Şimdi Ara

world den her 100 tl ye 10 tl hediye (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
522
Cevap
13
Favori
29.430
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: urqun

1000 tl ye 100 tele mi veriyor şimdi bu kampanya ?

1100 tlye 100 tl veriyor. Ama alışverişler 100 100 olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • puan yatan var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinbestil

quote:

direk 1399 tl ye 12 taksit telefon alsak olmuyor yani ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi urqun -- 23 Şubat 2013; 15:21:15 >
  • quote:

quote:

quote:

Hocam sen maddeleri okudun mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sabrina_

quote:

quote:

quote:

Hocam sen maddeleri okudun mu ?

okudum da bi an ümitlendim en fazla 1000 tl lik alışveriş yapma şartı var

• quote:

Orijinalden alıntı: Enginturaman

quote:

Orijinalden alıntı: thundere

quote:

Müşteri hizmetleri ile görüştüm. hızlıal dahil değilmiş

Cevap veren salak halt etmiş.Adamlar saylarına kocaman yazmışlar

http://www.hizlial.com/R350/Bankalar

O linkte bu da yazıyor ama.

Genelde Hızlıalcılar iar altın aldıklarından gene bir çelişki söz konusu.

Altın ve kontör alışverişlerinden worldpuan kazanılamaz, kazanılan worldpuanlar altın ve kontör alışverişlerinde kullanılamaz

bence çok saçma vakıfkart sitesinde altından bahsetmiyor. üstüne üstlük kuyum dahil. bu altın alımları kuyum değilde ne acaba şarküteri olsa gerek

• Az once bir ceyrek bir de yarim gram altini 200 tl ye alip farkli isimli kartlardan 100 100 cektirdim. Toplam 1 tl de puan verdi.

• özdilekte 200 e 20 puan var 10 da şubattan gelirse 200 e 30 oluyor fena değil sanki değerlendirilebilir
    özdilekt kampanyasında alkol yada sigara dahil değildir demiyor altın dahil değildir demiyor ama satıyorlarmı ? bilemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: 15.kazım

quote:

Orijinalden alıntı: tekmali

quote:

sanalpazar ve hızlıalda gram altın 100 tl nin altına düştü... sepeti 100 e tamamlamak için başka bir ürün ekjleyincede kargo ücreti yansıyor...bu konuda nasıl bir çözüm olabilir acaba...sizler nasıl yapıyorsunuz...

Hocam kampanyasından yararlanabileceğiniz başka kartlar varsa parçalı ödeyerek alabilirsiniz. Örneğin axess varsa, axess in te her 75'e puan verdiği bir kampanya vardı. Ben de başka bir yolunu bulamadım.

sanalpazarda 99,25 tl 1 gr altın ve üstüne 0.75 tl lik saçma bir ücretsiz kargolu ürün ekleyip toplamda 100 tl ye ulaşıp alışverişi tamamladım...aynı şeyi hızlıalda da yapmaya kalktım ama hızlıal aynı sepete altın ve diğer ürünleri koydurmuyor altın sepetini ayırıyor , dolayısıyla hızlıaldan alamadım...bulduğum çözüm sanalpazarda işe yaradı sadece, daha iyi fikri olanlar varsa onlarıda dinleriz tabiki...

sanalpazar ve hizlial ın dahil olduğu ile ilgili bilgi aldınız mı. Ben bugün hepsi burada ve limango dahil mi diye aradığımda sanalpazar ve hizlialı tekrar baktılar 4 yer de dahil değil dediler ....

• quote:

Orijinalden alıntı: xantorus

özdilekte 200 e 20 puan var 10 da şubattan gelirse 200 e 30 oluyor fena değil sanki değerlendirilebilir
    özdilekt kampanyasında alkol yada sigara dahil değildir demiyor altın dahil değildir demiyor ama satıyorlarmı ? bilemiyorum

Altın varsa bile posu ayrıdır... Market ve diğer ürün posları farklı özdilekte....
  • quote:

kuyum dahil demiş kampanya şartlarında...beni ilgilendirmez onların dahil değil demeleri...her türlü alırım ben dostum...geçenlerde şok kampanyasında yaptığım alışverişi kasiyer başka bankanın posundan çekmiş...yapıkredi puanımı yatırmadı...aradım o puanlar yatacak ben alışverişi yaptım kampanya mantığıyla dedim...ertesi gün yatırdılar...yapıkredi genelde çirkeflik yapmayan puanları yatıran bir banka...ben bi yamuğunu görmedim...bu kampanyada da sıkıntı olmaz kanımca...

