Şimdi Ara

World'e özel LC Waikiki 100 TL ve üzeri harcamaya 10 TL Worldpuan.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
3
Favori
901
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • World'e özel LC Waikiki ve LC Waikiki.com'da tek seferde 100 TL ve üzeri harcamaya 10 TL Worldpuan. Üstelik peşin fiyatına 3 ya da 6 taksit!
    Kampanya Koşulları
    21 - 31 Aralık 2013 tarihleri arasında Worldcard ile LC Waikiki vewww.lcwaikiki.com'da tek seferde yapılan 100 TL ve üzeri tek çekim veya taksitli alışverişlere 10 TL Worldpuan hediye edilecektir. 10 TL Worldpuan hediye kampanyası 100 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir. Kampanyaya banka kartları ve World Business kartlar hariç tüm Yapı Kredi kredi kartları, Albaraka, TEB ve Vakıfbank Worldcard'lar dahildir. Kampanya kart bazında değil müşteri bazında geçerlidir. Her müşteri kampanyadan bir kez faydalanabilecektir. Kampanyaya tek çekim ve taksitli işlemler dahil olup, Worldpuan ile yapılan alışverişler ve iade işlemleri dahil değildir. Kampanyadan kazanılan Worldpuan'lar 21 Ocak 2014 tarihinde kredi kartlarına yüklenecek olup, Worldpuan'ların son kullanım tarihi 2 Şubat 2014’tür. Kampanya katılımı için LCW yazıp kart numarasının son 6 hanesinin SMS ile 3160'a gönderilmesi gerekmektedir. Kampanya katılımı için SMS gönderim bedeli Turkcell hatlı numaralar için 0,65 TL, Avea hatlı numaralar için 0,5 TL ve Vodafone hatlı numaralar için 0,4 TL’dir. Vakıfbank Worldcard sahipleri 6635'e SMS göndermelidir.

Kampanyalar sadece World Üye İşyerleri'nde geçerlidir. Yapı Kredi tüm kampanyalarda değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Yazım hataları bağlayıcı değildir. World Üye İşyerleri'nin bildirdiği kampanya bilgilerinde meydana gelebilecek hatalardan Yapı Kredi sorumlu tutulamaz.

http://www.worldcard.com.tr/kampanyalarimiz/world-kampanyalari/lc-waikiki/s-25/c-1823.aspx

KAZAN kampanyasıyla birleşir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdf__18 -- 22 Aralık 2013; 1:17:24 >

• hay Allah bir daha sıcak fırsatlara bakmadan sokağa çıkmayacağım. dün yaptım alışverişi LCW'den baksaydım bu gün yapardım. geçen sene faydalanmıştım hem de bir kaç kampanyayı birleştirmiştim. şimdi kaçırdık iyi mi...........
  • quote:

Orijinalden alıntı: mureynur

hay Allah bir daha sıcak fırsatlara bakmadan sokağa çıkmayacağım. dün yaptım alışverişi LCW'den baksaydım bu gün yapardım. geçen sene faydalanmıştım hem de bir kaç kampanyayı birleştirmiştim. şimdi kaçırdık iyi mi...........

bugün iade et yarın tekrar al.
  • quote:

hay Allah bir daha sıcak fırsatlara bakmadan sokağa çıkmayacağım. dün yaptım alışverişi LCW'den baksaydım bu gün yapardım. geçen sene faydalanmıştım hem de bir kaç kampanyayı birleştirmiştim. şimdi kaçırdık iyi mi...........

naptın hocam sen ya! biz buraya bakmadan bakkala ekmek almaya bile gitmiyoz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garadayı265

quote:

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: mdf__18

quote:

bugün iade et yarın tekrar al.

katılıyorum sonuçta müşteri daima haklıdır

• Bugün katıldım. Ankara nata vega avmde de opetin 100 tl ye 10 tl yakıt puanı vardı onunla birleştirdim. Tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

• bkm expres nasıl birleşiyor? lcw sitesinde ödeme sayfasında çıkmadı.
    @mdf__18
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolfdks

bkm expres nasıl birleşiyor? lcw sitesinde ödeme sayfasında çıkmadı.
    @mdf__18

denememiştim bkmexpresle, konuyu düzelteyım, ama kazan kampanyasıyla birleşir.
  • quote:

quote:

@mdf__18

alışveriş yaptım kazan kampanyasına mesaj attım giyim alışverişiniz yok dedi yarın bir daha denerim...
  • quote:

hocam yapı kredi kampanyalarında harcama yaptıktan sonra da msj atabiliyorsun bende aynı durumdayım alışveriş yaptıktan sonra msj attım kampanya detayında da alışverişten önce falan yazmıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulu_turk

quote:

hocam yapı kredi kampanyalarında harcama yaptıktan sonra da msj atabiliyorsun bende aynı durumdayım alışveriş yaptıktan sonra msj attım kampanya detayında da alışverişten önce falan yazmıyor...

