Şimdi Ara

world den her 100 tl ye 10 tl hediye (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
522
Cevap
13
Favori
29.430
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yarın bir tane kuyumcudan 1 çeyrek alsam ardından başka bir kuyumcudan 1 tane daha alsam 10TL wp gelir mi ?
  • İki yıldır Ankara'da bu şekilde yükletip, kredi kartı kampanyalarından yararlanıyorum, üstelik de 3-4 farklı Migros'tan yapmışlığım vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gara_dayı

bazı arkadaşlar migrostan hediyem kart alıp 100 tl yükletiyoruz demişlerdi...bugün gittim, kredi kartı olmaz dediler ve keş para istediler.buyur burdan yak.sizin ordakilerde ne şekilde oluyo.

ben kredi kartıyla yükletiyorum bir problem çıkmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gara_dayı

bazı arkadaşlar migrostan hediyem kart alıp 100 tl yükletiyoruz demişlerdi...bugün gittim, kredi kartı olmaz dediler ve keş para istediler.buyur burdan yak.sizin ordakilerde ne şekilde oluyo.

Kayseride sorun yok.
    hatta eski kartlara da yükleme yapıyorlar.
    her seferinde yeni bir kart almaya gerek kalmıyor.
  • ewet ben de kayserideyim sorun yok tıkır tıkır yüklüyorlar krei kartından .bence çok güzel bi hizmet illa 75 tl ve ya 100 tl,yi bi anda yapmak zorunda değilsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdil790

ewet ben de kayserideyim sorun yok tıkır tıkır yüklüyorlar krei kartından .bence çok güzel bi hizmet illa 75 tl ve ya 100 tl,yi bi anda yapmak zorunda değilsin

Anladığım kadarıyla migros hediye karta 100TL yükletmek bu kampanyaya dahil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinbestil

quote:

Orijinalden alıntı: epyhon

Bugün 1000 tl lik alışveriş yaptım kartla mesaj attım mesajda söyle bişey geldi ilk 100 tl lik alışverişten sonra her 100 tlye toplam 10 tl diye benmi yanlış anladlm acaba
    yoksa önceden 100 liralik 1 alışveriş dahamı yapmamız gerekiyordu asıl alışverişimizden önce anlamadım lütfen yardım ben yararlanabilekmiyim bu kampanyadan

tamam işte ilk alış-verişinizi yaptınız. bundan sonra her 100 tl ve üzeri alış-verişinize 10 tl kazanacaksınız

yani önce mesaj atıp 100 tl alışveriş yapılcaktı sora 1000 tl lik tek alışverişe için 100 tl puan vericekti.
    Ayrıca 1000 tl lik alışverişten 100 tl kazanması için ayrı ayrı 10 adet alışverişmi yapması gerekir yoksa tek seferde 1000 yaptımı alışverişi 100 tl kazanıomu??

• quote:

Orijinalden alıntı: emrah_bozo

yani önce mesaj atıp 100 tl alışveriş yapılcaktı sora 1000 tl lik tek alışverişe için 100 tl puan vericekti.
    Ayrıca 1000 tl lik alışverişten 100 tl kazanması için ayrı ayrı 10 adet alışverişmi yapması gerekir yoksa tek seferde 1000 yaptımı alışverişi 100 tl kazanıomu??

10*100 şeklinde yapmanız gerek, aynı işyerini kullanacaksanız farklı günlerde yapmanız gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theunnamed

quote:

Orijinalden alıntı: emrah_bozo

10*100 şeklinde yapmanız gerek, aynı işyerini kullanacaksanız farklı günlerde yapmanız gerek.

teşekkürler
  • alisveris.com world üyesi mi ben bulamadım. bilgi verirseniz sevinirim.
  • atasay ın internet sitesinde külçe ve gram altın var taksitli alırsak 100 tl ye geliyor kampanyaya dahil mi acaba?Bird çeyrek altın piyasada kaçtan bozuluyor acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackeyes -- 18 Şubat 2013; 21:51:49 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackeyes

atasay ın internet sitesinde külçe ve gram altın var taksitli alırsak 100 tl ye geliyor kampanyaya dahil mi acaba?Bird çeyrek altın piyasada kaçtan bozuluyor acaba?

world karta taksit seçeneği göremedim.Sanalpazar yada hızlı al dahauygun gibi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: drahmet06

quote:

atasay ın internet sitesinde külçe ve gram altın var taksitli alırsak 100 tl ye geliyor kampanyaya dahil mi acaba?Bird çeyrek altın piyasada kaçtan bozuluyor acaba?

