Şimdi Ara

world den her 100 tl ye 10 tl hediye (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
522
Cevap
13
Favori
29.430
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeniçarşım %10 kampanyası ile birleşiyor mu, bilgisi olan var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Facebook World Kart kanalından hangi e-ticaret siteleri kampanyaya dahil şeklinde soru sordum ve numaramı isteyip, arayacağız dediler ve 0262 444 0 444 numaradan bir bayan aradı. Hangi e-ticaret sitelerini sormuştunuz dediğinde Hizlial.com ve Sanalpazar.com söyledim. Bunlar e-ticaret olarak göründüğü için kampanyaya dahil dedi. Bunun üzerine ben, ancak sektörü bilgisayar görünüyor, bir sorun teşkil eder mi, çünkü müşteri hizmetlerini 2 defa aradım önce dahil sonra dahil değil diye üzerine basa basa tekrar sordum ve bayan tekrar kontrol edip kesin bir tonla bu siteler kampanyaya dahil dedi. Bu saatten sonra bana göre kesin dahil, sorun olursa itiraz ederim artık.

Düzeltme

Sanırım Vakıfbank yayınlamış olduğu e-ticaret sitelerini kendisi değil YKB'den almış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VooPoo -- 14 Şubat 2013; 15:20:42 >

• Arkadaslar her alisveristen sonra sms geliyor mu? Bugun ucuncu alisverisi yaptim ama tek bi sms yok

• Bugün bir alışverişten sonra aradım. Biraz dıngıl bir kız çıktı. "Her alışverişten sonra bizi arayın ki biz dahil değilse bile işletmeyi kampanyaya dahil edelim(yanlışlık varsa düzeltelim) " dedi. Her aramada da bir şey pazarlıyorlar. Ya ek kart ya sigorta. Daha aramam, aynı yerden alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hurshit

Bugün bir alışverişten sonra aradım. Biraz dıngıl bir kız çıktı. "Her alışverişten sonra bizi arayın ki biz dahil değilse bile işletmeyi kampanyaya dahil edelim(yanlışlık varsa düzeltelim) " dedi. Her aramada da bir şey pazarlıyorlar. Ya ek kart ya sigorta. Daha aramam, aynı yerden alırım.

Telefona çıkan kişi yaptığınız sektörü dahil edelim mi dediler size ...
  • Hayır, "sektörü doğru ancak bir yanlışlık olmuş da kampanya dışı bırakılmışsa buradan kaydını düzeltelim" diyor. Ya da demek istedi işte. Kulak tırmalıyordu sesi, zor dayandım zaten.
  • Altının düşmesi hiç iyi değil...Hem kredi kartına fiyatları artırıyorlar. Hem de para üstü almak zorlaşıyor...
  • Dün 157 TL'den çeyrek aldım bu arada. Üye işyeri olmasına rağmen mesaj da gelmedi. Merak edenlerin bilgisine.
  • bir günde 11 farklı üye isyerinden altın alsam yine 100 tl puan kazanabilieim degil mi arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: uniqlo

Arkadaslar her alisveristen sonra sms geliyor mu? Bugun ucuncu alisverisi yaptim ama tek bi sms yok

hiçbir zaman sms gelmiyor.
  • lütfen bana yardımcı olun.şimdi son durum nedir.hızlıal,hepsiburada,gittigidiyor veya sanalpazar.bunlardan hangileri kesin olarak kampanya kapsamında alışveriş yapılabilir.acil.teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alexxson

Altın Düşüyor dün 96.TL'den üzerine 4 lira geri aldım. bakalım bugün kaç para olucak

Arkadas bu bize mi kurnaz kuyumcular denk geliyo anlamadim. Biz 100 tl ye rica minnet zordan aliyoruz. Hangi kuyumcudan aldin hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: fb1907antep

lütfen bana yardımcı olun.şimdi son durum nedir.hızlıal,hepsiburada,gittigidiyor veya sanalpazar.bunlardan hangileri kesin olarak kampanya kapsamında alışveriş yapılabilir.acil.teşekkürler.

