Şimdi Ara

World in Conflict [***ÇIKTI***] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
638
Cevap
1
Favori
40.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: HuNTeR_1907
    @Ragdol
    Ekran görüntüleri için teşekkürler.

Keşke biraz da oyun hakkında yorum yapsaydın diyecektim de bu cümleni görünce vazgeçtim...

quote:

Edit: Birde, bu strateji oyunları nasıl oynanıyor yahu.. Öyle SS alıp durdum ben. Tanklar bana bakıyor, ben tanklara bakıyorum. Benim filonun üzerinden tank geçti resmen iki dakikada.

Strateji oyunlarından hiç anlamıyorum hocam kusuruma bakma. Tutorial'ı da oynamadım. Baktım durdum öyle shaderlara filan.

• quote:

Orjinalden alıntı: Ragdol

quote:

Orjinalden alıntı: HuNTeR_1907
    @Ragdol
    Ekran görüntüleri için teşekkürler.

Keşke biraz da oyun hakkında yorum yapsaydın diyecektim de bu cümleni görünce vazgeçtim...

quote:

Edit: Birde, bu strateji oyunları nasıl oynanıyor yahu.. Öyle SS alıp durdum ben. Tanklar bana bakıyor, ben tanklara bakıyorum. Benim filonun üzerinden tank geçti resmen iki dakikada.

Strateji oyunlarından hiç anlamıyorum hocam kusuruma bakma. Tutorial'ı da oynamadım. Baktım durdum öyle shaderlara filan.

Yok hocam ne kusura bakması.

• Bu demo sadece dx10 degil di mi? İndirdikten sonra XP'de acabileyim de.
  • evet oyunu oynadım demo uzun gibi yarıda kestim grafikler güzel , sistemimle herşeyi açmama rağmen düşündüğüm kadar kasmadı fena değil yani , oyun güzel öğrenmek lazım ama çok şey var bölge ele geçiriyoruz gene strateji oyunlarında olduğu gibi, takviye oyunda çok önemli iyi kullanmak gerek her birimin özellikleri var humvee lerde füze gibi, heryeri rahatça görebiliyoruz kontroller güzel, ama dediğim gibi biraz oynamak lazım , yere yaklaştıkça detay seviyesi artıyor tabi fps de düşüyor ama kalite güzel , aşağıda very high dayken aldığım fps ler sisteme göre gayet iyi daha iyi işlemcilerde çok iyi sonuç verecektir demoyu indirmekte tereddüt etmeyin gerçekten çok keyifli multiplayer da var ama denemedim

World in Conflict [***ÇIKTI***]

oyunda dual monitör desteği var şu an hem monitör hem tv bağlı ayarlardan açmayı denedim ama açılmıyor açan olursa yardım etsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 25 Ağustos 2007; 2:47:29 >

• çok sağlam bi sistemi olmayan arkadaşlar oyunu kesinlikle çekmesin,çekseler bile benchmarka girmesin,şu anda sistemimin ilk kasıldığı oyun oldu,bi kaç ayar kısarak akıcı şekilde oynayabildim ama oyun bildiğin mal gibi,coh bunun üstünden 3 kere geçer ve yorulmaz dördüncüyü de geçer,ayrıca tüm ayarları fullesemde öyle oynanışı pek etkileyecek akıcılık olmuyor,fps 15'lere düşüyor ama pek yavaşlama yok-ayrıyeten grafikleri 2 sene öncesinden kalma olmasına rağmen sanki 2 sene sonranın teknolojisiymiş gibi sistem yoruyor,oyunda tek artı şey duman-patlama efektleri.tankları görmeyin hele,sanki nitroya takmışlar,ulan tank öyle hızlı gider mi;gidiyo işte..

evet,kısaca bi puanlama yapalım(kendime göre tabii)

grafik : 6 (sistemi kastıracak hiç bir güzellik yok oyunda,optimizasyonu sıfır kere sıfır)
    oynanabilirlik 7(yenilik yok,alışması çok zor)
    ses : 6 (rezalet desem yeridir,hele bi america under attack cümlesi var ki kusacaktım,diğer sesler aynı;patlama,makinalı sesi cart curt)
    genel : 6,4

tabii bu acımasız incelemem demoya,full versiyonu nasıl olur ki hemen hemen aynı olur..
    Sadece uzak durun diyorum arkadaşlar,hem de öyle bir diyorum ki oyuna girdikten 5dk sonra demoyu indirdiğim süreye acıdım o kadar yani..
    bunu oynayacağınıza 5-6 sene önce çıkmış bi force21 diye oyun vardı,bu tarzda;bulun oynayın ve bu oyundan alacağınız zevkin 10 katını almazsanız ben de vatan hayiniyim..

tekrar bi acımasız oyun incelememizde birlikte olmak dileğiyle,saat sabaha karşı 5'e 10 var,24:00'dan beridir bekliyorum bu hıyar demonun inmesi için,üff ulan off..

tepemin tası attı ha..

• quote:

Orjinalden alıntı: deoden

Bu demo sadece dx10 degil di mi? İndirdikten sonra XP'de acabileyim de.

