Şimdi Ara

World in Conflict [***ÇIKTI***] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
638
Cevap
1
Favori
40.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tipik türk insanı özelliklerini yansıtıyorsunuz arkadaşlar..

coh ile karşılaştırdıgınızda haritanın ne kadar büyük oldugunu fark ettiniz mi? bu nedenle kasmalar asırı oluyor..patlama efektlerı cıddı guzel olmus o nedenle yıne fps dusuyor..ben 1240x1024 high detail ile ati 7,8 vista ve amd3800@2400 mhz x1950pro 2gb ram cok rahat oynadım. kasılmalar olmadı mı oldu..

oyunda sizi sıkan haritanın cok buyuk olması..bazen işler kontrolen cıkıyor..buda rahatsızlık verici..

ama oyuna skirmish mod koyarlarsa,map edit verirlerse sahane olur..dusunsenize kendi kurdugunuz haritalraı bombalamanız muhteşem olur..ben artilary ve diğer uçaklarla yapılan bombardımanları cok sevdim.. haritayı ufak tutsalarmıs coh kadar beğenirdiniz ama bence bu haliylede bir klasik yaratılmış..

ama sistemi cok kasıyor..oyunu vistada oynadım xpde de deniycem bakalım fark varmı..
  • Sistemi baya kasıyor ben 8800gts ve e6750 li sistemde denedim çözünürlük 1680x1050 ve dx10 modunda oynanabilirlik yok heleki 1 topçu + 1 Fuel Bomb + AI napalm + 15 tank bir bölgede olunca , High ayarları seçip dx10 u kapatınca ve physics i low a getirince avg 37 fps aldı oyun, min 18, max 78

Benim gözlerimdemi bir sorun var bilmiyorum fakat bu oyundada dx9 la dx10 arasındaki farkı araçların dibine girmeme rağmen göremedim, zaten rts kamera ya geçince ayrıntılar kayboluyor büyük oranda
  • Ben oyunun demosunu beğendim çok zevkli bence Özellikle Armored carrier lardan TOW ateşlemek Yalnız beni uyuz eden yönlerden biri demoda hep aynı askerlerle kalakaldım 4-5 taneden başka APC yapamıyorum adamlar ise gürül gürül geliyor kimle neyle öldürecem ben okadar adamı? Özellikle duman efekleri süper olmuş. Umarım full versiyonda deniz araçlarıda vardır. Kuruvazörlerle sahili bombalamak harika olur COH'u pek sevmemiştim bence bu daha iyi olmuş bir kere çok üstten haritayı görebilmek çok iyi. Tüm alana hakim olabiliyorsun. Kontrollerede alıştım sayılır bence zamanla iyice alışılır. Multiplayer modunu merak ediyorum. Birde keşke askerler tek tek kontrol edilebilseydi. Bundada COH gibi 3-5 li grup halinde askerler maalesef.

• Ben demoyu indirdim ve oynadım. Bence bu oyun kesinlikle COH'dan daha güzel.
    Demin COH'u açtım hatırlamak için, çocuk oyunu gibi geldi. Ciddiyim.
    2 tane tank 5 metre uzaklıktan birbirine ateş açıyor, toplamda da 5-10 birime kumanda ediyorsunuz zaten. Bu ne biçim savaş
    WiC'de modern savaşları gayet güzel yansıtmışlar. Topçu desteği, hava desteği, birimlerin atış mesafeleri ve vuruş güçleri çok gerçekçi..
    Beğenmediğim nokta ise düşmanın yapay zekası. Bodoslama dalıyor gibi geldi bana. Birçok birimi yok yere harcıyor...
  • LEVEL dergisinde çok övüldü bu oyun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bozkır Savaşcısı

LEVEL dergisinde çok övüldü bu oyun

boşver yahu level uyduruk dergiydi,oraya güvenip aldığım çoğu oyunu beğenmemiştim..
  • Bende birkaç defa onlar yüzünden kötü oyun almıştım
  • quote:

Orjinalden alıntı: wildlove

quote:

boşver yahu level uyduruk dergiydi,oraya güvenip aldığım çoğu oyunu beğenmemiştim..