Kampanyanın dahil olduğu E-ticaret siteleri: Vatan Bilgisayar, Bimeks, Pc Gold Bilgisayar, Electro World, Teknolojix, Hızlıal.com, Hepsiburada, 212.com, Gitti Gidiyor, Zizigo,Www.Ereyon.com.Tr, Annelutfen.com, E-Bebek, Vatan Bilgisayar Sanal, Madalıon.com, İndirdik.com, Sanalreyonum.com, Sanalpazar.com, Teknokolik, Avmmall.com, Markapon.com, Morhipo, Trendyol, Butikbebe.com, Vipdükkan.com, Limango, Yeniçarşım.com, Arabulvar, Enmoda, Kliksa, Markafoni, Bon Prıx , 1V1Y.com, Modaelinizde.com , Pabbuc.com, Bee Goddes, Bella Mola, Gimora.com, Lidyana.com, Elsesilver.com, Butigo

• 3 gün boyunca sanalpazar/hızlıal/avmmall(Şuan 100,25 TL kredi kartına 12 taksit ve 3 ay ertelemeli) dan altın alınabilir.Zaten taban yaptı altın.Yenicarsim.com la eğer birleşebilseydi ordanda düşünülebilirdi...
  • Hızlı alda 1 gr 99,73 üstelik kargo bedava 10 TL puan kazansak 89,73 e gelecek peki biz bunu kaça bozduruyoruz piyasayı bilen var mı???
  • quote:

Orijinalden alıntı: drahmet06

quote:

Orijinalden alıntı: fb1907antep

lütfen bana yardımcı olun.şimdi son durum nedir.hızlıal,hepsiburada,gittigidiyor veya sanalpazar.bunlardan hangileri kesin olarak kampanya kapsamında alışveriş yapılabilir.acil.teşekkürler.

Kampanyanın dahil olduğu E-ticaret siteleri: Vatan Bilgisayar, Bimeks, Pc Gold Bilgisayar, Electro World, Teknolojix, Hızlıal.com, Hepsiburada, 212.com, Gitti Gidiyor, Zizigo,Www.Ereyon.com.Tr, Annelutfen.com, E-Bebek, Vatan Bilgisayar Sanal, Madalıon.com, İndirdik.com, Sanalreyonum.com, Sanalpazar.com, Teknokolik, Avmmall.com, Markapon.com, Morhipo, Trendyol, Butikbebe.com, Vipdükkan.com, Limango, Yeniçarşım.com, Arabulvar, Enmoda, Kliksa, Markafoni, Bon Prıx , 1V1Y.com, Modaelinizde.com , Pabbuc.com, Bee Goddes, Bella Mola, Gimora.com, Lidyana.com, Elsesilver.com, Butigo

Bu yazdığın eticaret siteleri vakıfbank kampanyasında belirtilmiş , yapıkreid de yok sakın aldanmayın arkadaşlar ...

• quote:

Orijinalden alıntı: drahmet06

Hızlı alda 1 gr 99,73 üstelik kargo bedava 10 TL puan kazansak 89,73 e gelecek peki biz bunu kaça bozduruyoruz piyasayı bilen var mı???

Kampanya 100 TL üzeri alışverişlerde geçerli , dikkat edin ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: meier

quote:

Altın Düşüyor dün 96.TL'den üzerine 4 lira geri aldım. bakalım bugün kaç para olucak

Arkadas bu bize mi kurnaz kuyumcular denk geliyo anlamadim. Biz 100 tl ye rica minnet zordan aliyoruz. Hangi kuyumcudan aldin hocam

İzmit Tüysüzler kuyumculuk.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: meier

quote:

İzmit Tüysüzler kuyumculuk.

İzmitte çoğu kuyumcuda böyle komisyon almazlar

• Arkafaslar attigim mesaja gelen yanita baktim msjda sadece elektronik giyim vs yaziyor kuyum dahil degil mi acaba

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.