Şimdi Ara

Wordpress ve Tema Kurulumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bir site kurmaya karar verdim. Bunun için alan adını ve hosting hizmetini aldım.
    Alan adım 7kubbe.com, ancak siteyi ilk kurduğumda aldığım wordpress temasını kurabilmiş ve bazı menüler oluşturabilmiştim. Ancak yaşadığım bazı sıkıntılar nedeniyle siteyi yeniden kurmaya karar verdim. Önceki kurulumu sildim. Daha sonra cPanle arayüzünden wordpress kurulumu gerçekleştirdim. Ancak bir türlü (www.7kubbe.com/wp-admin) wordpress admin sayfasına erişemiyorum. Ekteki gibi bir uyarı alıyorum. Yardımcı olurmusunuz. Sürekli veritabanı hatası alıyorum. Ne yapmam lazım temiz yeni bir kurulum için.

Ayrıca filezilla ile ftp sunucusuna bağlandığımda aşağıdaki gibi bir ekran görüntüsü alıyorum.

CPanelden dosya yöneticisine girdiğimde ise aşağıdaki gibi bir ekran görüntüsü çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrhmymn -- 8 Temmuz 2016; 19:40:27 >

• wp-config.php dosyasını sadece config.php olarak güncellersen düzelecektir diye tahmin ediyorum aynı sorunu opencart 'da da bir ara yaşıyordum. Olmazsa eğer wp-admin 'e tekrar geri alip dosyayı manuel olarak bağlamayı deneyebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wordpress Tema Lazım
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.