Şimdi Ara

World in Conflict [***ÇIKTI***] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
638
Cevap
1
Favori
40.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Operation Flash Point benzeri sanırım bu oyun yanılıyor muyum ???
  • RTS oyunu bu OF ile alakası yok:)
  • Operation Flash Point neydii ?? Alla alla...Bu ne yada..:) Ben kimim bura nere..:Ppp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunwane -- 25 Ağustos 2007; 22:44:09 >
  • YAA 8600 GT ÖLDÜ RESMEN.O DUMAN EFEKTLERİNDE BİRAZ AŞIRIYA KAÇMIŞLAR.O KADAR AYRINTILI OLMASADA OLURDU.OPTİMİZ DEİYE BİŞEY YOK ZATEN
  • quote:

Orjinalden alıntı: iği_

YAA 8600 GT ÖLDÜ RESMEN.O DUMAN EFEKTLERİNDE BİRAZ AŞIRIYA KAÇMIŞLAR.O KADAR AYRINTILI OLMASADA OLURDU.OPTİMİZ DEİYE BİŞEY YOK ZATEN

2900XT de 1280x1024 de AA bile açık değilken 8 FPS ye düşüyormuş e başlarım ben öyle oyuna
  • oyunun demosunda beğenmediğim birkaç şey var

bunlardan birincisi kontrollere pek alışmadığımı gördüm single playerda

patlamalar falan güzel ancak hatta birimler daha detaylı çizilmiş ama patlama olunca
    birimler anlamsız savruluyor

bazen askerler kayarak hareket ediyor

bir de high demiştim ama maalesef kasıyo highda ve mediumda bile
    patlamalarda kasıyor !

hatta sniper vurduğunda bile adamlar mantıksız ölüyor sanki!

AMA SİZİ SERİNLETECEK GÜZEL BİR RESİM GÖNDEREYİM OYUNDAN

World in Conflict [***ÇIKTI***]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Usak_Efesi -- 25 Ağustos 2007; 23:26:04 >

• 8800gts'si olan birileri 1024 very high detailde test sonuçlarını yazarsa tam süper olacakk
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hunter_one

Yalnız demoyu güzel güzel oynarken benim mause kursörü tam ekranın ortasına yapışıp kalıyor?! Bu sorunla karşılaşan varmı demoda? Ne yapsam kurtulamıyorum birkaç defa kurtuldum ama gene yapıştı anlamıyorum neden oluyor?

Bu cursor sorunu bana özel oldu galiba?
  • arkadaşlar,malumunuz anlamsız derecede aşırı kasan bir strateji oyunu,size tavsiyem detay seviyesi yerine çözünürlülüğü düşürmeniz(illa ki oynayacam ben bu oyunu diyorsanız,ve sisteminiz kasıyorsa tabii)..

ben detay seviyesi very high değil de high'a getirip çözünürlüğü 800*600'e düşürdüm,zaten strateji oyunları fps oyunları gibi olmadığından çözünürlüğün pek bir önemi yok;onun için çözünürlüğü düşürün ki tüh lan diyebileceğiniz görüntü kaybı da yaşamıyorsunuz..

demoda en çok kasan yerlerden ss aldım..
    ayarlar high ve çözünürlük 800*600'dedir..
    alakasız boş bir yere bakarken 19fps'yi gördüm daha aşşağısını görmedim ama sonuçta fps oyunu olmadığından 19fps bile yeterli..

2 resim de demoda en çok kasılan yerlerden birisi olan tankların savaştığı yer,fikir vermesi açısından burdan aldım ss'leri,2.resmi tam tank patlarken aldım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 26 Ağustos 2007; 1:21:54 >

• Merak edip demoyu indirip denedim.Ancak kişisel görüşüm COH un eline su dökemez.Bir çok şey COH tan esinlenilmiş.COH taki o taktiksel detaylar bu oyunda çok etkili değil.Kamera olayı kullanışsız olmuş bence.Çatışmalar o kadar zevk vermiyor.Bu oyunun 80 üzeri bir not alacağını sanmıyorum.Grafikler de o kadar muhteşem değil.Genel atmosfer insanı içine çekmiyor.Şehirdesiniz ancak ortam boş gibi geldi bana.Patlama efektleri muhteşem o kadar.Ama hikaye gerçekten güzel.Amerikanın Sovyetler karşısındaki çaresizliği insanı cezbediyo belki birazcık.
  • Baya zormuş ya bitiremedim demoyu Ruslar paso geliyo bizim reinsfortları iyi kullanmak lazım.
  • anlaşılan oyunun yapımcı denyoları strateji oyununda görselliğin hiç önemi olmadığını kavramaymamışlar..
  • Vallahi öyle. Topu topu 5 tane tank koca şehri darma duman ediyor. Efektler şahane tabi de 5 tank iki de tayyareyle çıkartma mı olur yahu. Şöyle 50-60 tane tank, 30 helikopter, 200-300 tane de askeri koyacaksınki zevki çıksın. Ama bu oyun o sayıları gösterse bilgisayar patlar herhalde.

Zaten sevmem starateji oyunlarını, bunu hiç sevmedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: wildlove

arkadaşlar,malumunuz anlamsız derecede aşırı kasan bir strateji oyunu,size tavsiyem detay seviyesi yerine çözünürlülüğü düşürmeniz(illa ki oynayacam ben bu oyunu diyorsanız,ve sisteminiz kasıyorsa tabii)..

ben detay seviyesi very high değil de high'a getirip çözünürlüğü 800*600'e düşürdüm,zaten strateji oyunları fps oyunları gibi olmadığından çözünürlüğün pek bir önemi yok;onun için çözünürlüğü düşürün ki tüh lan diyebileceğiniz görüntü kaybı da yaşamıyorsunuz..

alakasız boş bir yere bakarken 19fps'yi gördüm daha aşşağısını görmedim ama sonuçta fps oyunu olmadığından 19fps bile yeterli..

2 resim de demoda en çok kasılan yerlerden birisi olan tankların savaştığı yer,fikir vermesi açısından burdan aldım ss'leri,2.resmi tam tank patlarken aldım..

Kesinlikle strateji oyunlarında çözünürlük diğer oyunlardan daha önemlidir, hatta galibiyetin anahtarıdır. Çözünürlük artınca daha fazla alan görürsünüz, daha fazla birime aynı anda daha fazla konut verebilirsiniz. Ben olsam düşük detay yüksek çözünürlüğü tercih ederim... Artık keyfinize kalmış, yine de bir deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRock -- 27 Ağustos 2007; 0:18:55 >

• grafikler çok feci yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: SolidRock

quote:

Orjinalden alıntı: wildlove

arkadaşlar,malumunuz anlamsız derecede aşırı kasan bir strateji oyunu,size tavsiyem detay seviyesi yerine çözünürlülüğü düşürmeniz(illa ki oynayacam ben bu oyunu diyorsanız,ve sisteminiz kasıyorsa tabii)..

Kesinlikle strateji oyunlarında çözünürlük diğer oyunlardan daha önemlidir, hatta galibiyetin anahtarıdır. Çözünürlük artınca daha fazla alan görürsünüz, daha fazla birime aynı anda daha fazla konut verebilirsiniz. Ben olsam düşük detay yüksek çözünürlüğü tercih ederim... Artık keyfinize kalmış, yine de bir deneyin.

oyunda oynanabilirlilik olsa yüksek çözünürlük düşük kaliteyi tercih edeceğim ama malesef oynanabilirlilik rezalet..

• Oyun o kadar kötü sayılmaz ama eksikleri çok.Grafik olarak araç modellemeleri çok iyi ama çevre modellemesi deniz dışında resmen berbat.Ağaçlar yapıştırılmış gibi duruyor ve etraf çok boş.Patlama efektleri yine çok başarılı.Ama genel grafik olarak göze çok da hoş gelmiyor.Oynanabilirliğe birkaç yeni ekleme yapılırsa güzel olur bence...

• quote:

Orjinalden alıntı: Mens Rea

Oyun o kadar kötü sayılmaz ama eksikleri çok.Grafik olarak araç modellemeleri çok iyi ama çevre modellemesi deniz dışında resmen berbat.Ağaçlar yapıştırılmış gibi duruyor ve etraf çok boş.Patlama efektleri yine çok başarılı.Ama genel grafik olarak göze çok da hoş gelmiyor.Oynanabilirliğe birkaç yeni ekleme yapılırsa güzel olur bence...

ben de onu diyorum işte,1 yıldır heyecanla bekliyordum oyunu,demoyu sabırsızlıkla indirdim ama oynadıktan sonra indirdiğim zamana acıdım yemin ederim ki.
    şişirdiler şişirdiler ama hiç şişirilecek kadar kaliteli bir oyun değil..

• quote:

ben de onu diyorum işte,1 yıldır heyecanla bekliyordum oyunu,demoyu sabırsızlıkla indirdim ama oynadıktan sonra indirdiğim zamana acıdım yemin ederim ki.

İlk sayfadaki ss'ler aynı oyundan mı anlamadım zaten.Ne kadar düzeltecekler bakalım 27 Ekim'e kadar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mens Rea

quote:

İlk sayfadaki ss'ler aynı oyundan mı anlamadım zaten.Ne kadar düzeltecekler bakalım 27 Ekim'e kadar...

DX10 optimizasyonunun düzeltilmesi şart.

2900xt nin 8FPS alacağı kadar extreme kaliteli br oyun değil bu
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.