Şimdi Ara

World / 3 Bitaksi Yolcuğuluğuna 60 TL HEDİYE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
2
Favori
4.029
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eyoruk

Bkm kapanmamış mıydı arkadaşlar ?
    Ağusta kapanacaktı yanlış değilsem, iptal oldu bana kalırsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yus49 Y kullanıcısına yanıt
    İade, dönem içine düştü mü hocam? Ben de 16.10'da kullandım, 2 iş günü de geçti, iade olmadı henüz!
  • AgentMahone A kullanıcısına yanıt
    dün bindiğim taksinin iadesi gelmedi çarşambaya kadar gelmezse kayıt açacam

• AgentMahone A kullanıcısına yanıt
    İlk yolculugum ayni gun dustu. Ancak ikinci yolculuk hala iade edilmemis gozukuyor.

• yus49 Y kullanıcısına yanıt
    Yok, bir şeyler oldu bunların sistemine, diğer hesap için de düşmedi! Buyur bakalım...
  • 2 ve 3 yolculuk işledi ama iade gelmedi kayıt açtım herkesin ki düzelir sistemsel hatadır

• 17 ekimdeki yolculugumun iadesi yansimamis.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sanrupid

Bu mesaj silindi.
    Bitaksi posundan geçmeyen ödeme için nasıl iade almaya çalışıyorsunuz, bu soruyu sorarken ciddi misiniz ?
  • BiTaksi İndirim Kampanyası’ nda koşulların yerine getirilmesi durumunda kazanılan indirimler 25 Ekim 2019 tarihinde yüklenecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Adem.Hoca

BiTaksi İndirim Kampanyası’ nda koşulların yerine getirilmesi durumunda kazanılan indirimler 25 Ekim 2019 tarihinde yüklenecektir.
    World / 3 Bitaksi Yolcuğuluğuna 60 TL HEDİYEBende de böyle kazandınız gözüküyor ama işlem dönem içine düşmesine rağmen karta indirim yansımadı

• zippeople Z kullanıcısına yanıt
    + Bakiye gelir sonradan, sorun olmaz. Olursa da arar talep oluştururuz.
  • zippeople Z kullanıcısına yanıt
    kayıt açtım sistemsel sanırım cevap bu

• Sanrupid kullanıcısına yanıt
    Kardeş sen boşver bu kampanyayı okuma yazmayı öğren. BKM express ile ödeme yapacaksın fiziki postan değil, bunu anlamak ne kadar zor olabilir. Her gün şaşırıyorum kimler kimler kllanılor bu forumu diye :)

• geçen sene bir kere kullanmıştım sanırım, tekrar yararlanabiliyor muyum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ehiamico

Kardeş sen boşver bu kampanyayı okuma yazmayı öğren. BKM express ile ödeme yapacaksın fiziki postan değil, bunu anlamak ne kadar zor olabilir. Her gün şaşırıyorum kimler kimler kllanılor bu forumu diye :)
    Sen ne okuduğunu anladığını mı zannediyorsun şimdi, yazık sana :)
    Orada neyi neden yaptığım yazıyor. Okuduğunu anlasan bunu yazmazdın...

• Yggdrasil Asgard kullanıcısına yanıt
    Ödemeyi bitaksi üzerinden nasıl yapacağını bilmeyen şoföre denk gelince nasıl yönlendirmek gerekiyor?

İlla linç etmenize gerek yok, şoförün hangi ekrandan bunu yaptığını gören biri varsa belki cevap verebilir. Neyse zahmet edip cevap yazmışsınız teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sanrupid

Ödemeyi bitaksi üzerinden nasıl yapacağını bilmeyen şoföre denk gelince nasıl yönlendirmek gerekiyor?

İlla linç etmenize gerek yok, şoförün hangi ekrandan bunu yaptığını gören biri varsa belki cevap verebilir. Neyse zahmet edip cevap yazmışsınız teşekkürler.
    İyi de şoförün herhangi bir işlem yapmasına gerek yok. Şoför sadece tutarı yazıyor. BKM Express veya Kredi Kartını daha önce tanımlamalısın, zaten ödeme tutarı girildiğinde onaya bastığın anda kartından çekecek. Bunun gerçekten neyini anlatalım ?

Not: Taksiyi çağırırken BKM Express veya Kredi Kartı seçeneklerinden birini seçmelisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yggdrasil Asgard -- 22 Ekim 2019; 17:1:59 >
  • Yggdrasil Asgard kullanıcısına yanıt
    Söylediğiniz şekilde yaptığım halde, sistemde tanımlı (ve limiti yeterli olan) sanal kartımdan parayı çekmediği için acaba şoförün de bir şey yapması mi gerekiyordu diye merak ettim. Demek ki o anlık bir problemdi ve yanlış/eksik bir işlem yapmamışım. Bu soruyu sormasaydim, bunu öğrenme şansım olmayacaktı.

Bu mesajınız ile olayı netleştirmiş oldum.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.