Şimdi Ara

world den her 100 tl ye 10 tl hediye (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
522
Cevap
13
Favori
29.432
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • az önce Ankara / Ulus' a gittim farklı yerlerden bir kac tane gram altin alayim diye, bir tane bile alamadim. fiyati 94-95 diyorlar kredi karti ile alininca 100 lira diyorlar. Peki sonrasinda satsam ne kadardan alirsiniz diye sordum birkac yere 85-86 gibi fiyat verdiler.... Hic mantikli gelmedi almadan döndüm islandigimla kaldım malesef.. Duyuyorum ankarada 95 e aliyorlar uzerinede para ustu aliyorlar nerede bu kuyumcular? Yada baska turlu bir fikir onerisi olan? Yani sadece alip satmak amacli.. 2 tane 100 lira sevgililer gunu icin, geri kalan 100 lerde subat kampanyasi icin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: parcifal

az önce Ankara / Ulus' a gittim farklı yerlerden bir kac tane gram altin alayim diye, bir tane bile alamadim. fiyati 94-95 diyorlar kredi karti ile alininca 100 lira diyorlar. Peki sonrasinda satsam ne kadardan alirsiniz diye sordum birkac yere 85-86 gibi fiyat verdiler.... Hic mantikli gelmedi almadan döndüm islandigimla kaldım malesef.. Duyuyorum ankarada 95 e aliyorlar uzerinede para ustu aliyorlar nerede bu kuyumcular? Yada baska turlu bir fikir onerisi olan? Yani sadece alip satmak amacli.. 2 tane 100 lira sevgililer gunu icin, geri kalan 100 lerde subat kampanyasi icin..

müdürm sende altın alma bi tanıdığından 100 tl çek kartla 95 tl sini geri nakit al daha mantıklı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: müdür-42

quote:

Orijinalden alıntı: parcifal

az önce Ankara / Ulus' a gittim farklı yerlerden bir kac tane gram altin alayim diye, bir tane bile alamadim. fiyati 94-95 diyorlar kredi karti ile alininca 100 lira diyorlar. Peki sonrasinda satsam ne kadardan alirsiniz diye sordum birkac yere 85-86 gibi fiyat verdiler.... Hic mantikli gelmedi almadan döndüm islandigimla kaldım malesef.. Duyuyorum ankarada 95 e aliyorlar uzerinede para ustu aliyorlar nerede bu kuyumcular? Yada baska turlu bir fikir onerisi olan? Yani sadece alip satmak amacli.. 2 tane 100 lira sevgililer gunu icin, geri kalan 100 lerde subat kampanyasi icin..

müdürm sende altın alma bi tanıdığından 100 tl çek kartla 95 tl sini geri nakit al daha mantıklı

varsa bunu yapabilecek birisi gideyim yanına. malesef tanıdıgım kimse yok..

• hepsiburada com üye işyeri demi arkadaşlar

• gittigidiyor'da geçerli olup olmadığı belli oldu mu arkadaşlar?
  • mesaj bulunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enginturaman

quote:

Orijinalden alıntı: kendirf

quote:

quote:

HIZLIAL dan alısverisi teyit ettidim
    1 gr altın aldım.Subat ayı kamp.dahil edildi.
    facebook kamp zaten ok.2 adet kuyumcudan almıstım.
    hızlıaldan gunluk alısverise devam

Hızlıaldan bir işlem yaptım.

MH 'den teyit ettirmek istedim fakat kampanya dısı oldugu ve geçersiz işlem oldugu bilgisini aldım.

Dediğim gibi YKB nin MH leri artık kime denk gelirse hepsi ayrı telden çalıyo.

Riske girmeme açısından siparişimi iptal edeceğim.

vallahi gorusmeler kayıtlı oldugu icin guven sorunu yok ben de.
    kampanya kapsamında internet dahil, hatta kuyum da dahil
    sonucta trend magazacıılık uye isyeri
    hatta odeme adamında joker vada secenegi bile cıkıyor
    yani ykb posu
    gecerli olmaması icin bir neden yok..

Geçerli olmama nedeni bilgisayar sektöründe olması.

bana da gecerli dedi.
    sonucta konusmalar baglayıcıdır-her2 taraf icin de.
    bilgisayar sektoru gozukse de GG de oldugu gibi alınan urune baksınlar o zaman..

• quote:

bana da gecerli dedi.
    bilgisayar sektoru gozukse de GG de oldugu gibi alınan urune baksınlar o zaman..