Biraz forumu incele istersen arkadaşım , yapıkredi de olsa bankanın değil zaten sorun olan firmanın yanlış bildirmesi . Sana tavsiyem çok güvenme , sen eşşeği sağlam kazığa bağla . Yapılan altın alışverişlerinin MCC kodları 4816 Bilgisayar bilgisayar yazılımları gözükmekte . Ben ce bir teyit al , sonra alışveriş yap ...
    Ancak olsa olsa banka ile görüşüp ne aldığını açıkladıktan sonra e-ticaret firmasından aldığın ürünün ne olduğunu banka firmadan istesin ve sonrasında dahil etsin , puanlar yüklensin , ondan sonra belirttiğim şekilde şikayet edersin . Yoksa dahil değil bunu kesinlikle bil ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mat34 -- 24 Şubat 2013; 0:50:46 >

• taklacı güvercinler yatırmadılar facebook puanları
  • #tekmali

Vakifbanki aradim. Bilgisayar alimi Yaptigim gittigidiyor kampanyaya dahil mi degil mi diye. Temsilci dahil olmadigini belirtti. Halbuki vakifbankin kampanya sartlarinda icinde gittigidiyorunda dahil oldugu bircok web sitesinden yapilan alisverislerin kampanyaya dahil oldugu bilgisi yaziyor dedim. Evet ama ben su an dahil olmadigini goruyorum dedi sistemten. Cocugun sucu yok. Ona papagan gibi ekranda ne yaziyirsa onu okumasini soyluyorlar. Dedim ki o zaman sikayet kaydi acin kredi karti kampanya ekibi Bana geri donus yapsin dedim. Bombaya gelin. Cocuk demezmi telefondan kayit acamiyoruz. İlla web sitesinden yazmaniz gerekiyor dedi. Benim tepem iyice atti.

Sakin sakin İkinci sorumu sordum. Vakifbankin su 99, 169 ve 399 yurtici avrupa ve yurtdisi bilet kampanyasi devam ediyir mu dedim? Cocuk bakip evet 28 subata kadar devam ediyor dedi. Peki dedim ben neden 10 gundur bilet alamiyorum her seferinde seyahat hattindan bana kampanya sona ermistir diyorlar dedim. Kampanya sartlarini bi kere daha okuyup bu sefer de stoklar bitmistir dedi. Fe subhanallah. Peki dedim stoklar bitmis ise bunu kampanya ekibi bilmiyor mu? Neden hala web sitesinde ana sayfada bunu lanse ediyorlar bas bas. Onu gectim bugun biraz once mail geldi yine o kampanyanin reklami var. Stok bitebilir normal ama stok bitmisse artik reklamini yapmayin arkadasim. Niye insanlari yaniltiyorsunuz?

Amma velakim vakifbank kart yonetimi ekibi kadar rezil bir bolum gormedim ben. Ykb ni elestiriyoruz ama bunlarin yanİnda sagolsunlar melekeymisler ya. Bu arada bu konusmayi yapabilmek icin yaklasik 10 dk bekledim ki musteri temsilcisine baglanayim.

Ozetle sinir harbi yasamak istemiyorsaniz vakiftan uzak durun. Daha bir firin ekmek yemeleri lazim. Gercekten tek kelime ile kredi karti yonetimi acisindan herseyi ile rezil bir yapilari var.

Kartimi da iptal ettirmeyi dusunuyorum zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meier -- 24 Şubat 2013; 14:09:56 >

• Artık bankaların bankacılık anlayışıda değişti, işlerine gelmedimi, özür bile dilemiyorlar direk "olumsuz sonuçlandı" diyip işin içinden çıkıyorlar, ama ben haklıyım desenizde nafile "sizi anlıyorum ama olumsuz sonuçlandı" diyip bitiriyorlar mevzuyu sebepte söylemiyorlar.
  • 05327523160a gönderip onay alan var mı arkadslar

• quote:

Orijinalden alıntı: floods

05327523160a gönderip onay alan var mı arkadslar

Ben denedm.olmuyor.garantini 3340icin calisiyor ama ykb icin calismiyor.bastaki kodu farkli herhalde

• YKB nin mesaj numarası yok yani..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün hepsiburada'dan alışveriş yaptım, hemen KAZAN yazıp..... 3160'a gönderin mesajı geldi. Demek ki dahil hepsiburada bu kampanyaya. Ayrıca bazılarına değil bazılarına dahil bilgisi vermişler.

