Şimdi Ara

world den her 100 tl ye 10 tl hediye (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
522
Cevap
13
Favori
29.459
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tekmali

quote:

Orijinalden alıntı: Sabrina_

quote:

Orijinalden alıntı: cumhurfatih

gittigidiyor,hizlial yada sanalpazar dahilmi? bilgisi olan yokmu?

Az önce Müşteri Hizmetlerini arayarak Sanalpazar'ı teyit ettirdim, geçerliymiş. Aynı zamanda Hizlial'da geçerlidir.

Bu en bomba haber oldu

Bir MH nin dediğini öteki MH yalanlıyor bazen başıma gelmedi değil.

Bilgisayar sektöründeki bir fimayı nasıl kampayaya dahil etmiş anlamadım.

Sayacaklarsa güzel de pek ihtimal vermiyorum.

Gene de bir tane altın alıp MH i arayıp soracam bir kaç kez :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Enginturaman

quote:

Orijinalden alıntı: tekmali

quote:

Orijinalden alıntı: Sabrina_

quote:

Orijinalden alıntı: cumhurfatih

gittigidiyor,hizlial yada sanalpazar dahilmi? bilgisi olan yokmu?

Az önce Müşteri Hizmetlerini arayarak Sanalpazar'ı teyit ettirdim, geçerliymiş. Aynı zamanda Hizlial'da geçerlidir.

Bu en bomba haber oldu

Bir MH nin dediğini öteki MH yalanlıyor bazen başıma gelmedi değil.

Bilgisayar sektöründeki bir fimayı nasıl kampayaya dahil etmiş anlamadım.

Sayacaklarsa güzel de pek ihtimal vermiyorum.

Gene de bir tane altın alıp MH i arayıp soracam bir kaç kez :)

Alıntıları Göster
    Darty "beyaz ve elektronik eşya" geçiyor, sanırım en garantisi bu.

Sevgililer günü kampanyasında da "giyim, ayakkabı, kozmetik, aksesuar, saat, kuyum, optik, elektronik, cep telefonu ve iletişim" iletişim sektörleri var.

Bu nedenle bugün Darty'den yapmış olduğum alış-verişin her ikisi için de geçerli olduğunu düşünüyorum. Aksini düşünen var mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Flexi_

Sevgililer günü kampanyasında da "giyim, ayakkabı, kozmetik, aksesuar, saat, kuyum, optik, elektronik, cep telefonu ve iletişim" iletişim sektörleri var.

Bu nedenle bugün Darty'den yapmış olduğum alış-verişin her ikisi için de geçerli olduğunu düşünüyorum. Aksini düşünen var mı acaba?

aynı gün yaptıysan 1 i geçerli. face kampanyasında aynı gün ibaresi yok. ama şubat kampanyasında var.

bu arada sanalpazardan o kadar da emin olmayın.
    bir de telefonda çıkan MH ye sanalpazar demeyeceksiniz slipte trend mi gold mu ne o şekilde geçiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ik77

bende kendi sorduğum sorunun cevabını vereyim.
    opet online işlem bu kampanyaya dahil değil çünkü üye işyeri değil
    multine olmuyor çünkü hazır yemek sektörü diye geçiyormuş ve onun için dahil değilmiş.
    şöyle emin olduk:Bu ay hem multinet hemde opet online alışverişim vardı.mh alışverişleri işyeri kodlarına göre kontrol ederek dahil olmayacağını söyledi.
    maalesef hayal kırılığı.

Alıntıları Göster
    %10 bile değil. Bu kadar harcama yapıp daha fazla puan kazanılabilecek başka kampanyalar var.

• quote:

Orijinalden alıntı: sioux

quote:

Orijinalden alıntı: Flexi_

aynı gün yaptıysan 1 i geçerli. face kampanyasında aynı gün ibaresi yok. ama şubat kampanyasında var.

bu arada sanalpazardan o kadar da emin olmayın.
    bir de telefonda çıkan MH ye sanalpazar demeyeceksiniz slipte trend mi gold mu ne o şekilde geçiyor.

Hocam ben Darty'den tek alış-veriş yaptım. Yani bu harcamanın hem sevgililer günü hem de 100'e 10 kampanyasına dahil olması gerektiğini düşünüyorum.
    İlk alış-verişi dün yapmıştım, dün yapılan ve bugünkü Darty alışverişlerinden 25 TL (Sevgililer Günü);
    Dün yapılan alış-veriş 100'e 10 kampanyasının ilk 100'lük alışverişi olduğundan bugünkü Darty alış-verişinden de ilk 10 TL'yi almam gerekmez mi.

