Şimdi Ara

world den her 100 tl ye 10 tl hediye (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
522
Cevap
13
Favori
29.430
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yazılanlar da çelişkili mh nin söyledikleri de...
  • quote:

Orijinalden alıntı: muh.sar

yazılanlar da çelişkili mh nin söyledikleri de...

Şimdi vakıfbank çağrı merkezini aradım , tele çıkan bayan kampanyaya taksitli işlemlerin dahil olmadığını böbürlene böbürlene söylerken , lafı ağzına tıkadım ve worldcard.com.tr ye girip ordan kampanya koşullarına bakmasını istedim , bana evet haklsınız burda bu şekilde yazmaktadır dedi. Bende biz tüketicilerin bilinçli olduumuzu söyledim. Kampanya koşullarını yapıkredi bankasının hazırladığını kendilerinin hiç bir şekilde değiştiremeyeceğini ve yapı kredi bankasına şikayet edilmesi durumunda banka gerekirse size yaptırım yapabilir ve tüketiciler manevi tazminat davası açabilir dedim. İlgili bayan hemen kredi kartları merkezine bu bilgiyi iletti en kısa zamanda ilgilenileceğini söyledi.

Arkadaşlar , eğer koşulları değiştirmezlerse yapı kredi bankasına şikayette bulunalım ve yaptırım yapmalarını sağlayalım ...

• ağzına sağlık kardeşim iyi etmişsin
  • quote:

bugün adios kartımla 1 gr altın aldım kuyumcudan (1 gr + 3 tl =100 tl şeklinde) yapıkredi posu yoktu vakıftan çekti. %1 puan verdi. sonuçta world üye işyeri olduğu için sıkıntı olmaz diye düşündüm. mh aradım kampanyaya dahil değil dedi. gittim iptal ettirdim.
    kampanya koşullarına birde vakıfbankın sitesinden bakayım dedim. işte bomba...

Kampanya Koşulları :
    Kampanya 8-28 Şubat 2013 tarihleri arasında yapılacak geçerlidir.
    Kampanyaya dahil işlemlerin Yapı Kredi World POSlarından yapılması gerekmektedir.
    Kampanyaya katılım için KAZAN yazıp kartın son 6 hanesinin 6635’e gönderilmesi gerekmektedir.
    Kampanya kart bazında değil müşteri bazında geçerlidir, her müşteri kampanyadan bir kez faydalanabilecektir.
    Aynı gün aynı üye işyerinden yapılacak işlemlerden ilki kampanyaya dahil edilecektir.
    Kampanyaya Taksitli işlemler,Worldpuan ile yapılan alışverişler ve Ticari Kartlar dahil değildir.
    Kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan’lar 9 Mart 2013’te yüklenecek olup, kullanılmayan puanlar 18 Mart 2013’te geri alınacaktır.
    Kampanya ödülleri müşteri bazında takip edilecek olup bir müşteri en fazla 100 TL puan kazanabilecektir.
    Kampanyaya internet alışverişleri dahil olup, nakit çekim, puan kullanımı ve mail order işlemleri dahil değildir.
    Kampanya kapsamında yapılacak ilk alışverişte puan kazanımı olmayacaktır. Puan kazanımı 2. alışveriş ile birlikte olacaktır.
    Aynı dönemde, aynı sektörlerde yapılan benzer kampanyalar birleştirilemez. Bir müşterinin birden fazla kampanyaya dahil olması durumunda, kart sahibi en yüksek ödül verilen kampanya kapsamında değerlendirilir.
    Kampanyanın dahil olduğu E-ticaret siteleri: Vatan Bilgisayar, Bimeks, Pc Gold Bilgisayar, Electro World, Teknolojix, Hızlıal.com, Hepsiburada, 212.com, Gitti Gidiyor, Zizigo,Www.Ereyon.com.Tr, Annelutfen.com, E-Bebek, Vatan Bilgisayar Sanal, Madalıon.com, İndirdik.com, Sanalreyonum.com, Sanalpazar.com, Teknokolik, Avmmall.com, Markapon.com, Morhipo, Trendyol, Butikbebe.com, Vipdükkan.com, Limango, Yeniçarşım.com, Arabulvar, Enmoda, Kliksa, Markafoni, Bon Prıx , 1V1Y.com, Modaelinizde.com , Pabbuc.com, Bee Goddes, Bella Mola, Gimora.com, Lidyana.com, Elsesilver.com, Butigo

Vakıfbanka göre dahilse yapıkrediye göre dahil midir acaba bu e-ticaret siteleri.

• burdaki kuyumcu beni belledi herhal fix nakit 97 kartla 100 diyor

%1.5 puan verdiği için dert etmiyorum
  • Arkadaşlar, İzmir Karşıyaka'da düşük komisyonla 24 ayar 1 gram altın alınabilecek world üyesi kuyumcu var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackDaniels

burdaki kuyumcu beni belledi herhal fix nakit 97 kartla 100 diyor

%1.5 puan verdiği için dert etmiyorum

Valla ben .%.5 puan veren iki yerden zorla 100 TL ye alabildim, Konuştugum 4-5 yer ise 102-105 lira felan istedi.
    World posundan cekmek istemiyorlar komisyonu cokmuş vs vs.

