Şimdi Ara

world den her 100 tl ye 10 tl hediye (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
522
Cevap
13
Favori
29.427
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sabrina_
    Sanal kartla yapılan harcamalar ve internet harcamaları kampanyaya dahildir. Sanalpazarın dahil olmadığı nerden çıkarttınız ?

mesela elektronik market dediği teknosaya baktım şimdi.

Üye İşyeri Numarası:
    2601162437
    Sektör:
    Beyaz ve Elektronik Eşya

Sanalpazar BİLGİSAYAR sektörü olsa bile kampanyaya tanımlanmamış bir sektör olduğundan olmayacaktır.

Bu arada an itibariyle forumumuzda bir sıkıntı var gir-çık yapmamış bütün üyeler uzaklaştırlmış görünüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sioux -- 9 Şubat 2013; 17:10:09 >
  • Az Önce İlk 100.TL'lik Alışverişimi kuyumcuda Yaptım 24 Ayar 1gr Altın 97.Tl'ye Aldım 100.TL çektirdim üste 3 lira Aldım yalnız kafamda su oluştu posttan çeker çekmez cebime mesaj geldi her 100 liraya 10 lira world puan diye KAZAN yazın gönderin diye ben kayıt olmuştum cebime tekrar neden öle bi mesaj geldiki?
  • Biraz önce esime kuyumcudan çeyrek aktın almasını söyledim. Özellikle world uye is yeri olan bir kuyumcudan almasını istedim. Sitede uye is yeri gözüken kuyumcu vakif posundan gecmis zannedersem. Slipte vakifbank yazıyor %1 de puan vermiş. Kampanyada world uye is yeri yazıyor ama emin olamadım. Kampanya koşullarını sağlamış mıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dilemma_07

Biraz önce esime kuyumcudan çeyrek aktın almasını söyledim. Özellikle world uye is yeri olan bir kuyumcudan almasını istedim. Sitede uye is yeri gözüken kuyumcu vakif posundan gecmis zannedersem. Slipte vakifbank yazıyor %1 de puan vermiş. Kampanyada world uye is yeri yazıyor ama emin olamadım. Kampanya koşullarını sağlamış mıdır.

puan bilgileri slipte görünüyorsa sıkıntı yok...

• quote:

Biraz önce esime kuyumcudan çeyrek aktın almasını söyledim. Özellikle world uye is yeri olan bir kuyumcudan almasını istedim. Sitede uye is yeri gözüken kuyumcu vakif posundan gecmis zannedersem. Slipte vakifbank yazıyor %1 de puan vermiş. Kampanyada world uye is yeri yazıyor ama emin olamadım. Kampanya koşullarını sağlamış mıdır.

ortak pos olabilir. mesela zara da öyle.
  • quote:

Geçen sefer aynı şekilde 2 alışverişim olmuştu, puanlar yattı.

• gittigidiyor,hizlial yada sanalpazar dahilmi? bilgisi olan yokmu?
  • vakıfcılar ilk 50 wp kaçırmamak için, yaptığınız 7. 100 tl lik alışverişten sonra mesaj atın, benim anladığm bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumhurfatih

gittigidiyor,hizlial yada sanalpazar dahilmi? bilgisi olan yokmu?

Bende bekliyorum bunun cevabını.

• quote:

Orijinalden alıntı: alexxson

Az Önce İlk 100.TL'lik Alışverişimi kuyumcuda Yaptım 24 Ayar 1gr Altın 97.Tl'ye Aldım 100.TL çektirdim üste 3 lira Aldım yalnız kafamda su oluştu posttan çeker çekmez cebime mesaj geldi her 100 liraya 10 lira world puan diye KAZAN yazın gönderin diye ben kayıt olmuştum cebime tekrar neden öle bi mesaj geldiki?

o mesaj otomatikmen geliyor, sıkıntı yok

Hatta bundan sonraki alışverişlerinde bile gelecektir aynı mesaj

• quote:

Orijinalden alıntı: sioux

quote:

Sanal kartla yapılan harcamalar ve internet harcamaları kampanyaya dahildir. Sanalpazarın dahil olmadığı nerden çıkarttınız ?

mesela elektronik market dediği teknosaya baktım şimdi.

