Şimdi Ara

world den her 100 tl ye 10 tl hediye (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
522
Cevap
13
Favori
29.433
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yasimboo

Arkafaslar attigim mesaja gelen yanita baktim msjda sadece elektronik giyim vs yaziyor kuyum dahil degil mi acaba

Geçerli hocam sıkıntı yok. Böyle durumlarda worldcard ın sitesindeki yazılanları okumanızı öneririm. Her şartı sms le yollamıyor bankalar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: drahmet06

quote:

Orijinalden alıntı: fb1907antep

lütfen bana yardımcı olun.şimdi son durum nedir.hızlıal,hepsiburada,gittigidiyor veya sanalpazar.bunlardan hangileri kesin olarak kampanya kapsamında alışveriş yapılabilir.acil.teşekkürler.

Kampanyanın dahil olduğu E-ticaret siteleri: Vatan Bilgisayar, Bimeks, Pc Gold Bilgisayar, Electro World, Teknolojix, Hızlıal.com, Hepsiburada, 212.com, Gitti Gidiyor, Zizigo,Www.Ereyon.com.Tr, Annelutfen.com, E-Bebek, Vatan Bilgisayar Sanal, Madalıon.com, İndirdik.com, Sanalreyonum.com, Sanalpazar.com, Teknokolik, Avmmall.com, Markapon.com, Morhipo, Trendyol, Butikbebe.com, Vipdükkan.com, Limango, Yeniçarşım.com, Arabulvar, Enmoda, Kliksa, Markafoni, Bon Prıx , 1V1Y.com, Modaelinizde.com , Pabbuc.com, Bee Goddes, Bella Mola, Gimora.com, Lidyana.com, Elsesilver.com, Butigo

ya arkadaşlar tam bir cevap verecek kimse yokmu.bende yapı kredi worldcard var.bu yazdığınız siteler vakıfta yazıyor.lütfen yardımcı olun.müşteri hizmetlerini arayan arkadaşlar.lütfen yardımcı olun.Hızlıal,hepsiburada,gittigidiyor ve sanalpazardan hangisi kampanyaya kesin dahil.

• quote:

quote:

quote:

lütfen bana yardımcı olun.şimdi son durum nedir.hızlıal,hepsiburada,gittigidiyor veya sanalpazar.bunlardan hangileri kesin olarak kampanya kapsamında alışveriş yapılabilir.acil.teşekkürler.

Kampanyanın dahil olduğu E-ticaret siteleri: Vatan Bilgisayar, Bimeks, Pc Gold Bilgisayar, Electro World, Teknolojix, Hızlıal.com, Hepsiburada, 212.com, Gitti Gidiyor, Zizigo,Www.Ereyon.com.Tr, Annelutfen.com, E-Bebek, Vatan Bilgisayar Sanal, Madalıon.com, İndirdik.com, Sanalreyonum.com, Sanalpazar.com, Teknokolik, Avmmall.com, Markapon.com, Morhipo, Trendyol, Butikbebe.com, Vipdükkan.com, Limango, Yeniçarşım.com, Arabulvar, Enmoda, Kliksa, Markafoni, Bon Prıx , 1V1Y.com, Modaelinizde.com , Pabbuc.com, Bee Goddes, Bella Mola, Gimora.com, Lidyana.com, Elsesilver.com, Butigo

ya arkadaşlar tam bir cevap verecek kimse yokmu.bende yapı kredi worldcard var.bu yazdığınız siteler vakıfta yazıyor.lütfen yardımcı olun.müşteri hizmetlerini arayan arkadaşlar.lütfen yardımcı olun.Hızlıal,hepsiburada,gittigidiyor ve sanalpazardan hangisi kampanyaya kesin dahil.

Belirtilen e-ticaret sitelerini vakıfbank dahil etmiş. Ben bunun ile ilgili çok araştırma yaptım . E-ticaret siteleri bankalar ile anlaşma yaparken MCC kodları farklı olacak biçimde anlaşma yapabildiğini öğrendim. Bu sebep ile yapıkredi bankasında hızlıal ve sanalpazar ın MCC kodları 5732 Elektronik olarak gözükürken , yapı kredi de aynı firmaların MCC kodları 4816, Bilgisayar Ağ Hizmetleri, Bilgisayar Ağ Hizmetleri, Bilgisayar Ağ Hizmetleri olarak gözükmektedir ...