Yapıkredi de hızlıal ve sanalpazar dahil değil , dikkat edin ...
  • Saat 00:55 itibari ile vakıfbank müşteri hizmetleri ile görüşme sağladım. Kampanyadan kaç alışverişim etmiştir diye sorduğumda kuyumcu sektöründen 3 alışverişiniz dahildir ama sanalpazar ve hizlial üzerinden yapmış olduğunuz alışverişleriniz dahil değildi dediler. Bende vakifkart sitesinde kampanya koşullarında bu iki firmanın isminin yer aldığını söyleyince siz bilgisayar malzemeleri alışverişi MCC kodu 4816 olan ürünlerden almışsınız bu sebeple kampanyaya dahil değil dediler. Sonra bende kendilerine au alışverişi yaptım deyince , firmadan aldığım ürünü sorgulayın , firma size yanlış bildiriyorsa suç benim mi dedim. O zaman site ismi belirtmeseydiniz dedim. Bugün mesai saatleri içinde tekrar arayacağım bankadan firma adına sorgulama isteyeceğim.

Kısacası çok uğraşacağız arkadaşlar bilgilerinize , aynı sorgulamayı yapıkrediden de yaptıracağım ki alışverişim dahil edilsin ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mculhaci

quote:

quote:

Facebook üzerinden World Kart'a yazdım ve bir bayan aradı. Hangi e-ticaret sitelerini soruyorsunuz dediğinde Sanalpazar & Hızlıal'ı söyledim. Onların kampanyaya dahil olduğunu belirtti. Israrla sektör bilgisayar görünüyor dediğimde kontrol edip dahil olduğunu söyledi. Bugün Sanalpazar'dan alışverişi gerçekleştirdim, dönem işlemlerine düşsün, arayıp tekrar soracağım, hayır derlerse Facebook World Kart'a yazacağım. Ordan daha konuya hakim kişiler bilgi veriyor. Müşteri hizmetleri durumu geçiştiriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: tarikosman7

alisveris.com world üyesi mi ben bulamadım. bilgi verirseniz sevinirim.

world üyesi bir işyeri ama, kesinlikle altın almanızı tavisye etmem. 1 hafta önce BKM ekspres ile sipariş verdim, aradım 3 iş gününde gönderim yapacağız dediler. Sonra aradan 1 hafta geçti, siparişiniz güvenlik nedeniyle iptal edildi diye mail geldi. Aradım yok bankadan güvenlik nedeniyle onay gelmemiş dediler. Oha dedim BKM ile yaptım zaten , kart adıma kayitlı daha neyin güvenliği. Üstelik 1 hafta geçmiş şimdi mi aklınıza geldi dedim cevap yok

Birde facebook kampanyası ile birleşir diye düşünmüştüm, alışverişlerimi ona göre yapmıştım, oda yalan oldu.

Sakın aman diyorum alisveris.com dan uzak durun

• quote:

Orijinalden alıntı: Sabrina_

quote:

Orijinalden alıntı: mculhaci

quote:

quote:

Facebook üzerinden World Kart'a yazdım ve bir bayan aradı. Hangi e-ticaret sitelerini soruyorsunuz dediğinde Sanalpazar & Hızlıal'ı söyledim. Onların kampanyaya dahil olduğunu belirtti. Israrla sektör bilgisayar görünüyor dediğimde kontrol edip dahil olduğunu söyledi. Bugün Sanalpazar'dan alışverişi gerçekleştirdim, dönem işlemlerine düşsün, arayıp tekrar soracağım, hayır derlerse Facebook World Kart'a yazacağım. Ordan daha konuya hakim kişiler bilgi veriyor. Müşteri hizmetleri durumu geçiştiriyor.

atasay da fiyat bölümünün altında taksit seçenekelri var fiyatlar orda var ama önemli olan kampanyaya dahil mi değil mi?

• netlik kazanmayan iki durum var.
    hızlı al ve sanalpazar dahil mi değil mi? müşteri hizmetleri hem evet hem hayur diyor.

bu şekilde alışveriş yapanlara olumlu bir cevap geliyor mu?
    yoksa sonra mı belli olacak bu durum?

bu iki site dışında yapabileceğimiz altın alışveriş sitesi var mı? hem üye hemde piyasa fiyatından verecek olan?
  • hizli al ile ilgil arkadas gorustu
    daha once kamp dahilinde old soylenmisti
    bu kez dahildegil dendi
    sert bi konusmadan sonra konrtol edip donulecek dendi
    ilk listelerde yokmus ama HIZLIAL kamp sonradan dahil edilmis
    tel.da verilen bilgi bu sekilde.sonucta taksitkle gram altın alınabilecek guzel yerlerden biri
    ykb yamuk yapmayacaktır bence..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kendirf

hizli al ile ilgil arkadas gorustu
    daha once kamp dahilinde old soylenmisti
    bu kez dahildegil dendi
    sert bi konusmadan sonra konrtol edip donulecek dendi
    ilk listelerde yokmus ama HIZLIAL kamp sonradan dahil edilmis
    tel.da verilen bilgi bu sekilde.sonucta taksitkle gram altın alınabilecek guzel yerlerden biri
    ykb yamuk yapmayacaktır bence..

1 gram altin 99.73 . Bakalim belki yükselir :)

Ya da yaninda bir seyler almak gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.