Şimdi Ara

world den her 100 tl ye 10 tl hediye (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
522
Cevap
13
Favori
29.433
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hızlı al oluyormu kesinmi önceki sayfalarda bi arkadaş olmuyor demişti

birde hızlıal hangi sektörde bilen varmı acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: müdür-42

hızlı al oluyormu kesinmi önceki sayfalarda bi arkadaş olmuyor demişti

TREND MAGAZACILIK (İSTANBUL / ÜMRANİYE)
    Üye İşyeri Numarası:
    2697319081
    Sektör:
    Bilgisayar
    Adres:
    YUKARI DUDULLU 1.CAD N:13ORGANIZE SANAYI BÖLG, ÜMRANİYE - İSTANBUL
  • quote:

Orijinalden alıntı: theunnamed

quote:

Orijinalden alıntı: müdür-42

hızlı al oluyormu kesinmi önceki sayfalarda bi arkadaş olmuyor demişti

TREND MAGAZACILIK (İSTANBUL / ÜMRANİYE)
    Üye İşyeri Numarası:
    2697319081
    Sektör:
    Bilgisayar
    Adres:
    YUKARI DUDULLU 1.CAD N:13ORGANIZE SANAYI BÖLG, ÜMRANİYE - İSTANBUL

tşk ed. müdür saol

• 3160 a mı SMS atacağız?Bir de
  • bir de üye işyeri çok fazla yok gibi
  • hizlialdan taksitle altın aldım, bakalım hem bu kampanya hem de facebook oldu umarım.
    Yarın da hem ykb hem de bkm express üyesi altın satan bir firma arayacağım, bulamadım bugün, vazgeçtim :) .
  • hepsiburada, yenicarsim kategorisi bulan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anil -- 12 Şubat 2013; 14:19:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomofil

hizlialdan taksitle altın aldım, bakalım hem bu kampanya hem de facebook oldu umarım.
    Yarın da hem ykb hem de bkm express üyesi altın satan bir firma arayacağım, bulamadım bugün, vazgeçtim :) .

http://www.alisveris.com/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sefa

quote:

Orijinalden alıntı: baltacifatih

quote:

Orijinalden alıntı: kendirf

HIZLIAL dan alısverisi teyit ettidim
    1 gr altın aldım.Subat ayı kamp.dahil edildi.
    facebook kamp zaten ok.2 adet kuyumcudan almıstım.
    hızlıaldan gunluk alısverise devam

HIZLI AL OLUYORSA SANALPAZAR DA OLUR ? TEHİT ETTİREN VAR MI ?

TEHİT değil hocam Teyit olacak. Bir de büyük harf kullanılmaması gerektiğini en iyi bilenlerden biri olmalısınız tecrübenizden dolayı.

Eleştirel yaklaşımlarınızı ilk olarak pm ileterek belirtmeniz beni rencide etmez. Bu davranışınız rencide eder ...
    Lütfen hata olarak gördüğünüz bir şey varsa eğer bunu ''İLK'' özel mesaj göndererek düzeltmeye çalışınız.

Uyarı için teşekkür ederim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kendirf

HIZLIAL dan alısverisi teyit ettidim
    1 gr altın aldım.Subat ayı kamp.dahil edildi.
    facebook kamp zaten ok.2 adet kuyumcudan almıstım.
    hızlıaldan gunluk alısverise devam

HIZLI AL OLUYORSA SANALPAZAR DA OLUR ? TEHİT ETTİREN VAR MI ?

TEHİT değil hocam Teyit olacak. Bir de büyük harf kullanılmaması gerektiğini en iyi bilenlerden biri olmalısınız tecrübenizden dolayı.

Eleştirel yaklaşımlarınızı ilk olarak pm ileterek belirtmeniz beni rencide etmez. Bu davranışınız rencide eder ...
    Lütfen hata olarak gördüğünüz bir şey varsa eğer bunu ''İLK'' özel mesaj göndererek düzeltmeye çalışınız.

Uyarı için teşekkür ederim.

Bende teşekkür ederim uyarınız ve anlayışınız için.
    Bundan sonra ilk PM göndereceğimden emin olabilirsiniz...