Arkadaş alışverişi ayın yirmisinde yapmış, kampanya yirmibirinde başladı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BilimveEdebiyat kullanıcısına yanıt
    haklısın öyle olmuş.sıcak fırsatlara bakmadan sokağa çıkmamalıydım yazmaması lazımdı o zaman çünkü 20 sinde yayınlanmadı 21inde yayınlandı ilan 20 sinde baksaydıda göremezdi kısacası
  • quote:

quote:

@mdf__18

Kazan kampanyası nedir?

• quote:

quote:

kampanya demişken
    fırıncıların çoğu bayat ekmekleri bedava veriyor, birkaç tane alırsanız , ıslatıp ağaç önlerine koyarsanız ,kedi kuş faydalanır , size de sevabı gelir

• Kazan kampanyası nedir dostlar?

• KAZAN kampanyası

http://www.vakifkart.com.tr/vakifkart-kampanyalar.aspx?Id=888

Kampanya Koşulları :
    Gıda, giyim sektörlerindeki tüm işyerlerinde 100 TL ve üzeri peşin ve taksitli işlemlerde işlem bazlı katılım sağlanacaktır.
    Bir müşteri kampanya dönemi boyunca en fazla 100 TL Worldpuan kazanabilir.
    Bir müşteri, aynı gün yaptığı işlemlerden yalnızca 1 tanesi için katılım sağlayabilir.
    Kampanyaya katılım için, yapılan her işlem sonrasında müşteri, KAZAN yazıp boşluk bırakıp kartının son 6 hanesi SMS ile 6635’e gönderilmelidir.
    Katılımların, müşterilerimizin sistemimizde yer alan cep telefonları ile yapılması mecburidir.
    Ek kart ile yapılan işlemlerde, ek kartın son 6 hanesinin SMS ile gönderilmesi gerekmektedir.
    SMS gönderim bedeli Turkcell hatlı numaralar için 0,65 TL, Avea hatlı numaralar için 0,5 TL ve Vodafone hatlı numaralar için 0,4 TL'dir.
    Kazanılan Worldpuanlar 7 Ocak 2014 tarihinde yüklenecek olup, Worldpuanların son kullanım tarihi 16 Ocak 2014’tür.
    BusinessCard’lar, nakit çekim işlemleri, internet alışverişleri, mail order işlemleri ve Worldpuan ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.
    1 Ocak 2014’ten itibaren gelen SMS lere kampanyanın sona erdiği şeklinde bilgi verilecek ve bu tarihten sonra Worldpuan yüklemesi gerçekleştirilmeyecektir.
    İade edilen işlemler için yansıtılan puanlar karta borç olarak yansıtılacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdf__18 -- 23 Aralık 2013; 1:27:54 >

• quote:

KAZAN kampanyası

http://www.vakifkart.com.tr/vakifkart-kampanyalar.aspx?Id=888

Kampanya Koşulları :
    Gıda, giyim sektörlerindeki tüm işyerlerinde 100 TL ve üzeri peşin ve taksitli işlemlerde işlem bazlı katılım sağlanacaktır.
    Bir müşteri kampanya dönemi boyunca en fazla 100 TL Worldpuan kazanabilir.
    Bir müşteri, aynı gün yaptığı işlemlerden yalnızca 1 tanesi için katılım sağlayabilir.
    Kampanyaya katılım için, yapılan her işlem sonrasında müşteri, KAZAN yazıp boşluk bırakıp kartının son 6 hanesi SMS ile 6635’e gönderilmelidir.
    Katılımların, müşterilerimizin sistemimizde yer alan cep telefonları ile yapılması mecburidir.
    Ek kart ile yapılan işlemlerde, ek kartın son 6 hanesinin SMS ile gönderilmesi gerekmektedir.
    SMS gönderim bedeli Turkcell hatlı numaralar için 0,65 TL, Avea hatlı numaralar için 0,5 TL ve Vodafone hatlı numaralar için 0,4 TL'dir.
    Kazanılan Worldpuanlar 7 Ocak 2014 tarihinde yüklenecek olup, Worldpuanların son kullanım tarihi 16 Ocak 2014’tür.
    BusinessCard’lar, nakit çekim işlemleri, internet alışverişleri, mail order işlemleri ve Worldpuan ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.
    1 Ocak 2014’ten itibaren gelen SMS lere kampanyanın sona erdiği şeklinde bilgi verilecek ve bu tarihten sonra Worldpuan yüklemesi gerçekleştirilmeyecektir.
    İade edilen işlemler için yansıtılan puanlar karta borç olarak yansıtılacaktır.

Yapı Kredi dahil değil galiba. . Bir de bkm ile kesin birlesmeyecek öyle mi dostlar?

• Bugün annem kendine 99.90 a deri mont almış kampanya tutarını tamamlamak için bana da eşofman altı almış. Ben pek beğenmedim şimdi geri götürüp iade etsek nakit iade mi yaparlar yoksa karta mı iade ederler ücreti?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.