< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
World Amazon 750/125 world puan (5. sayfa)
-
-
Aldıktan sonra aynı gün faizsiz 5 taksit yapılabiliyor hocam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
arkadaşlar ben play tl bankamatik kartımı amazona yükleyemedim desteklenemedi hatası aldım , world eko karta başvuru kısmı gözükmüyor bende , nasıl çözerim ?
-
Amazon.com.tr üzerinden Amazon Germany satıcısından 1 TB SSD aldım şimdi. İki kampanyadaki 75 liralık sayaç da çalıştı. 7 Aralık itibariyle kullanılabilir 150 TL'lik puan güzel oldu. Teşekkürler...
-
Bu ayki 5 taksit internet harcamalarını kapsamıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Önceki word kampanyasına katıldım. Yatan word kartı kullanabileceğim yer yok resmen.
-
merhaba
amazondan 2 ürün aldım 503 tl degerinde 50 tl puan kazanmışım galiba.simdi aldığım ürünlerden birini baska bir yerde daha uyguna buldum hepsiburadadan dolayısıyla amazondan aldığım ürünü iade etmeyi düşünüyorum.
1-simdi benim amazonda ki ürünü iade edersem puanım silinir yada geri alınır mı?
2-hepsiburadadan da 500 tl ilk alışveriş yaptım oradan da puan yatar mı ?
suan uygulamadan baktığımda 2 tane kampanya var.birinde secili sitelerden 500-749 tl alışverişe 50 puan diye.tebrikler kazandığın puanları hemen kullanabilirsiniz yazıyor.
digeri de amazon.com.tr den 500-999 tl alışverişe 50 puan diye.burada tebrikler world puanlarınızı 7 aralıkta kullanabilirsiniz diyor.
simdi bana 2 kere mi yatıcak puan 50 birinden 50 digerinden
yardımcı olursanız sevinirim iyice karıştı isler 🤦♂️
-
İade edersen puanin da iade olur, hb den alim yaparsan ordan puan kazanırsın
Müşteri temsilcisi ile konuşun. Belki çek olarak hesaba yükleyebilirler
-
anlamadım hocam diler siparişin puan kazanımı için yeterli demissiniz ama sonrada hepsiburadadan alım yapsan da puan gelmez demissiniz. 7 aralıkta yüklenecek olan amazona özelim puan gelmeden silinecek daha dogrusu gelmeyecek. peki suan yüklü olan da mı silinecek.sonucta digeri silindiği icin kampanyaya katılmamış sayılıcam
-
Yanlış ifade etmisim, sildim mesajimi. Amazon siparisinde birini bile iade ettiginde hocam, 500 liranin altina düşeceği için, 50+50 puanlar geri alınır. Hb den alim yaptigin icin de sadece 50 kazanırsın. Uygulamada sayaca yansimasi icin sure yetmez muhtemelen, 2 gun sonra bitiyor kampanya çünkü. Puan da gunu geldiginde yatmayacak hâliyle. MH arayarak kayit actirip alacaksiniz bu durumda. Uzman degilim tabi ama tahminim surec boyle olur, kampanya tecrubelerime göre.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jumaruu -- 28 Kasım 2021; 2:7:9 >
Hmm.amazon urunu daha gelmedi haftaici anca iade ederim.daha dogrusu 2 parca almistim biri geldi digeri pzt sali gelir buyuk ihtimalle.
Bu durumda simdiden arayim hocam musteri hizmetlerini.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
selam arkadaslar ben daha evvel almadım hediye kartını hesap olusturdum fakat nasıl alacağım bu hediye kartını ?
-
online uygulamadan gold karta başvursak dediğiniz gibi eko ya bağlı olarak aidatsız olarak alabiliyor muyuz bu şekilde.
-
Muhtemelen oluyordur ama riske gerek yok direkt Mh ara sor hemen teklif ederler, beni arayıp kendileri teklif etti
Ekoya ben de basvurayim dedim. Limit yetersizliğinden onay vermedi. Diğer bankalardan limit dusurun dediler. Ziraat ten 3 bin düşürdüm. Tekrar basvurdum gene yetersiz diye onay vermedi. Ne mal ya bunlar. Hani maasin 4 katina kadar limit oluyordu. Maasim 7 bin. 28 bine kadar vermeliler. Mevcut 3 kartimin limiti 21 bin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X