Katılım alındı cevabı geliyor sms olarak. O yüzden bir sorun olacağını sanmıyorum |
Bildirim
Katılım alındı cevabı geliyor sms olarak. O yüzden bir sorun olacağını sanmıyorum |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
dün ziraat'ten 1500 yüklemiştim başka kampanya bulamayınca 1 gün bekleseymişim keşke |
bu konuda worldü de beğenmiyorsanız bilemedim yani. yakıt, giyim vb en çok geçen world |
İkinciye bir şey yok demek istiyor yani. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
arkadasın dedıgı gıbı word eko verıor sonra da gold kartı aıdatsız talep edıp alabılıyorsun aidatsız 2 kartın oluyor.. |
Happy.com.tr de geciyor gittigidiyorda wpden az olursa geciyor bir de migros hemende |
Ben bu durumu çok anlayamadım. Vakıf World kullanıyorum, az önce 2000 TL bir ürün aldım. Kampanya için sms attım 75 tl için, 50 tl daha kazanabilirmiydim ? |
Bu link geçerli çıkmadı bende.. Katılanlar SMS ile mi katıldı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İlgilenenler için world mobil'e gelmiş kampanya, öncekiyle de birleştirebildim konuda belirtildiği gibi < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fustercluck -- 22 Kasım 2021; 18:1:12 > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |