Şimdi Ara

world den her 100 tl ye 10 tl hediye (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
522
Cevap
13
Favori
29.427
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mersin123

quote:

Orijinalden alıntı: polyo

quote:

Orijinalden alıntı: storm

Sanırım tam oturmadı Vakıftan mesaj gönderdim, gelen cevap göndermiş olduğunuz kartınızla ilgili gıda sektöründe yapılmış işleminiz bulunmamaktadır.

banada geldi bu mesaj.Vakıf BAN...

"KAZAN xxxxxx" şekinde 6635'e mesaj gönderdim. Ancak olumlu ya da olumsuz bir cevap gelmedi. Size kampayaya katılımınız kabulo edilmiştir şeklinde mesaj geldi mi?

vodafone kullanıyorum, vakıfkartım la kampanyaya katılmak için aynı şekilde mesaj attım bana da katılım mesaajı gelmemişti, emin olmak için tekrara mesaj attığımda " kampanya kaydınız mevcuttur ..." diye bir mesaj geldi. sanırım kayıt alıyor ama onay mesajı göndermiyor, sıkıntı yok yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: olcyto

vakıfkart ın sitesinde yayınlanan kampanya şartlarının sonuncusundan anladığım kadarıyla

eğer hem 50 tl gıda hem de 100 tl şubat kampanyası için mesaj atılmışsa
    otomatikman gıda kampanyası başvurunuz iptal olacak ve sadece şubat kampanyası için değerlendirileceksiniz
    ayın 8 ine kadar 4, 5 tane gıda alışverişi yapan arkadaş varsa dikkatli olsunlar şubat kampanyası içinde mesaj atarlarsa eski alışverişlerinden birşey kazanamayabilirler.

444 e "şu kampanya bu kampanya ile birleşir mi" diye soranlara müjdeler olsun, merakları böylece giderilmiş oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında bu kampanyanlar baya iyi.12 taksitte faizsiz nakit para sağlanıyor.Maximum kampanyası ve axess kampanyasını da düşünürsek şöyle 2000 tl 12 ay vadede faizsiz nakit elde edilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: olcyto

vakıfkart ın sitesinde yayınlanan kampanya şartlarının sonuncusundan anladığım kadarıyla

eğer hem 50 tl gıda hem de 100 tl şubat kampanyası için mesaj atılmışsa
    otomatikman gıda kampanyası başvurunuz iptal olacak ve sadece şubat kampanyası için değerlendirileceksiniz
    ayın 8 ine kadar 4, 5 tane gıda alışverişi yapan arkadaş varsa dikkatli olsunlar şubat kampanyası içinde mesaj atarlarsa eski alışverişlerinden birşey kazanamayabilirler.

bir de 1200 tl harca 40 tl kazan diye bir kampanya var mesaj ve maille geldi web sitesinde göremedim.. şimdi 1200 tl harcayarak 100+50+40 TL puan kazanamayıp yalnızca 100 Tl mi kazanacağız
    çok ilginç bir madde bu.. ben şimdi 4 gıda alışverişini yaptım 1 ini de yapıp sonra bu kampanya için sms atsam ve 1100 tllik alışveriş yapsam 50+100 puan gelirmi? yoksa 5. gıda alışverişim bu kampanyanın dönemine rastladığı için gıda kampanyasından 4 alış-veriş yapmış olurum ve 20 tl puanla mı yetinirim?

daha da ilginç tarafı gıda kampanyasında üye iş yeri şartı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinbestil -- 9 Şubat 2013; 12:02:15 >

• Yeni kampanya geldi hayırlı olsun.şubat ayı ve sevgililer günü kampanyası ile de birleşiyor

LCWaikiki 100 tl alışverişe 10 tl worldpuan 9 şubat-14 şubat

http://www.lcwaikiki.com/faq.aspx?cid=31

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar multinet carda yukelem yapınca 10 tl veriyor mu dneeyn var mı ?
  • Arkadaşlar lütfen soru sormadan önce kampanya şartlarını okuyunuz. Çoğu sorunuzun cevabı şartlarda yazıyor.