İnternet alışverişi dahilse ben puanımı alırım. Limangoya dahil değil diyen müşteri temsilcisi var. Eee kardeşim ne dahil o zaman. O adamlar giyim ağırlıklı çalışıyor. Şimdi de sanalpazardan altın alcam, altın dahil değilse kuyum neden dahil. Bu işleri biraz da biz abartıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meier

#tekmali

Vakifbanki aradim. Bilgisayar alimi Yaptigim gittigidiyor kampanyaya dahil mi degil mi diye. Temsilci dahil olmadigini belirtti. Halbuki vakifbankin kampanya sartlarinda icinde gittigidiyorunda dahil oldugu bircok web sitesinden yapilan alisverislerin kampanyaya dahil oldugu bilgisi yaziyor dedim. Evet ama ben su an dahil olmadigini goruyorum dedi sistemten. Cocugun sucu yok. Ona papagan gibi ekranda ne yaziyirsa onu okumasini soyluyorlar. Dedim ki o zaman sikayet kaydi acin kredi karti kampanya ekibi Bana geri donus yapsin dedim. Bombaya gelin. Cocuk demezmi telefondan kayit acamiyoruz. İlla web sitesinden yazmaniz gerekiyor dedi. Benim tepem iyice atti.

Sakin sakin İkinci sorumu sordum. Vakifbankin su 99, 169 ve 399 yurtici avrupa ve yurtdisi bilet kampanyasi devam ediyir mu dedim? Cocuk bakip evet 28 subata kadar devam ediyor dedi. Peki dedim ben neden 10 gundur bilet alamiyorum her seferinde seyahat hattindan bana kampanya sona ermistir diyorlar dedim. Kampanya sartlarini bi kere daha okuyup bu sefer de stoklar bitmistir dedi. Fe subhanallah. Peki dedim stoklar bitmis ise bunu kampanya ekibi bilmiyor mu? Neden hala web sitesinde ana sayfada bunu lanse ediyorlar bas bas. Onu gectim bugun biraz once mail geldi yine o kampanyanin reklami var. Stok bitebilir normal ama stok bitmisse artik reklamini yapmayin arkadasim. Niye insanlari yaniltiyorsunuz?

Amma velakim vakifbank kart yonetimi ekibi kadar rezil bir bolum gormedim ben. Ykb ni elestiriyoruz ama bunlarin yanİnda sagolsunlar melekeymisler ya. Bu arada bu konusmayi yapabilmek icin yaklasik 10 dk bekledim ki musteri temsilcisine baglanayim.

Ozetle sinir harbi yasamak istemiyorsaniz vakiftan uzak durun. Daha bir firin ekmek yemeleri lazim. Gercekten tek kelime ile kredi karti yonetimi acisindan herseyi ile rezil bir yapilari var.

Kartimi da iptal ettirmeyi dusunuyorum zaten.

Vakıfbankın katını sadece mülayim insanlar kullanabilir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tekmali

quote:

sanalpazar ve hızlıalda gram altın 100 tl nin altına düştü... sepeti 100 e tamamlamak için başka bir ürün ekjleyincede kargo ücreti yansıyor...bu konuda nasıl bir çözüm olabilir acaba...sizler nasıl yapıyorsunuz...

Hocam kampanyasından yararlanabileceğiniz başka kartlar varsa parçalı ödeyerek alabilirsiniz. Örneğin axess varsa, axess in te her 75'e puan verdiği bir kampanya vardı. Ben de başka bir yolunu bulamadım.

sanalpazarda 99,25 tl 1 gr altın ve üstüne 0.75 tl lik saçma bir ücretsiz kargolu ürün ekleyip toplamda 100 tl ye ulaşıp alışverişi tamamladım...aynı şeyi hızlıalda da yapmaya kalktım ama hızlıal aynı sepete altın ve diğer ürünleri koydurmuyor altın sepetini ayırıyor , dolayısıyla hızlıaldan alamadım...bulduğum çözüm sanalpazarda işe yaradı sadece, daha iyi fikri olanlar varsa onlarıda dinleriz tabiki...

75 kuruşluk ne eklediniz sanalpazardan acaba? Pm den link gönderebilirmisiniz?

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.