< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
World Amazon 750/125 world puan (3. sayfa)
-
-
Zennetmiyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
wolrd kart başvurusu yapsak hemen açılıyor mu, yoksa kartın gelmesini mi bekliyoruz
-
Kampanya 22'sinde başlamış olarak göründüğü için dahil olursunuz. World Mobil'de görünmüyorsa müşteri hizmetlerini arayın, bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.
-
eko karta başvur, kartın teslimatı gelmeden sanal kart oluşturulabiliyor diye biliyorum ama tam emin değilim başvurudan sonra sanal kartla alışverişi yap.
-
-
Migros hemen’de nasıl kullanılıyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kampanya world mobilde gözüküyor artık ben alışverişimi yapmıştım katıldım puan geldi güzel oldu bee
Amazonda ceyrek ya da gram altın yok mu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Vakıfbank World kart yetim mi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Vakıf world yine cacık, efsane cuma diyorlar vakıfta hiç online alışveriş kampanyası yok
Vakif dahil değil mi
world mobilde arama kısmına amazon yazınca kampanyalara ulaşırsınız mesajla falan uğraşmayın
İki farklı kampanya var 1000 liraya iki sayaç da çalışıp 175 puan mı alıyoruz şimdi? 75 + 75 150 olması gerekmiyor mu? Ben mi kaçırıyorum bir şeyleri? Var mı alan?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi visceroid -- 22 Kasım 2021; 21:40:35 > -
hediye kartını kendine alabiliyor musun?
-
Hocam kendi mail adresinize de gönderebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 22 Kasım 2021; 23:54:2 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Amazon'dan gelecek puan 6 Aralık'ta tanımlancak gözüküyor. Gelecek ayki puan hareketleri kısmından bakın.
-
1000 liralık matkap aldım amazondan 75 hemen verdi bir kampanyadan. Diğeri de 7 aralıkta 75 tl olarak aktif olacak. Yani doğru kaçırdıgın bir şey yok.
-
Amazon hediye kartı alsak oluyor mu?
Vakifbank geçerli mesaj attım başvurunuz alınmıştır dedi. Kombo nasıl oluyor 75 +75?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X