Bu konuyu yapı kredinin pos hizmetlerinde takım lideri ile görüştüm bu bilgiyi bana bu şekilde verdiler.

Sonra da çağrı merkezinin takım lideri Emine Hanım ile görüştüm . Müşteri memnuniyeti bakımından hizlial ve sanalpazarı kampanyaya dahil etmeleri için öneri de bulundum . Cevap bekliyorum kendilerinden ...

Sizlerde çağrı merkezini arayarak veya siteden bize ulaşın kısmından öneri de bulunun . Böylece dahil edilerbilir , bu isteğe bağlı , sadece benim istemem ile olmaz ...

Ama vakıfbank da kesinlike dahil , zaten kendileri belirtmişler. Aksini yapamazlar ...

• Külçe altın almak isteyenler burdan da alabilir.Fiyatlar uygun ve 12 taksit..

http://www.maygold.com.tr/?urun-1135-KULCE-ALTIN---1-50-GR.html
  • quote:

Külçe altın almak isteyenler burdan da alabilir.Fiyatlar uygun ve 12 taksit..

Alışverişi yapınca teyit almak gerekir. Bir bakmışsın firma inşaat malzemelei olarak çıkarmış ....
  • quote:

Külçe altın almak isteyenler burdan da alabilir.Fiyatlar uygun ve 12 taksit..

Firma ile telde göüştüm . Normal de 1 gr almak isteseniz sistem izin vermiyor. 2 gr alınca yada 1,5 gr lık külçe alınca sistem izin veriyor dediğimde . Firmadaki yetkili kargo şirketi ile anlaşma yapacağız. 1 ay içerisinde de 1 gr için satış açacağız dedi.

Firmanın nasıl gözüktüğünü sorunca mücevherakt , kuyumcu olarak gözükmekteyiz dedi ...

Ama iş yapı kredi de bitiyor. Alışveriş yapıp dahil olup olmadığını teyit almak gerekir ...

• quote:

Orijinalden alıntı: hakan_80

bir günde 11 farklı üye isyerinden altın alsam yine 100 tl puan kazanabilieim degil mi arkadaşlar

Üye işyerinden yaparsan evt fakat 3 ten sonra güvenlik nedeniyle kuyumcuda provizyon vermiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar sakın sanalreyonumdan birşey almayın.adamlar tam bir üçkağıtçı.başıma ne iş açtılar.kampanyadan kazanacağım puanlarda havaya gitti.8 gün önce sipariş verdim.adamlar bugün aradı bana ne dediler biliyormusunuz.siparişlerde sıkıntı var eğer beklerseniz 10 gün sonra siparişi verebiliriz dediler.düşünebiliyormusunuz koskoca 8 gün bekledim ve şimdi bana diyorlarki,tam 10 gün sonra kargoya verecegiz.bu adamlar üçkağıtçı degil,dolandırıcı degil bilemiyorum bunlar nedir kelime bulamıyorum.utanmaz adamlar bu yazdıklarımı nette bütün forumlara,şikayet sitelerine v.b heryere yazacağım.arkadaşlar sakın buradan birşey almayın.yemin ediyorumki bütün yazdıklarım doğru.heleki ne aldığımı duyunca çok şaşıracaksınız.1516 tl tutarında altın aldım.8 gün önce siparişi verdim,2 gün sonra benim kendi paramla gidip altınları alsalar bana gönderseler durdukları yerde para kazanırlardı. ama yok adamlar art niyetli.sakın ola buradan birşey almayın.arkadaşlar sanalreyonumdan sakın birşey almayın.bu siteyle ilgili ne bilmek istiyorsanız bana danışın.herşeylerini araştırdım.sakın almayın sakın.yüreğimi yaktılar son 3 gün neler çektiğimi bir ben birde Allah biliyor.