• quote:

Orijinalden alıntı: anil

quote:

hizlialdan taksitle altın aldım, bakalım hem bu kampanya hem de facebook oldu umarım.

Peki bahsedilen kategorilere giriyor mu acaba? Alisveris.com kategori olarak ne geçiyor?
  • Kampanyalar birbirine girdi iyice. bu kampanyalar birleşiyor mu ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRX -- 12 Şubat 2013; 16:41:03 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: anil

quote:

Peki bahsedilen kategorilere giriyor mu acaba? Alisveris.com kategori olarak ne geçiyor?

yok buradan bkm express alışverişi için altın alınabilir.

• Bu forumun en takipçisi arkadaş bir tane yazsın en iyi en güzel şekilde nasıl yararlanılabilir.

Lütfen...

-sanalpazar.com olduğu için değerlendirilebilir.
    -2 adet altın kuyumcudan alınırak facebook artı şubat kampanyası 10 tl olduğundan 35 tl puan kazanılabilir.
    -11 adet alışveriş için yön göstermeler gerekir ama ilk 2 si muhakkak elden alışveriş olsun ne de olsa 35 gelecek 10 tl gitse ne olur mantığına dayalı iş yapmak mantıklı bence ...

Ek olanlar varsa lütfen kopyalasın düzeltsin ve devam ettirsin bir tane güzel mesaj yapalım ...
    Çok dağıldı konu ....
  • quote:

Bu forumun en takipçisi arkadaş bir tane yazsın en iyi en güzel şekilde nasıl yararlanılabilir.

Lütfen...

-sanalpazar.com olduğu için değerlendirilebilir.
    -2 adet altın kuyumcudan alınırak facebook artı şubat kampanyası 10 tl olduğundan 35 tl puan kazanılabilir.
    -11 adet alışveriş için yön göstermeler gerekir ama ilk 2 si muhakkak elden alışveriş olsun ne de olsa 35 gelecek 10 tl gitse ne olur mantığına dayalı iş yapmak mantıklı bence ...

Ek olanlar varsa lütfen kopyalasın düzeltsin ve devam ettirsin bir tane güzel mesaj yapalım ...
    Çok dağıldı konu ....

mesela sanalpazar.com un kategorisi bilgisayar gözüküyor puan yatmayabilir.
  • Peki neden yatmasın ki üye işyeri ...
  • quote:

Peki neden yatmasın ki üye işyeri ...

Adı geçen kategoriler arasında yer almıyor ondan.
  • bugün adios kartımla 1 gr altın aldım kuyumcudan (1 gr + 3 tl =100 tl şeklinde) yapıkredi posu yoktu vakıftan çekti. %1 puan verdi. sonuçta world üye işyeri olduğu için sıkıntı olmaz diye düşündüm. mh aradım kampanyaya dahil değil dedi. gittim iptal ettirdim.
    kampanya koşullarına birde vakıfbankın sitesinden bakayım dedim. işte bomba...

