Şimdi Ara

world den her 100 tl ye 10 tl hediye (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
522
Cevap
13
Favori
29.430
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: drakeblade

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    quote:

sanalpazarda 99,25 tl 1 gr altın ve üstüne 0.75 tl lik saçma bir ücretsiz kargolu ürün ekleyip toplamda 100 tl ye ulaşıp alışverişi tamamladım...aynı şeyi hızlıalda da yapmaya kalktım ama hızlıal aynı sepete altın ve diğer ürünleri koydurmuyor altın sepetini ayırıyor , dolayısıyla hızlıaldan alamadım...bulduğum çözüm sanalpazarda işe yaradı sadece, daha iyi fikri olanlar varsa onlarıda dinleriz tabiki...

0.75 TL'lik ürünün linkini bana da verebilir misiniz acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman_27 -- 24 Şubat 2013; 21:53:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 15.kazım

quote:

Orijinalden alıntı: tekmali

quote:

Orijinalden alıntı: 15.kazım

sanalpazar ve hızlıalda gram altın 100 tl nin altına düştü... sepeti 100 e tamamlamak için başka bir ürün ekjleyincede kargo ücreti yansıyor...bu konuda nasıl bir çözüm olabilir acaba...sizler nasıl yapıyorsunuz...

Hocam kampanyasından yararlanabileceğiniz başka kartlar varsa parçalı ödeyerek alabilirsiniz. Örneğin axess varsa, axess in te her 75'e puan verdiği bir kampanya vardı. Ben de başka bir yolunu bulamadım.

sanalpazarda 99,25 tl 1 gr altın ve üstüne 0.75 tl lik saçma bir ücretsiz kargolu ürün ekleyip toplamda 100 tl ye ulaşıp alışverişi tamamladım...aynı şeyi hızlıalda da yapmaya kalktım ama hızlıal aynı sepete altın ve diğer ürünleri koydurmuyor altın sepetini ayırıyor , dolayısıyla hızlıaldan alamadım...bulduğum çözüm sanalpazarda işe yaradı sadece, daha iyi fikri olanlar varsa onlarıda dinleriz tabiki...

hocam ben de linki alabilir miyim?

teşekkürler...

• http://www.sanalpazar.com/urunalin__ffmt=2][1opr=A][1shpm=2__ofbprc__otASC__s0
    Kargo ücretsiz ürünler, beğendiğinizi alabilirsiniz :)
  • bu da 79 kuruş ama kargo mevzusu belli olmaz gibime geliyor.

http://www.sanalpazar.com/500-Ml-Sizdirmaz-Toner-Murekkep-Sisesi-Bos__isp4043457
  • quote:

Orijinalden alıntı: meier

#tekmali

Vakifbanki aradim. Bilgisayar alimi Yaptigim gittigidiyor kampanyaya dahil mi degil mi diye. Temsilci dahil olmadigini belirtti. Halbuki vakifbankin kampanya sartlarinda icinde gittigidiyorunda dahil oldugu bircok web sitesinden yapilan alisverislerin kampanyaya dahil oldugu bilgisi yaziyor dedim. Evet ama ben su an dahil olmadigini goruyorum dedi sistemten. Cocugun sucu yok. Ona papagan gibi ekranda ne yaziyirsa onu okumasini soyluyorlar. Dedim ki o zaman sikayet kaydi acin kredi karti kampanya ekibi Bana geri donus yapsin dedim. Bombaya gelin. Cocuk demezmi telefondan kayit acamiyoruz. İlla web sitesinden yazmaniz gerekiyor dedi. Benim tepem iyice atti.

Sakin sakin İkinci sorumu sordum. Vakifbankin su 99, 169 ve 399 yurtici avrupa ve yurtdisi bilet kampanyasi devam ediyir mu dedim? Cocuk bakip evet 28 subata kadar devam ediyor dedi. Peki dedim ben neden 10 gundur bilet alamiyorum her seferinde seyahat hattindan bana kampanya sona ermistir diyorlar dedim. Kampanya sartlarini bi kere daha okuyup bu sefer de stoklar bitmistir dedi. Fe subhanallah. Peki dedim stoklar bitmis ise bunu kampanya ekibi bilmiyor mu? Neden hala web sitesinde ana sayfada bunu lanse ediyorlar bas bas. Onu gectim bugun biraz once mail geldi yine o kampanyanin reklami var. Stok bitebilir normal ama stok bitmisse artik reklamini yapmayin arkadasim. Niye insanlari yaniltiyorsunuz?

