Şimdi Ara

Bu yıl Work and travel deneyecek var mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 26 Şubat 2024; 13:0:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kabul oranları düştü, para yanıyor diyorlar. Çok istiyorum, ama denk gelmeyecek sanırım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu ekonomide gidilmez.

• harcadığını kazanmıyor musun zaten hocam

• benim adım laz ziya kullanıcısına yanıt

Kazanmıyormuşsun, en azından gidenler öyle diyor

• Giden arkadaşların maddi açıdan beklentisini çok yüksek tutmamasını önenirim .Eğer trde çalışma tecrübeniz azsa , İngilizceniz çok iyi değilse , sadece para odaklı geçirmezseniz ciddi miktar para biriktirmek pek mümkün değil. Ama program maaliyetini her türlü çıkartırsınız diye tahmin ediyorum en azından giden arkadaşlarım çıkartıp üstüne 2-3 k koydular.

• Yazıldım bı acentaya ilk parayı da gönderdim bakalım ne olacak hocam gidebilirsem ful para odaklı gideceğim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam benim duyduğum daha çok nasıl geçirdiğine bağlı ikinci iş bulabilirsen baya bildiğin ciddi ciddi 13 15k ya çıkanlar var

• FeynmanSverdlov F kullanıcısına yanıt

Hocam yanda Max 600 dolar yanıyor denenebilir bence yav bir ayda girersin bı ise cikarirsin gibi

• 0alametifarika0 kullanıcısına yanıt

Hocam seni yanlış hatırlamıyorsam sürekli trde de part time iş kovalayan biriydin. Senin gibiler için çok uygun bir program masrafları olabildiğince kısıp en kısa zamanda 2. İş bulursan tatmin edici para biriktirebilirsin.

• Teşekkürler hocam iyi çalışmalar auuu

• 0alametifarika0 kullanıcısına yanıt
    Hocam 600 dolar yakmak yerine biraz daha ekleyip uzun sayılabilir bi Balkan turu patlatcam ben

• Tabii yanmayabilir de o para, ama benim için az olmayan bi risk. Risk algısı baya göreceli, hedefler baya göreceli

J1 vizesi hala ABD'ye gitmenin en kolay yolu , ortalaman çok düşük değilse veya son sınıf değilsen genellikle red yemezsin.

Yap hocam güzel olur otelden tanistigim odtulu arkadaş geçen yıl sadece 1000 euroya Avrupa turu yapmış trende falan yatıp kalkmış zorluk çekmiş ama 7,8ulke gezmis Almanya Fransa cart curt gördüm mü gördüm demişti

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.