• quote:

arkadaşlar sakın sanalreyonumdan birşey almayın.adamlar tam bir üçkağıtçı.başıma ne iş açtılar.kampanyadan kazanacağım puanlarda havaya gitti.8 gün önce sipariş verdim.adamlar bugün aradı bana ne dediler biliyormusunuz.siparişlerde sıkıntı var eğer beklerseniz 10 gün sonra siparişi verebiliriz dediler.düşünebiliyormusunuz koskoca 8 gün bekledim ve şimdi bana diyorlarki,tam 10 gün sonra kargoya verecegiz.bu adamlar üçkağıtçı degil,dolandırıcı degil bilemiyorum bunlar nedir kelime bulamıyorum.utanmaz adamlar bu yazdıklarımı nette bütün forumlara,şikayet sitelerine v.b heryere yazacağım.arkadaşlar sakın buradan birşey almayın.yemin ediyorumki bütün yazdıklarım doğru.heleki ne aldığımı duyunca çok şaşıracaksınız.1516 tl tutarında altın aldım.8 gün önce siparişi verdim,2 gün sonra benim kendi paramla gidip altınları alsalar bana gönderseler durdukları yerde para kazanırlardı. ama yok adamlar art niyetli.sakın ola buradan birşey almayın.arkadaşlar sanalreyonumdan sakın birşey almayın.bu siteyle ilgili ne bilmek istiyorsanız bana danışın.herşeylerini araştırdım.sakın almayın sakın.yüreğimi yaktılar son 3 gün neler çektiğimi bir ben birde Allah biliyor.

zaten sanalreyonumun altın siparişlerini 10-15 gün geç gönderdiği bilinen bişey..

şimdiye kadar çok sayıda altın siparişi gerçekleştirdim site üzerinden.. geç göndermeleri dışında bi sıkıntı yaşamadım..

edit:ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perus -- 16 Şubat 2013; 16:36:50 >

• Avmmall.com dan da gönül rahatlığıyla alışveriş yapılabilir,baya güvenli.Ama 12 taksit yapmıyorlar..Birde kargo bedava olması için 150 TL sınır var..
  • Bugün 1000 tl lik alışveriş yaptım kartla mesaj attım mesajda söyle bişey geldi ilk 100 tl lik alışverişten sonra her 100 tlye toplam 10 tl diye benmi yanlış anladlm acaba
    yoksa önceden 100 liralik 1 alışveriş dahamı yapmamız gerekiyordu asıl alışverişimizden önce anlamadım lütfen yardım ben yararlanabilekmiyim bu kampanyadan
  • quote:

Orijinalden alıntı: epyhon

Bugün 1000 tl lik alışveriş yaptım kartla mesaj attım mesajda söyle bişey geldi ilk 100 tl lik alışverişten sonra her 100 tlye toplam 10 tl diye benmi yanlış anladlm acaba
    yoksa önceden 100 liralik 1 alışveriş dahamı yapmamız gerekiyordu asıl alışverişimizden önce anlamadım lütfen yardım ben yararlanabilekmiyim bu kampanyadan

tamam işte ilk alış-verişinizi yaptınız. bundan sonra her 100 tl ve üzeri alış-verişinize 10 tl kazanacaksınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinbestil -- 16 Şubat 2013; 18:49:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinbestil

quote:

Orijinalden alıntı: epyhon

Bugün 1000 tl lik alışveriş yaptım kartla mesaj attım mesajda söyle bişey geldi ilk 100 tl lik alışverişten sonra her 100 tlye toplam 10 tl diye benmi yanlış anladlm acaba

tamam işte ilk alış-verişinizi yaptınız. bundan sonra her 100 tl ve üzeri alış-verişinize 10 tl kazanacaksınız

hadi ya :S Benim ilk alışverişim 1000 tl di zaten simdi kazanmak için bir dahamı alışveriş yapmam lazım S:
  • quote:

Orijinalden alıntı: doctorus

quote:

arkadaşlar sakın sanalreyonumdan birşey almayın.adamlar tam bir üçkağıtçı.başıma ne iş açtılar.kampanyadan kazanacağım puanlarda havaya gitti.8 gün önce sipariş verdim.adamlar bugün aradı bana ne dediler biliyormusunuz.siparişlerde sıkıntı var eğer beklerseniz 10 gün sonra siparişi verebiliriz dediler.düşünebiliyormusunuz koskoca 8 gün bekledim ve şimdi bana diyorlarki,tam 10 gün sonra kargoya verecegiz.bu adamlar üçkağıtçı degil,dolandırıcı degil bilemiyorum bunlar nedir kelime bulamıyorum.utanmaz adamlar bu yazdıklarımı nette bütün forumlara,şikayet sitelerine v.b heryere yazacağım.arkadaşlar sakın buradan birşey almayın.yemin ediyorumki bütün yazdıklarım doğru.heleki ne aldığımı duyunca çok şaşıracaksınız.1516 tl tutarında altın aldım.8 gün önce siparişi verdim,2 gün sonra benim kendi paramla gidip altınları alsalar bana gönderseler durdukları yerde para kazanırlardı. ama yok adamlar art niyetli.sakın ola buradan birşey almayın.arkadaşlar sanalreyonumdan sakın birşey almayın.bu siteyle ilgili ne bilmek istiyorsanız bana danışın.herşeylerini araştırdım.sakın almayın sakın.yüreğimi yaktılar son 3 gün neler çektiğimi bir ben birde Allah biliyor.

zaten sanalreyonumun altın siparişlerini 10-15 gün geç gönderdiği bilinen bişey..

şimdiye kadar çok sayıda altın siparişi gerçekleştirdim site üzerinden.. geç göndermeleri dışında bi sıkıntı yaşamadım..

edit:ekleme

dün kampanyanın son günüydü.bana göndermeyecegiz deselerdi başka yerden alışveriş yapardım.onlarda çok iyi biliyorlar.bu adamlar tam bir dolandırıcı.

• bu kampanya bitti mi arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali_33

bu kampanya bitti mi arkadaşlar

hayır bitmedi.benim dediğim bankasya kampanyası
  • sanalreyonum;

***bankasya kampanyasından yararlanmak için sanalreyonumdan altın aldım.8 gün bekledim ve ayın 16sı yani bankasya kampanyasının bittiği günün sabahı sanalreyonum beni aradı.10 gün daha beklersem kargoya verebiliriz dediler.yani kısaca dalga geçtiler,siparişimi iptal ettirdiler.yani olan benim kampanyadan kazanacağım paralar uçtu gitti.kimse benim durumuma düşmeyin diye yazıyorum bunları.bu yazdıklarım yemin ediyorum doğru.***

• quote:

sanalreyonum;

***bankasya kampanyasından yararlanmak için sanalreyonumdan altın aldım.8 gün bekledim ve ayın 16sı yani bankasya kampanyasının bittiği günün sabahı sanalreyonum beni aradı.10 gün daha beklersem kargoya verebiliriz dediler.yani kısaca dalga geçtiler,siparişimi iptal ettirdiler.yani olan benim kampanyadan kazanacağım paralar uçtu gitti.kimse benim durumuma düşmeyin diye yazıyorum bunları.bu yazdıklarım yemin ediyorum doğru.***

Zaten sanalreyonumun sitesinde altın siparişlerine 7 iş günü içinde kargolanır diyor, buna hafta sonlarınıda eklersek 11-12 güne çıkar.Yani burdan altın alınmaz keşke başka siteden alsaymışsınız geçmiş olsun..

• quote:

quote:

sanalreyonum;

Zaten sanalreyonumun sitesinde altın siparişlerine 7 iş günü içinde kargolanır diyor, buna hafta sonlarınıda eklersek 11-12 güne çıkar.Yani burdan altın alınmaz keşke başka siteden alsaymışsınız geçmiş olsun..

sorun 7 günde kargo degil.aradan 8 gün geçmiş hanımefendi 10 gün sonraya tekrar gün veriyor.inanın buna bunların derdi mal filan satma degil.keyflerine göre ellerindeki malları gönderiyorlar.ellerindede yoksa hiç üstüne düşmüyorlar.ahlaksız bunlar.yeminle

• bazı arkadaşlar migrostan hediyem kart alıp 100 tl yükletiyoruz demişlerdi...bugün gittim, kredi kartı olmaz dediler ve keş para istediler.buyur burdan yak.sizin ordakilerde ne şekilde oluyo.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.