Üye İşyeri Numarası:
    2601162437
    Sektör:
    Beyaz ve Elektronik Eşya

Sanalpazar BİLGİSAYAR sektörü olsa bile kampanyaya tanımlanmamış bir sektör olduğundan olmayacaktır.

Bu arada an itibariyle forumumuzda bir sıkıntı var gir-çık yapmamış bütün üyeler uzaklaştırlmış görünüyor

World'un elektronikten kastı bilgisayarı da alıyorsa, o zaman Sanalpazar da kampanyaya dahil olur. En iyisi müşteri hizmetlerine sormak.

• quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

Orijinalden alıntı: alexxson

Az Önce İlk 100.TL'lik Alışverişimi kuyumcuda Yaptım 24 Ayar 1gr Altın 97.Tl'ye Aldım 100.TL çektirdim üste 3 lira Aldım yalnız kafamda su oluştu posttan çeker çekmez cebime mesaj geldi her 100 liraya 10 lira world puan diye KAZAN yazın gönderin diye ben kayıt olmuştum cebime tekrar neden öle bi mesaj geldiki?

o mesaj otomatikmen geliyor, sıkıntı yok

Hatta bundan sonraki alışverişlerinde bile gelecektir aynı mesaj

Eyvallah Hocam Teşekkür ederim.
  • quote:

Az önce Müşteri Hizmetlerini arayarak Sanalpazar'ı teyit ettirdim, geçerliymiş. Aynı zamanda Hizlial'da geçerlidir.
  • quote:

quote:

Az önce Müşteri Hizmetlerini arayarak Sanalpazar'ı teyit ettirdim, geçerliymiş. Aynı zamanda Hizlial'da geçerlidir.

avantajix üzeri yapsak hızlıal.com dan %1.8 de iade alabiliriz sanırım.
  • 3160 numarasının mesaj paketinden göndermek istesek hangi numaraya atıyoruz bilen var mı?
  • ilk 100 tl den sonraki derken ilk 100 tl de 10 yüklemiyor..ikinci 100 tl de 10 tl mi yüklüyor yoksa 20 tl mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: paradoks01

ilk 100 tl den sonraki derken ilk 100 tl de 10 yüklemiyor..ikinci 100 tl de 10 tl mi yüklüyor yoksa 20 tl mi?

ilk 100 e birşey yok, ikinciye 10 tl var

• quote:

Orijinalden alıntı: @sL@N

3160 numarasının mesaj paketinden göndermek istesek hangi numaraya atıyoruz bilen var mı?

bende onu aradım, ama yok, mecbur direk sms attım...

• quote:

Orijinalden alıntı: dortluk

vakıfcılar ilk 50 wp kaçırmamak için, yaptığınız 7. 100 tl lik alışverişten sonra mesaj atın, benim anladığm bu

ben gıda kampanyasındaki 4 alış-verişimi bu kampanya başlamadan world üye iş yeri olmayan bir marketten yapmıştım. bugun de son alış-verişimi yine üye işyeri olmayan bir marketten yaptım. yarın da sms gönderip bu kampanyaya katılacağım ve üye işyerlerinden alış-veriş yapacağım. ama gene de başımızı ağrıtacakları kesin.. mantıklı olarak düşünecek olursak 16 defa 100 TL lik alışveriş yaptığım için iki kampanyadan da puan kazanmam gerekir..

• quote:

Orijinalden alıntı: mmm1983

hızlı aldan altın alırken, 104, world facebook kamp, bkm ekspres kampanyaı ve bu kampanya birleşir sanki, 12,5+15+10=37,5 tl

hızlı alda bkm ekspress le alakalı birşey göremedim zamanını mı geçti acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.