Daha iyisini buluyorsan al!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

quote:

valla bi cd-oyun vardı,o da kapandı,ondan sonra bir kaç ay level aldım kıl oldum..
    ayrıca neye tepki gösteriyosun,şu ban smileyi aşırı antipatik olmaya başladı.level'den neyim takip etmiyorum oyun incelemelerini işte,senin açtığın konulardan takip ediyorum uzun süredir.Ne yani level bu oyunu övdü de mükemmel bir oyun mu var karşımızda..

• quote:

quote:

quote:

Level çalışanı mısınız?
  • imzamdaki sistemle oyunu full detay oynayamıyorum,kaplamaları low'a getirince oyun anca oynanabilir oluyo dx10 da

• Beta sahibi olan ilk kişilerden biriyim bu forumda ve oyunu çok sevmiştim.Zira multiplayerdaki zevk inanılmaz güzeldi.Demoyu bende çekmeye başladım fileplanetten, yarın öğlene doğru profildeki sistemle bir test yaparım.Acaba ayar menüsünden ss verebilirmi birisi?Zira beta da oynanabilir 10 kadar ayar vardı ve buradaki yorumlar demoda azaldığını yönünde.En azından ben öyle yorumladım.
  • Ayar menüsü oldukça ayrıntılı...

World in Conflict [***ÇIKTI***]

World in Conflict [***ÇIKTI***]
  • Çok teşekkür ederim, hayret bir kullanıcı yorumunda bunun tam aksini işaret eden durum vardı.Yarın öğlen testler geliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: DanGWaR

Çok teşekkür ederim, hayret bir kullanıcı yorumunda bunun tam aksini işaret eden durum vardı.Yarın öğlen testler geliyor

Önemli değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnacoN

quote:

quote:

quote:

Level çalışanı mısınız?

Hayır 10 yıllık fanatik okuruyum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Level çalışanı mısınız?

Sizin "fanatik okur" olmanız burada insanları kırmanız anlamına gelmiyor. Hatırlatmak istedim

Beğenip beğenmemesi sadece kişiye kalmış birşeydir. Bende eskiden (97-99) Level dergisi alıp okuyordum ama sonraları iyice bayağılaştı ve tabiri caiz ise burunları çok kalktı. Piyasa da tek olmanın verdiği birşey olabilir belki ama madem bu kadar köklü bir dergisiniz bu tür şeylerin olmaması lazım. Benim bu düşüncelerimden sonrada bana BAN! atıcak mısın?

• herneyse kapatalım şu level işini,burası level forumu değil ve beni level sevmiyorum diye bu forumda özellikle kimse yargılayamaz,laf sokamaz.Sevmiyorum kardeşim level'ı samimiyetine inanmıyorum,burası level forumu mu da bana daha iyisini bulabiliyorsan al diyorsun,hele o aşırı antipatik ban işaretini koyuyorsun.O kadar internete para veriyorum,internetten ve daha önce dediğim gibi senin (pinky_demon) ve diğer arkadaşlarımızın açtığı konulardan incelemeleri takip ediyorum.Fanıysan fanısın derginin sahibi değilsin ya,bu kadar celallenmeni gerektirecek birşey yok.Herneyse pardon uzatmayayım,uzatma,uzatmayın,uzatmayalım
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Level çalışanı mısınız?

Sizin "fanatik okur" olmanız burada insanları kırmanız anlamına gelmiyor. Hatırlatmak istedim

Beğenip beğenmemesi sadece kişiye kalmış birşeydir. Bende eskiden (97-99) Level dergisi alıp okuyordum ama sonraları iyice bayağılaştı ve tabiri caiz ise burunları çok kalktı. Piyasa da tek olmanın verdiği birşey olabilir belki ama madem bu kadar köklü bir dergisiniz bu tür şeylerin olmaması lazım. Benim bu düşüncelerimden sonrada bana BAN! atıcak mısın?

Sakin olalım biraz arkadaşlar

• Konuda sinirlenen mi var da bu tür sakinlik mesajı atıyorsunuz?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.