Tercih meselesi tabi eklememe ihtimali daha yüksek sonrasında konusma kayıtlarında itiraz v.s. ben uğraşmak istemiyorum ondan riske girmiyeceğim.

GG kampanyası zaten siteye ozel ve sitedeki bazı kategorileri kapsıyan bir kampanya ikisi baya bir farklı yani.
  • quote:

quote:

bana da gecerli dedi.

Tercih meselesi tabi eklememe ihtimali daha yüksek sonrasında konusma kayıtlarında itiraz v.s. ben uğraşmak istemiyorum ondan riske girmiyeceğim.

GG kampanyası zaten siteye ozel ve sitedeki bazı kategorileri kapsıyan bir kampanya ikisi baya bir farklı yani.

yok birebir aynı
    gg posu e-ticaret veya bilgisayar diye geciyor
    kategori bazında nasıl ayrım yapılıyor peki?cep tel alınca yatıyor-kulce altında yatmıyor.
    bunlar manuel mudahale gerektirir..
    sonucta internet alısveris dahil denmis kampanyda ve alısverisim altın.
    itiraza bile gerek kalmayacak bence..
    kuyumcu gitmek her zaman kolay degil
    bu sekilde alacagım ben..

• quote:

quote:

quote:

bana da gecerli dedi.

yok birebir aynı
    kategori bazında nasıl ayrım yapılıyor peki?cep tel alınca yatıyor-kulce altında yatmıyor.

İkisi farklı hocam.

GG'de aldıgınız ürünün kategorisine bakıyolar.

Bunda alışveriş yaptıgınız firmanın bağlı oldugu sektöre bakıyorlar.

Hızlıal altın siparişi iptal edilemiyormuş bu arada.Zar zor bi siparişi iptal ettirdim.

• acaba besin takviyelerinde geçerli midir? mesela şunda:http://urun.gittigidiyor.com/saglik/osteo-bi-flex-5-loxin-adv-120tb-75538217
    gerçi saydıkları ürün gamlarına baktığımda pek alakalı gelmiyor ama belki gıda marketine veya kozmetik tarafına dahil oluyor mudur diye merak ettim..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

bana da gecerli dedi.

yok birebir aynı

İkisi farklı hocam.

GG'de aldıgınız ürünün kategorisine bakıyolar.

Bunda alışveriş yaptıgınız firmanın bağlı oldugu sektöre bakıyorlar.

Hızlıal altın siparişi iptal edilemiyormuş bu arada.Zar zor bi siparişi iptal ettirdim.

neyse hocam senin dedigin gibi olsun
    ben deneme amaclı altın ile birlikte 2 urun aldım gg den
    ama yine puan yatmadı
    yani ozetle sepet icerigine tek tek bakmıslar.
    burada da sektore baksalar bile hizlial sanalpazarda tonla urun var. dolayısıyla inceleme gerekir
    internete alısverisini dahil ettilerse sonuca katlanacaklar.migros da gıda diye geciyor ama bi ton sey alınabilir mesela..
    kapsam dısı demek cok kolay..

• sanal pazardan altın oluyormu?
  • hepsiburada.com üye iş yeri midir? eğer üyeyse hangi sektöre dahildir?
  • limangodan yapılan harcamalar ekstrede hangi sektörde görünüyor ? Morhipo elektronik geçiyor mesela
  • Sanalpazar oluyor mu ?
    Bu çok önemli suan lütfen cevap veriniz

• quote:

Orijinalden alıntı: koko69

limangodan yapılan harcamalar ekstrede hangi sektörde görünüyor ? Morhipo elektronik geçiyor mesela

morhipoyu üye iş yeri listesinde göremedim. ekstrede elektronik olarak geçiyor demişsiniz,farklı bir isim altında mı geçiyor? veya üye iş yeri değil mi?
  • benim puanlarım belirtilen günde hesabımdaydı..
  • quote:

HIZLI AL OLUYORSA SANALPAZAR DA OLUR ? TEHİT ETTİREN VAR MI ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: baltacifatih

quote:

HIZLI AL OLUYORSA SANALPAZAR DA OLUR ? TEHİT ETTİREN VAR MI ?

TEHİT değil hocam Teyit olacak. Bir de büyük harf kullanılmaması gerektiğini en iyi bilenlerden biri olmalısınız tecrübenizden dolayı.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.