Biri cevap verebilir mi bu soruya?

Ben oyunu indirdim ama unzip yaparken APR2007_d3dx10_33_x86.cab oluşturulamadı hatası veriyor.Yoksa demonun dx9 ve dx10 olarak iki versiyonu vardı da ben yanlış olanını mı indirdim?
  • Tek versiyonu var demonun. Dx9 destekliyormu bilemiyorum yalnız. Resmi forumunda yazıyordur kesin nedir ne değildir.
  • Tamam hallettim sorunu...dx9'da çalışıyor

Bu arada benchmark ağlattı sistemi ama physics ayarını low'a getirince 6-7 fps arttı.Sanırım bu oyun da işlemciyi fazla zorlayan oyunlar arasında.Sistemi iyi olanlar rahat oynayamıyorsa dediğim ayarı düşürerek denesinler.İşlemci dışında sistemi çok zorladığını sanmıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mens Rea -- 25 Ağustos 2007; 10:24:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: venomtrk

evet oyunu oynadım demo uzun gibi yarıda kestim grafikler güzel , sistemimle herşeyi açmama rağmen düşündüğüm kadar kasmadı fena değil yani , oyun güzel öğrenmek lazım ama çok şey var bölge ele geçiriyoruz gene strateji oyunlarında olduğu gibi, takviye oyunda çok önemli iyi kullanmak gerek her birimin özellikleri var humvee lerde füze gibi, heryeri rahatça görebiliyoruz kontroller güzel, ama dediğim gibi biraz oynamak lazım , yere yaklaştıkça detay seviyesi artıyor tabi fps de düşüyor ama kalite güzel , aşağıda very high dayken aldığım fps ler sisteme göre gayet iyi daha iyi işlemcilerde çok iyi sonuç verecektir demoyu indirmekte tereddüt etmeyin gerçekten çok keyifli multiplayer da var ama denemedim

oyunda dual monitör desteği var şu an hem monitör hem tv bağlı ayarlardan açmayı denedim ama açılmıyor açan olursa yardım etsin

selamlar şu anda oyunu indiriyorum da acaba diyorum
    CoH a göre ne gibi farklılıkları var ?

• Sistem imzada yazıyor.

1024x768 very high detail

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnacoN -- 25 Ağustos 2007; 12:18:27 >
  • STRATEJİ SEVMEM AMA GRAFİKLER İÇİN İNİYO
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnacoN

Sistem imzada yazıyor.

1024x768 very high detail

Düşük performans... Sağlam bir ekran kartı lazım bu oyuna.

• öncelikle demoyu 4 saat içinde indirdim ve size görüntüler atacam

yorum isterseniz soldaki sistemime göre iyi bir performansı var oyunun. Kamera yönlendirmeleri
    değişik geldi ama tutorialı oynayınca ona da alıştım.

single playera "very high" ayarla girdim ama pişman oldum , very highda kasıyo
    tutorialı ise "medium"da hiç kasmadan takılmadan oynadım!

oyun kamera yakınlığı açısından benim istediğim company of heroes yakınlığını veriyor , 1024 * 768
    çözünürlükle highda çok az takılmalarla denedim oyun yamayla mükemmel hale getirilir
    tıpkı command conquer 3 gibi. Hoş, o yamalar olmadan daha çok takılıyodu.
  • buyrun screenshotlar

BUNLAR bir tanesi hariç HIGH AYARLARDA ALINMIŞ GÖRÜNTÜLER (O DA GÜNEŞİN OLDUĞU)

• NVIDIA bu oyuna daha çıkmadan sürücüleri optimize etmişti şimdi bu oyunun DX10 performansını ölçmek kaldı.

Haydi 8600GT sonic li arkadaşları göreve bekliyoruz
  • demosu bile güzel :) gördüğüm en güzel patlamalar fire ve smoke effectleri bu demodaydı. Eski sistemimde bile çok aksmadı desem yeridir.
  • @reason666
    Nedirkki abi sendeki bu 8600gt sevgisi anlamadım gitti 8600gt full detayda bitti agladı ancak bu oyunda hiç heveslenme bioshock gibi full detayda iyi oynatır diye
  • Oyun gayet güzel tek uyuz olduğum tarafı kamera kontrolü daha önce hiçbir oyunda görmediğim biçimde kontrol ediyorsunuz kamerayı alışmak biraz zaman ister. Grafiklerin company of heroes den kalır yanı yok süper parça efektleri var her yer yıkılıyor dökülüyor oyunda.

Yalnız demoyu güzel güzel oynarken benim mause kursörü tam ekranın ortasına yapışıp kalıyor?! Bu sorunla karşılaşan varmı demoda? Ne yapsam kurtulamıyorum birkaç defa kurtuldum ama gene yapıştı anlamıyorum neden oluyor?
  • 7800gt ile nasıl oynanır bu oyun çok gzl e benziyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2fast4u

7800gt ile nasıl oynanır bu oyun çok gzl e benziyor

Bu sistemle full oynarsın sanırım 1024*768'de...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.