• Benim kafam iyice karıştı. Bugün bir giyim Mağazası'ndan 100 tl üzeri alışveriş yaptım, sonra vakıfbankın 5 adet 100 tl gıda kampanyası kapsamında Carrefour'dan 100 tl alışveriş yaptım. Slipte kazan yaz SMS gönder diyince mesaj attım. Aynı gün farklı işyerinden 2 alışverişim oldu, şimdi marketten yaptığım alışveriş hem 5x100 gıda kampanyası hem de 100 tl ye 10 tl Wp kampanyası kapsamında mı değerlendirilecek? Yahu bu ara kredi kartlarına abandırdılar milleti kafalar da 1 milyon..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.bizdeuygun.com/enucuzS5360#1

arkadaşlar ben bu cihazı alsam bana 10 tl mi gelecek 30 tl mi gelecek kafa iyice gitti ha

• quote:

Orijinalden alıntı: ChemtraiLs

Benim kafam iyice karıştı. Bugün bir giyim Mağazası'ndan 100 tl üzeri alışveriş yaptım, sonra vakıfbankın 5 adet 100 tl gıda kampanyası kapsamında Carrefour'dan 100 tl alışveriş yaptım. Slipte kazan yaz SMS gönder diyince mesaj attım. Aynı gün farklı işyerinden 2 alışverişim oldu, şimdi marketten yaptığım alışveriş hem 5x100 gıda kampanyası hem de 100 tl ye 10 tl Wp kampanyası kapsamında mı değerlendirilecek? Yahu bu ara kredi kartlarına abandırdılar milleti kafalar da 1 milyon..
    Daha önceki mesajlarda göremedim. D&R'dan 100 TL'lik alışveriş yapsak bu kampanyada geçerli mi?
  • http://www.worldcard.com.tr/uye-isyerlerimiz/world-uye-isyeri-arama.aspx

• quote:

Orijinalden alıntı: müdür-42

http://www.bizdeuygun.com/enucuzS5360#1

arkadaşlar ben bu cihazı alsam bana 10 tl mi gelecek 30 tl mi gelecek kafa iyice gitti ha

10 tl

• quote:

Orijinalden alıntı: TeQuiLaS

Benim kafam iyice karıştı. Bugün bir giyim Mağazası'ndan 100 tl üzeri alışveriş yaptım, sonra vakıfbankın 5 adet 100 tl gıda kampanyası kapsamında Carrefour'dan 100 tl alışveriş yaptım. Slipte kazan yaz SMS gönder diyince mesaj attım. Aynı gün farklı işyerinden 2 alışverişim oldu, şimdi marketten yaptığım alışveriş hem 5x100 gıda kampanyası hem de 100 tl ye 10 tl Wp kampanyası kapsamında mı değerlendirilecek? Yahu bu ara kredi kartlarına abandırdılar milleti kafalar da 1 milyon..

vakıf ta kampanyalar birleşmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: metinbestil

quote:

Orijinalden alıntı: TeQuiLaS

vakıf ta kampanyalar birleşmiyor

5x100 kampanyasında değerlendirilmesi gerekiyor bu durumda yaptığım son market alışverişinin değil mi?

• bu kampanyalar iyi oluyor her gün yönetime gidip 100 liralık kontör alıyorum, malum kalorimetreli sistem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancantürk

Daha önceki mesajlarda göremedim. D&R'dan 100 TL'lik alışveriş yapsak bu kampanyada geçerli mi?

d&r kitapçılar ve müzik evleri sektöründe...sence geçerli mi?
  • sevgileler günü kampanyasına katılıdım. buna mesaj atmayı unutmuşum. alış-verişi yapınca gönderdim. mesajın alış-verişten önce gönderilmesi şart mıdır worldde?..

• quote:

Orijinalden alıntı: alexxson

Az Önce İlk 100.TL'lik Alışverişimi kuyumcuda Yaptım 24 Ayar 1gr Altın 97.Tl'ye Aldım 100.TL çektirdim üste 3 lira Aldım yalnız kafamda su oluştu posttan çeker çekmez cebime mesaj geldi her 100 liraya 10 lira world puan diye KAZAN yazın gönderin diye ben kayıt olmuştum cebime tekrar neden öle bi mesaj geldiki?

Hocam nerede bu kuyumcu? Ben 100 TL'ye alıyorum direkt.
  • arkadaşlar hızlıaldan ne alırsak alalım elektronik olarak mı geçiyor?

• quote:

sevgileler günü kampanyasına katılıdım. buna mesaj atmayı unutmuşum. alış-verişi yapınca gönderdim. mesajın alış-verişten önce gönderilmesi şart mıdır worldde?..
    Şart değil önemli olan kampanya süreci içerisinde kampanyaya katılmış olmandır.Kampanya süreci içerindeki tüm alışverişlerin kampanyaya dahil olur.
  • quote:

sevgileler günü kampanyasına katılıdım. buna mesaj atmayı unutmuşum. alış-verişi yapınca gönderdim. mesajın alış-verişten önce gönderilmesi şart mıdır worldde?..

değildir...arada da atabilirsiniz...
  • yakitta olsaydi dadindan yenmezdi...

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.