor ve tıklandığında acıyor.Sadece wp admin deki xxx adli menüye eklediğim etikette bu sorunu yasiyorum

Arkadaşlar yardımlarınızi bekliyorum. Gerçekten yardım edecek arkadaş için simdiden teşekkür ederim.

Hata: It seems we can’t find what you’re looking for. Perhaps searching can help. Hatası alıyorum Bu şekilde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok mu cevaplayan lütfen çok önemli . Neden kimse cevap vermiyor .

• Temanızda etiketlerin listeleneceği dosya olmayabilir. Bunun için tag.php isimli bir dosya oluşturup temanızın içine yükleyin. Mevcut temanızdaki archive.php veya category.php dosyaları varsa bu dosyalardan tag.php dosyanızı türetebilirsiniz. Eğer oluşturduğunuz etiketler standart postlar için değilse taxonomy kullanıyorsanız ise durum değişir. Dosya adını taxonomye göre vermeniz gerekir.
  • Oncelikle verdiğiniz cevap için teşekkür ederim. Temam da tag yada catagori php dosyaları mevcut değil . Arşiv dosyası mevcut iki adet archive dosyası var archive , archive-temaismi.php şeklinde . Taxonomiler mevcut taxonomy-örnek.php şeklinde taxonomiler var . Bunu nasıl uyarlayabilirim acaba ? It seems we can’t find what you’re looking for. Perhaps searching can help. Bu durumda bu hatayı alıyorum. Wptouch mobil temadan girildiğinde sorunsuz çalışıyor ayrıca wordpress in kendi tema düzeninde de ki yazılar da Etiketler i gösteriyor. Muhtemelen temadan ama nasıl uyarlycam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Semracan09 -- 8 Aralık 2015; 15:13:36 >
  • Temanızdaki archive.php , archive-xxx.php vb. dosyaları bilgisayarınıza indirin baştaki archive yazan kelimeyi silip tag yazarak temanıza yükleyin. Yine çalışmazsa kodlara mudahale etmeniz gerekecek.

• Aynen denedim çalışmadı. kodlara ne tür bir müdahale yapabilirim acaba ?

• Yok mu yardım eden ?

• Çözüm bulan yok anlaşılan ...

• skyp:recepakduman57@gmail.com eklersenız yardımcı ıolabılrım ıkıtane eklentı yuklemem gerekecektır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.