|
work and travel (2. sayfa)
-
-
ne kadarın var şu anda 4-5k dolar lazım gitmek için. paran varsa gidersin rahatça
-
hocam şu anda o kadar yok fakat kervan yolda düzülür misali bi şeylere başlayacak kadar birikimim var sene içinde kenara attığım parayla da karşılarım gibi duruyor. -
pasaportun yoksa şimdiden çıkar derim öğrenciysen pasaport süresi bedavaydı sanırsam, sonra şirketlere başvuruyorsun ona work and travel ücreti ödüyorsun toplamda 3000-3500 dolar arasında oluyor ondan sonra vizeye başvuruyorsun 185 dolardı sanırsam ondan sonra da gittiğin eyalete göre uçak bileti alıyorsun ortalama 1000 dolar tutar o da ondan sonra oraya gittikten sonra bir yerde kalmak için cep harçlığı lazım oluyor ona da 1000 dolar alabilirsin. oraya gittiğin zaman saatlik ücret oluyor genelde asgari ya da üzeri olur ücretler eyaletten eyalete değişiyor saatlik ücretler 9-16 dolar arası haftada 40 saat çalışma oluyor genelde eğer 40 saati geçersen normal saatten daha fazla ücret alıyorsun.
-
Vize çıkmazsa para yanıyor. Giden geri gelmiyor diye sıkıntılar var vize konusunda. -
Manyak mısın uzasın okulun ne olacak, git yap erasmusunu.
-
Kabul eden ülke olmaz mı ki acaba, maksat çalışıp para biriktirmek değil, maksat yabancı dili geliştirmek
-
Ben de yapmayı düşünüyorum wat
Arabistandan vize alma seçeneği var bi arkadaşım öyle gitmişti. Son çare o şekil yapabilirim
-
O nasıl oluyor hocam
-
Yok yok uzamasın -
Hocam wat formatı bir tek amerikada var diye biliyorum diğerleri zaten turist vizesi oluyordur fakat pek hakim değilim. -
Para yanma konusunu kapora gibi düşünün hocam. Kapora yanıyor bir tek. Kalanı iade. Bir de elbette vize görüşmesi için gereken ücret yanar. -
Doğru diyon
-
Up
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X