Adamlarda haklı bizim istedigimiz de rezillik aslında,
    adamlardan 95-96 liraya sattıkları seyi , 100 lira cek 2 lira geri ver. Ugrasmak istemiyor adam bişi kalmıyor ki adama.
    vergi kayit vs herife kalıyor, bence tek cekim lira 100 liraya almak iyi üstüne para alabilen arakdaslar işi aşmış.

boyle kuyumcu bulan varsa lutfen bildirsiin de gidelim ben cok skıldım cumartesi günü 2 tane zor aldım ugrsamıycam bununla.
  • hizlial.com dahil degil arkadaslar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Tarık_

Arkadaşlar, İzmir Karşıyaka'da düşük komisyonla 24 ayar 1 gram altın alınabilecek world üyesi kuyumcu var mıdır?

+1912
  • quote:

Kampanyanın dahil olduğu E-ticaret siteleri: Vatan Bilgisayar, Bimeks, Pc Gold Bilgisayar, Electro World, Teknolojix, Hızlıal.com, Hepsiburada, 212.com, Gitti Gidiyor, Zizigo,Www.Ereyon.com.Tr, Annelutfen.com, E-Bebek, Vatan Bilgisayar Sanal, Madalıon.com, İndirdik.com, Sanalreyonum.com, Sanalpazar.com, Teknokolik, Avmmall.com, Markapon.com, Morhipo, Trendyol, Butikbebe.com, Vipdükkan.com, Limango, Yeniçarşım.com, Arabulvar, Enmoda, Kliksa, Markafoni, Bon Prıx , 1V1Y.com, Modaelinizde.com , Pabbuc.com, Bee Goddes, Bella Mola, Gimora.com, Lidyana.com, Elsesilver.com, Butigo

bu sitelerin listesini nereden edindiğiniz?

üye iş yerimidir, hangi sektöre aittir diye bir çok konuşma yapıldı. Kampanya koşullarında bir liste göremedim, yenilendi mi yoksa başka bir kaynaktan mı ulaştınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: mculhaci
    ve tüketiciler manevi tazminat davası açabilir dedim.

keşke öyle bişey demeseydin çünkü açamaz arada laf kalabalığına gitmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: anil

quote:

Orijinalden alıntı: tomofil

hizlialdan taksitle altın aldım, bakalım hem bu kampanya hem de facebook oldu umarım.
    Yarın da hem ykb hem de bkm express üyesi altın satan bir firma arayacağım, bulamadım bugün, vazgeçtim :) .

http://www.alisveris.com/

Arkadaşlar bu siteden çeyrek altın alsak, hem bkm express kampanyasından hem de 100 lük kampanyadan yararlanmış olur muyuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: yemre81

hizlial.com dahil degil arkadaslar...

MCC kodunu sordunuz mu alışverişinizin ...
    Direk dahil değil demelerine inanmayın MCC kodu elektonik olarak gözüküyorsa sorun olmaz ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: valhalax

quote:

bu sitelerin listesini nereden edindiğiniz?

üye iş yerimidir, hangi sektöre aittir diye bir çok konuşma yapıldı. Kampanya koşullarında bir liste göremedim, yenilendi mi yoksa başka bir kaynaktan mı ulaştınız?

vakifkart.com.tr de kendisi belirlemiş şu e ticaret siteleri dahildir diye ...

• quote:

Orijinalden alıntı: kutri

quote:

quote:

hizlialdan taksitle altın aldım, bakalım hem bu kampanya hem de facebook oldu umarım.
    Yarın da hem ykb hem de bkm express üyesi altın satan bir firma arayacağım, bulamadım bugün, vazgeçtim :) .

Arkadaşlar bu siteden çeyrek altın alsak, hem bkm express kampanyasından hem de 100 lük kampanyadan yararlanmış olur muyuz?

Evet oluyormu acaba?

• quote:

quote:

quote:

Evet BKM ile öderseniz 75TL üstü alışveriş oldugu için WP gelir. BKM Kampanyasında üyeişyeri gereksinimi yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi datox -- 13 Şubat 2013; 9:29:59 >

• quote:

isyerinde bir arkadas az once aradı
    hizli.al subat kamp. dahil ama facebook a dahil degil demis.
    herkes teyidini alsın
    itiraz durumunda gorusme kayıtları gecerli olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mculhaci

vakifkart.com.tr de kendisi belirlemiş şu e ticaret siteleri dahildir diye ...

teşekkürler, bende YKB olduğu için vakıf sitesine bakmamıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: datox

quote:

quote:

quote:

Evet BKM ile öderseniz 75TL üstü alışveriş oldugu için WP gelir. BKM Kampanyasında üyeişyeri gereksinimi yoktur.

Hem 168 liraya çeyrek satıyor hemde 7 lira kargo ucreti istiyor

tek çekim 159 a veriyor ama kargo yine fazla.

• quote:

Orijinalden alıntı: kendirf

quote:

isyerinde bir arkadas az once aradı
    hizli.al subat kamp. dahil ama facebook a dahil degil demis.
    herkes teyidini alsın
    itiraz durumunda gorusme kayıtları gecerli olur.

Bana da sevgili müşteri hizmetleri dönüş yaptı.

ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜ
    hızlıal - -
    sanalpazar + -

+ : Dahil
    - : DAhil değil

Ne kadar tutarsızlık .........

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.