Amma velakim vakifbank kart yonetimi ekibi kadar rezil bir bolum gormedim ben. Ykb ni elestiriyoruz ama bunlarin yanİnda sagolsunlar melekeymisler ya. Bu arada bu konusmayi yapabilmek icin yaklasik 10 dk bekledim ki musteri temsilcisine baglanayim.

Ozetle sinir harbi yasamak istemiyorsaniz vakiftan uzak durun. Daha bir firin ekmek yemeleri lazim. Gercekten tek kelime ile kredi karti yonetimi acisindan herseyi ile rezil bir yapilari var.

Kartimi da iptal ettirmeyi dusunuyorum zaten.

Vakıfbank'ın bir rezaletini de ben gözler önüne sereyim de müşterisi olanlara yardımcı olsun.

5 E-alışverişin 1 tanesi kadar WP hediye kampanyasında kampanya şartlarında ''Fatura ödemeleri kampanyaya dahil değildir'' ibaresi yer almasına rağmen ödediğim 12.5 TL değerindeki faturayı kampanya kapsamında değerlendirip 12.5 tutarında 2500 WP yüklemesi yapıldı. Konu ile ilgili itirazda bulundum ve şikayet kaydı açtırdım.
    Sonrasında yükledikleri 12.5 TL puanı gidip son kullanım süresi olan 21.02.2013 tarihinde kullandım. Hesap hareketlerine baktığımda benim süresiz puanlarımdan 12.5 TL tutarında WP'ı ''E-ticaret kampanyası puan geri alımı'' açıklamasıyla sildiklerini fark ettim.

7 iş günü önce açtırdığım şikayet kaydı hala incelemede olduğu tarafıma bildirilirken şimdi yeniden şikayet kaydı oluşturuldu.

Bu nasıl bir Bankacılık visyonudur, bu ne dingil yaşam tarzıdır arkadaş..

Maaş müşterisi olmasam direk yol vericem ama elimiz mahkum kullanıyoruz

• bugün son altını aldım 93.tl üzerine 7 tl
  • facebook puanı yatmış görünüyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100 lira üstü 10 alışveriş yaptım 2 tanesi geçerliymişş
  • quote:

Orijinalden alıntı: skymasterrr

100 lira üstü 10 alışveriş yaptım 2 tanesi geçerliymişş

sanalpazardan alisveris yaptiniz mi? gecerli olmayanlar hangileriymis?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • internetten de alışverişlerim olmuştu ama sanalpazardan bişey almamıştım.
  • Migrostan her gün yüzün üzeri yapsak geçerli olur mu
    Aynı işyeri diye olmaz mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inexo -- 26 Şubat 2013; 20:21:41 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: realistspary

1 liralık link buldum arkadaşlar.

http://www.sanalpazar.com/Youtube-Video-Yukleleme-Hizmeti-50-Video-1-Tl__isp5925404

Bunu aldim ama sanalpazar ürün uygun degil diye parami iade etmiş

• Markafoni de 100 tl geçerli olur mu hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

Migrostan her gün yüzün üzeri yapsak geçerli olur mu

ben migrosdan farklı günlerde 10 alış veriş yaptırdım müşteri temsilcisinden de onay aldım, hepsi geçerli yarın son alışveriş yapılarak.
  • yakala.co alışverişleri geçer mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasmoon

quote:

Migrostan her gün yüzün üzeri yapsak geçerli olur mu

ben migrosdan farklı günlerde 10 alış veriş yaptırdım müşteri temsilcisinden de onay aldım, hepsi geçerli yarın son alışveriş yapılarak.

Perşembe geçerlimi peki
  • quote:

Perşembe geçerlimi peki

perşembe ayın 28 olduğundan geçerli olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasmoon

quote:

Perşembe geçerlimi peki

perşembe ayın 28 olduğundan geçerli olur

eyvallah

• Puanı tam olarak toplamak için 11 tane 100 TL alışveriş yapmak gerekiyor.
    İlk 100 TL alışverişe puan yok, sonraki her bir 100 TL ve üzeri alışverişe 10 TL var.
    10 tane 100 TL ve üzeri geçerli alışveriş yapan 100 TL değil 90 TL kazanır.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.