Şimdi Ara

world den her 100 tl ye 10 tl hediye (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
522
Cevap
13
Favori
29.456
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu 4 Site hakkında kesin geçerli diye bilgi varmı acaba

1.Hızlıal
    2.Sanalpazar
    3.Hepsiburada
    4.Multinet
  • Sınırlama en altta sıraladıkları e-ticaret siteleri dahilinde galiba.

Bir soru da benden: avantajix kullansak bi sıkıntı olmaz değil mi? Daha önce kullanmadığım için sistemi bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trouble1

Şu 4 Site hakkında kesin geçerli diye bilgi varmı acaba

1.Hızlıal
    2.Sanalpazar
    3.Hepsiburada
    4.Multinet

İlk 3 taneyi sordum ve dahil dediler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: realistspary

quote:

1.Hızlıal
    2.Sanalpazar
    3.Hepsiburada
    4.Multinet

İlk 3 taneyi sordum ve dahil dediler...

Merhaba banada bu listeden sadece hızlıal dahil dediler.geçen facebook kampanyasında da hızlıal dahil değildi nasıl bir saçma sistem bu
  • quote:

1.Hızlıal
    2.Sanalpazar
    3.Hepsiburada
    4.Multinet

az önce müşteri temsilcisi ile görüştüm. tek tek kontrol etti işlemlerimi hepsiburada dan puan kazanamadığımı söyledi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: otopark

quote:

1.Hızlıal
    2.Sanalpazar
    3.Hepsiburada
    4.Multinet

az önce müşteri temsilcisi ile görüştüm. tek tek kontrol etti işlemlerimi hepsiburada dan puan kazanamadığımı söyledi.

Aynen benimde işlemlerimi kontrol etti

Sanalpazar geçerisz
    Hepsiburada geçersiz
    Multinet geçersiz
  • Ben de aradım simdi sanalpazar ve hizlial gecerli dedi.

Hepsiburada gecerli degil dedi . Ama zaten 11 tane işleminiz tamam deyince uzatmadım .

Daha onceki aramalarımda dahildir dediler hepsiburada com icin .

• hizlial vs hepsini teyit ettirdim
    d&r gecerli degil dedi-kitap gozukuyormus
    d&r alıp gecerli denen var mı aramızda?
  • Hızlıal için dün müşteri temsilcisi bana dahildir dedi.
  • ben aradım sordum banada sanal pazar dahil degil dediler.hb ,hızlıal,gittigidiyor dahil dediler
  • 10 gun once sormustum bugun yazili yanıt geldi.

Şubat kampanyamız 8- 28 Şubat 2013 tarihleri arasında gıda marketi, giyim, çok katlı mağaza, ayakkabı, kozmetik, aksesuar, kuyum, optik, saat, elektronik marketleri ve beyaz eşya sektörlerindeki World Üye İşyerleri'nde yapılacak alışverişler için geçerlidir.

Sanalpazar.com. harcamanızın yukarıda ilettiğimiz sektörler içerisinde yer alması durumunda kampanyamızdan yararlanabileceksiniz.

Saygılarımızla,             

Kredi Kartı Araştırma Ekibi

• bana da gittigidiyor ve hepsiburada dahil denildi...Fakat burda önemli olan hangi kategoriden ürün aldığınız...
  • face kampanyası için aradılar bugün beni ve hızlıal üye işyeri değil yatırmıyoruz dediler. kazan kampanyası dahilindemi bakın dedim baktılar ve o kampanyayada dahil değil dediler. daha önce dahil dediniz bende alışveriş yaptım dedim genede puan vermeyeceklermiş...
  • Bende Morhipodan 2 tane alışveriş yapmıştım müşteri temsilcisi üye işyeri olmadığını idda etti, oysaki defalarca worldpuan kampanyası yaptılar, hatta şuanda world ile alışveriş yapana %20 çek veriyolar, nasıl üye işyeri değilmiş anlamadım. Ne facebook ne de 10 TL kampanyasına dahil omayacakmış. Gözgöre göre 25+20 Tl puanımı hiç ettiler. Yapıkredi bu aralar saçmalamaya başladı. Zannedersem birleşen kampanyalardan dolayı zarar ettiler, yan çizmeye başladılar.
  • ne zaman yükleniyor şubat puanlari

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk mesajda yazıyor. gözünüzden kaçmış sanırım. 9 mart 2013 puan yüklenme tarihi

• 100 tl wp şubat kampanyasında hızlı aldan gr altın alanların puanları yattı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dilemma_07

100 tl wp şubat kampanyasında hızlı aldan gr altın alanların puanları yattı mı?

tam ben soracaktım :) hızlıal sanalpazar ve hepsiburadadan işlem yapanlar puanları yattımı acaba zira bugün itibari ile kampanyanın aynısı mart ayı için başlamış :)
  • Bana vakfıbankdan 08.03.2013 tarihinde saat 10:45 de sistemde kayıtlı olan cep telefonuma "Bankamıza iletmiş olduğunuz bildiriminiz incelenmiş olup kampanya koşullarını sağlamadığınız için kartınıza puan yüklenememektedir" mesajı gelmiştir.
    hizlial.com ve sanalpazar.com üzeinden yapmış olduğum alışverişler dahil edilmemiş bende "Sorun Çözelim" kısmından ayrıntılı bir şikayette bulundum ...
  • Arkadaşlar, world un "mart kapıdan" kampanyası ile bu kampanya birleşir mi?Önce 100 l alışverişten sonraki alışverişimiz parça parça olmak zorunda mı?Tek bi yerden 1000 lira olsa 100 lira puan oluyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.