Şimdi Ara

world den her 100 tl ye 10 tl hediye (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
522
Cevap
13
Favori
29.430
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim anladığım, bu sektörler harici kampanyaya dahil olan belli başlı e-ticaret siteleri var (Vakıfbank'ın yayınladığı). Bu sitelerden alışveriş yapınca Yapı Kredi müşteri hizmetleri bu harcamanın kodu ile kontrol edip dahil değil diyor. Ancak direk sitenin ismi olarak sorduğunuzda dahil olan e-ticaret sitelerine bakıp dahildir diyor.
  • Hobileriniz nelerdir sorusuna artık boş zamanlarımda yapı kredi müşteri hizmetlerini arayıp sanalpazar.com un şubat kampanyasına dahil olup olmadığını soruyorum diye cevaplıycam.

dünden beridir kaç defa aradığımı unuttum. yalnız ilginçti iki defa üst üste aramalarımın hiçbirinde tutarlı cevap alamadım. biri dahil dediyse diğer dahil değil dedi.

bakalım bana geri dönüş yapacaklar gün içinde. gece bir sipariş geçicem bir aksilik olmazsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eros34

Arkadaşlar benim birkaç sorun var cevaplarsanız pek müteşekkir oalcağım.
    Bende World özellikli Vakıfbank kartı var.

1-İlk 100 tl sonrası denmiş. Yani biz ilk 500 tl alışveriş yaparsak 100'ünü başlangıç sayıp 400'ü için 40 tl worldpuan mı verilecek?
    2-İnternet üzerinden, yurtdışı sitesinden alışveriş yapsam bu kampanyaya dahil olur mu?
    3-Hala yurtdışı vade farksız 5 taksit var mı?
    4-Worldpuanı 3'le çarpıp uçak bileti alınıyordu bir ara.Hala oluyor mu?

1) dahil değil. ayrı olması lazım.
    2) yurtdışı olabilir, ancak tavsiye etmem kurları yüksek tutuyorlar,
    3) 5 taksit var.
    4)tam 3 olmasa 2 küsur adios için var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: realistspary

Hobileriniz nelerdir sorusuna artık boş zamanlarımda yapı kredi müşteri hizmetlerini arayıp sanalpazar.com un şubat kampanyasına dahil olup olmadığını soruyorum diye cevaplıycam.

• quote:

quote:

1-İlk 100 tl sonrası denmiş. Yani biz ilk 500 tl alışveriş yaparsak 100'ünü başlangıç sayıp 400'ü için 40 tl worldpuan mı verilecek?
    2-İnternet üzerinden, yurtdışı sitesinden alışveriş yapsam bu kampanyaya dahil olur mu?

ocak sonu 2100 tl lik bilet aldım 700 wp a Vakıfbank World.. 3 kat veriyor. ancak 399 tüm dünyaya uçak bileti (2000 tl sınırlı) kampanyası bitmiş.. birde milplus şartlarında şubat 2013 e kadar diyordu araştırmanızı öneririm..

• quote:

Orijinalden alıntı: doktorx10

quote:

quote:

ocak sonu 2100 tl lik bilet aldım 700 wp a Vakıfbank World.. 3 kat veriyor. ancak 399 tüm dünyaya uçak bileti (2000 tl sınırlı) kampanyası bitmiş.. birde milplus şartlarında şubat 2013 e kadar diyordu araştırmanızı öneririm..

Ben 1 hafta once avrupa 169 wp lik kampanyasindan yarrlanmak icin aradim ama o zaman bitti demislerdi. Kaldiki hala vakifin sitesinde devam ettigi yaziyor. Vakifla ugrasmak cidden sabir istiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ya arkadaşlar ben yine aradım müşteri hizmetlerini.

Altın aldım .

Kampanyaya dahil bir sorun görünmüyor dedi. Ben de teşekkür ettim.