Kampanya Koşulları :
    Kampanya 8-28 Şubat 2013 tarihleri arasında yapılacak geçerlidir.
    Kampanyaya dahil işlemlerin Yapı Kredi World POSlarından yapılması gerekmektedir.
    Kampanyaya katılım için KAZAN yazıp kartın son 6 hanesinin 6635’e gönderilmesi gerekmektedir.
    Kampanya kart bazında değil müşteri bazında geçerlidir, her müşteri kampanyadan bir kez faydalanabilecektir.
    Aynı gün aynı üye işyerinden yapılacak işlemlerden ilki kampanyaya dahil edilecektir.
    Kampanyaya Taksitli işlemler,Worldpuan ile yapılan alışverişler ve Ticari Kartlar dahil değildir.
    Kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan’lar 9 Mart 2013’te yüklenecek olup, kullanılmayan puanlar 18 Mart 2013’te geri alınacaktır.
    Kampanya ödülleri müşteri bazında takip edilecek olup bir müşteri en fazla 100 TL puan kazanabilecektir.
    Kampanyaya internet alışverişleri dahil olup, nakit çekim, puan kullanımı ve mail order işlemleri dahil değildir.
    Kampanya kapsamında yapılacak ilk alışverişte puan kazanımı olmayacaktır. Puan kazanımı 2. alışveriş ile birlikte olacaktır.
    Aynı dönemde, aynı sektörlerde yapılan benzer kampanyalar birleştirilemez. Bir müşterinin birden fazla kampanyaya dahil olması durumunda, kart sahibi en yüksek ödül verilen kampanya kapsamında değerlendirilir.
    Kampanyanın dahil olduğu E-ticaret siteleri: Vatan Bilgisayar, Bimeks, Pc Gold Bilgisayar, Electro World, Teknolojix, Hızlıal.com, Hepsiburada, 212.com, Gitti Gidiyor, Zizigo,Www.Ereyon.com.Tr, Annelutfen.com, E-Bebek, Vatan Bilgisayar Sanal, Madalıon.com, İndirdik.com, Sanalreyonum.com, Sanalpazar.com, Teknokolik, Avmmall.com, Markapon.com, Morhipo, Trendyol, Butikbebe.com, Vipdükkan.com, Limango, Yeniçarşım.com, Arabulvar, Enmoda, Kliksa, Markafoni, Bon Prıx , 1V1Y.com, Modaelinizde.com , Pabbuc.com, Bee Goddes, Bella Mola, Gimora.com, Lidyana.com, Elsesilver.com, Butigo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muh.sar -- 12 Şubat 2013; 18:22:16 >

• 6 Şubat tarihinde Fish kartımla sevgilier günü 75 TL chip kampanyasından yararlanmak için sanalpazar.com ve hizlial.com üzerinden 1 er gr au almıştım. Saat 17:00 gibi akbanka çağrı hizmetini aradığımda yapmış olduğum işlemin MCC kodunu sorduğumda 5732 Elektonik olarak gözükmekte dedi.

Arkasından hemen hzilial ve sanalpaza üzeinden adios kartımla 1 er gr au aldım ve çağrı merkezini aradım ilgili yetkili en başta kampanyaya dahildir dedi ve MCC kodunun 4816 olduğunu söyledi . Bende Fish katım ile yaptığımda 5732 gözüküyorda World kartım ile nasıl farklı gözükür bu MCC kodları bankaya göre değişiklik göstermez bunu teknik birime danışırmısınız , bana söylemiş olduğunuz kod firmanın kodu oalbilir yanlışlık olmasın dedim . Sonra ilgili kişi teknik birime danıştı ve MCC kodunun ancak işlem muhasebeleştikten sonra görüdüğünü öğrendiğini ve söylmeiş olduğu kodun firmanın kodu olduğunu söyledi. Kısacası MoRs oldu .

İşlem muhasebeleşsin ve dönem içi hareketlere yansısın hemen arıyacağım ...

Sanalpazar ve hizlial dan kampanyaya dahil olduktan sonra alışveriş yapan arkadaşlar varsa aradıklarında MCC kodunun sogulanmasını istesinler. Bu şekilde alışveriş yapıp dönem içi hareketlere yansıyan arkadaş varsa öğrensin ve au alımında geçerli olup olmadığı bilgiyi paylaşsın ...

• quote:

Orijinalden alıntı: muh.sar

Kampanya Koşulları :
    Kampanya 8-28 Şubat 2013 tarihleri arasında yapılacak geçerlidir.
    Kampanyaya Taksitli işlemler,Worldpuan ile yapılan alışverişler ve Ticari Kartlar dahil değildir..

wordlcard.com.tr nin sitesinde ise ;

Kampanyaya Yapı Kredi bireysel kredi kartları ve bireysel banka kartları (ticari kartlar hariç), Albaraka, Anadolubank, TEB ve Vakıfbank Worldcard'lar ile yapılacak peşin ve taksitli alışverişler. dahil olup nakit çekim, mail order işlemleri, iade ve puan kullanımı işlemleri dahil değildir. Sanal kartla yapılan harcamalar ve internet harcamaları kampanyaya dahildir.

denilmektedir.

Bu nasıl bir ikilem ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mat34 -- 12 Şubat 2013; 19:29:05 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.