Kampanya 8 - 28 Şubat 2013 tarihleri arasında gıda marketi, giyim, çok katlı mağaza, ayakkabı, kozmetik, aksesuar, kuyum, optik, saat, elektronik marketleri ve beyaz eşya sektörlerindeki World Üye İşyerleri'nde yapılacak alışverişler için geçerlidir.
    Kampanyaya Yapı Kredi bireysel kredi kartları ve bireysel banka kartları (ticari kartlar hariç), Albaraka, Anadolubank, TEB ve Vakıfbank Worldcard'lar ile yapılacak peşin ve taksitli alışverişler dahil olup nakit çekim, mail order işlemleri, iade ve puan kullanımı işlemleri dahil değildir.
    Sanal kartla yapılan harcamalar ve internet harcamaları kampanyaya dahildir.
    Kampanyalar sadece World Üye İşyerleri'nde geçerlidir.
  • sanalpazar geçiyor mu arkadaşlar???bilgisi olan varmı?
    bugun alışveriş yaptım ama umarım geçiyordur
  • İzmitte Tüysüzler Kuyumculuğa Sordum world card tek Çekim 97.TL Dedi Gayet Uygun.
  • sanalpazardan alışveriş yapsak 3ay erteleme var. bu furumda yaptıgımız alısveristen yinede puan kazanabilir miyiz acaba

• İşyerinin world üyesi olup olmadigini nasil aiyoruz? Musteri hizmetlerine mi soruyoruz? Postan karti cektirince slipte x kadap wp kazandiniz yazarsa da world uye isyeridir diye okumustum. Bilgisi olan var mi arkadaslar?

• Harcamanın 100 TL olması gerektiğini unutmayın da ;)
  • Kuyumcunun Camında World Etiketi Vardı İçeriye Girip Ayrıca Sordum World Cardı Başka bir Postan Çekilmez Gibi Birşeyler Söyledi.

100 çektiricem üste 3 gayme alicam:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan_80

sanalpazardan alışveriş yapsak 3ay erteleme var. bu furumda yaptıgımız alısveristen yinede puan kazanabilir miyiz acaba

sorumu kendim cevaplayayım bende vakıf vorld var vakıfbankı aradım taksitli islemler dahil mi dedim jayır dedi. erteleme olayınıda sormama gerek kalmadı. yalnız tam kampanya adı nedir diye sordu temsilcı yeni bir kampanya dedi. yani kampanya şartlarını ilk defa okudu sanırım ona göre cevap verdi ne kadar güvenilir bilmiyorum

• quote:

quote:

sanalpazardan alışveriş yapsak 3ay erteleme var. bu furumda yaptıgımız alısveristen yinede puan kazanabilir miyiz acaba

sorumu kendim cevaplayayım bende vakıf vorld var vakıfbankı aradım taksitli islemler dahil mi dedim jayır dedi. erteleme olayınıda sormama gerek kalmadı. yalnız tam kampanya adı nedir diye sordu temsilcı yeni bir kampanya dedi. yani kampanya şartlarını ilk defa okudu sanırım ona göre cevap verdi ne kadar güvenilir bilmiyorum

değerli dostum yukarda kampanya şartlarında yazıyor ya "taksitli alışverişler dahildir" diye. daha neyin telefonunu açıp soruyorsun. sanalpazar dahil değil taksitler dahil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sioux -- 9 Şubat 2013; 14:08:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sioux

quote:

quote:

değerli dostum yukarda kampanya şartlarında yazıyor ya "taksitli alışverişler dahildir" diye. daha neyin telefonunu açıp soruyorsun. sanalpazar dahil değil taksitler dahil.

sanal pazar neden dahil değil sektör mü tutmuyor acaba bende alışveriş yapmayı düşünüyorum..

• quote:

quote:

quote:

Sanal kartla yapılan harcamalar ve internet harcamaları kampanyaya dahildir. Sanalpazarın dahil olmadığı nerden çıkarttınız ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sabrina_

quote:

quote:

quote:

Sanal kartla yapılan harcamalar ve internet harcamaları kampanyaya dahildir. Sanalpazarın dahil olmadığı nerden çıkarttınız ?

sanalpazarın sektörü ne geçiyor acaba???

• quote:

Orijinalden alıntı: drahmet06

quote:

Orijinalden alıntı: Sabrina_

quote:

quote:

quote:

sanalpazarın sektörü ne geçiyor acaba???

world den her 100 tl ye 10 tl hediye

Bakınca 3 üye işyeri çıkıyor. Sanırım hizlial, gold ve sanalpazar bunlarda bilgisayar görünüyor. Ben de kuşkuya düştüm.

• bende kendi sorduğum sorunun cevabını vereyim.
    opet online işlem bu kampanyaya dahil değil çünkü üye işyeri değil
    multine olmuyor çünkü hazır yemek sektörü diye geçiyormuş ve onun için dahil değilmiş.
    şöyle emin olduk:Bu ay hem multinet hemde opet online alışverişim vardı.mh alışverişleri işyeri kodlarına göre kontrol ederek dahil olmayacağını söyledi.
    maalesef hayal kırılığı.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.