Ama şunu özellikle söyledim bırakın artık şu çelişkili konuşmayı tutarlı olun ve oradaki bütün arkadaşlarınıza söyleyin sanalpazar.com dahil diye. Hepiniz farklı konuşuyorsunuz yakışmıyor size dedim.

Umarım bundan sonra arayacaklar için bir yararımız olur.
  • quote:

Ya arkadaşlar ben yine aradım müşteri hizmetlerini.

Altın aldım .

Ama şunu özellikle söyledim bırakın artık şu çelişkili konuşmayı tutarlı olun ve oradaki bütün arkadaşlarınıza söyleyin sanalpazar.com dahil diye. Hepiniz farklı konuşuyorsunuz yakışmıyor size dedim.

Ben yapıkredinin , hem Samsun bölgesi hem de Adapazarı Bölgesi çağrı merkezlerinin takım liderleriyle görüştüm . Takım liderleri bile dahil değil dediler , şimdiye kadar sadece bir çağrı merkezi yetkilisi dahil dedi.

Bu iş çok kişinin moralini bozacak ...

• quote:

Orijinalden alıntı: mculhaci

quote:

Ya arkadaşlar ben yine aradım müşteri hizmetlerini.

Altın aldım .

Ben yapıkredinin , hem Samsun bölgesi hem de Adapazarı Bölgesi çağrı merkezlerinin takım liderleriyle görüştüm . Takım liderleri bile dahil değil dediler , şimdiye kadar sadece bir çağrı merkezi yetkilisi dahil dedi.

Bu iş çok kişinin moralini bozacak ...

Çağrı merkezi kayıtları tutuluyor hocam neticede bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.

2 defa farklı kişi ve alış verişi yaptıktan sonra da 1 kişi dahil dediler. Saat ve kişi bilgisini bir yerre not ettim. Sorun olursa oradan aktaracağım kendilerine.

Ara ara arayıp teyit ettireceğim.

Bir sorun olursa ona göre hareket ederim. Ama alış verişi yaptıktan sonraki konuşma beni rahatlattı.

Selamlar...

• kuyumcu konuusnda hala bir gelişme saglayamadık uygun fiyatlı mekrezi yerde world uyesi kuyumcu bulan var mı
  • Çağrı merkezi kayıtları kanuna göre 3 yıl saklanmak zorunda

• hepsiburada.com dahil mi kampanyaya arkadaşlar varmı bilgisi olan?

• müşteri hizmetleri dahil olduğunu söyledi hepsiburada nın .
  • quote:

müşteri hizmetleri dahil olduğunu söyledi hepsiburada nın .

teşekkürler.. hepsiburada ile hem 75 lira worldpuan hemde şubat kampanyasını birleştirebiliriz o zaman..

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkerbb

quote:

teşekkürler.. hepsiburada ile hem 75 lira worldpuan hemde şubat kampanyasını birleştirebiliriz o zaman..

evet öyle olacağını tahmin ediyorum ben de.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ilkerbb

quote:

evet öyle olacağını tahmin ediyorum ben de.

http://www.hepsiburada.com/Liste/CustomProducts.aspx?eid=3809&m=1

500 e 100 tl çek de cabası

• 85 tl puan + 100 tl hediye çeki olarak kaymaklı ekmek kadayıfı kategorisine girdiğini söyleyebilirim.
  • vakıfbank worldcard sanalpazar alışverişlerinin dahil olmadığını söyledi . haberiniz olsun ... yapı kredi napar bilmiyorum ..
  • peki hepsiburadadan 500tl alışverişi bkm üzerinden yaparsak 75+10+15+100(çek) mi kazanırız yoksa çok mu abarttım? bu arada avantajx unutmayalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekir33

peki hepsiburadadan 500tl alışverişi bkm üzerinden yaparsak 75+10+15+100(çek) mi kazanırız yoksa çok mu abarttım? bu arada avantajx unutmayalım

Hepsiburada BKM ile ödeme almıyor.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.