Şimdi Ara

World in Conflict [***ÇIKTI***] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
638
Cevap
1
Favori
40.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: AnacoN

Sizin "fanatik okur" olmanız burada insanları kırmanız anlamına gelmiyor. Hatırlatmak istedim

Beğenip beğenmemesi sadece kişiye kalmış birşeydir. Bende eskiden (97-99) Level dergisi alıp okuyordum ama sonraları iyice bayağılaştı ve tabiri caiz ise burunları çok kalktı. Piyasa da tek olmanın verdiği birşey olabilir belki ama madem bu kadar köklü bir dergisiniz bu tür şeylerin olmaması lazım. Benim bu düşüncelerimden sonrada bana BAN! atacak mısın?

Gerekli cevap buydu.Level hakkındaki yorumunuza da aynen katılıyorum...

İmla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mens Rea -- 28 Ağustos 2007; 0:07:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon
    Hayır 10 yıllık fanatik okuruyum.

Siz yanlış anlamışsınız pinky level dergisini değil fanatik gazetesini okuyormuş bakın
  • Fazla söze ne hacet, ss ler herşeyi gösteriyor.Ayrıca oyunun sistemleri kastırdığı falan yok.Gayet iyi optimize edilmiş.Bırakında bir nükleer patlamada veya onlarca bombanın aynı anda patlamasında fps düşsün, elinizdeki kartları mükemmel falan sanıyorsunuz heralde.İşte ss ler:
     World in Conflict [***ÇIKTI***]

20 fps nin altına toplamda 6 saniye düştüm.20-25 ise 5 saniyeden öte değildi.Yani 25fps nin altını sadece 11 saniye gördüm.Ki bunlarda nükleer patlamalar ve uçak bombardımanıydı.

Şimdi demoya geçiyorum.Oyun hakkındaki görüşlerimi akşama doğru paylaşırım...

• Ayar SS'lerinin yanında Benchmark SS'lerini verseydin iyi olurdu.
  • Oyunun gelişmiş grafik ayarlarını yeni gördüm. Tekrar SS aldım. FPS yerlerde tabi.

Yalnız grafikler güzel yahu. Draw Distance da pek fena.

• oyun grafik ayarlarında her tür ayar mevcut buna göre iyi bir ayar yapılabilir, son oyundada optimizasyon yapılınca makul bir fps olacaktır hemen oyunu kötülemeyin grafikleri güzel oyunun.
  • quote:

Ayar SS'lerinin yanında Benchmark SS'lerini verseydin iyi olurdu.

Yukarıda sonucu verdiğimden gerek duymadım ama isterseniz bench sırasında da ss ler verebilirim.

Bunun yanında ss lerdeki ayarlarla(high-very high) arası demoyu yaklaşık bir saat oynadım.Fraps açmadan oynamak istedim ve inanın takılma hissetmedim.Ha fps kaçtaydı bilemem, belki hep 25 teydi, belki de 30+ ydı.Ama kesinlikle takılmadan çok rahat biçimde oynadım.Oyun çok zevkli, betasından multisini bildiğim için multi oynamayalara ısrarla önereririm.Eğer istenirse hep beraber de oynayabiliriz.Grafikler çok güzel, bana kalırsa buna göre optimizasyonda çok iyi.Görüldüğü gibi elimdeki kartla bu ayarla oyunu akıcı oynayabiliyorum.Ayrıca @venomtrk da belirtmiş advanced options da 20 den fazla ayar var ve herkes kendi pc sine göre ayar yapabilir.Bir ss vereyim hemen(oyunun intro sundan ama oyuniçi ile aynı grafik)

Bu introdan hemen 5 dakika sonra kaybettim, bunun sonucuda town daki bölgeleri tutmayıp sadece düşmanla savaştığım içinYeniden başlamak zor geldi tabi.Eğer istenirse bench ss leride koyabilirim.

• Multiplayerda rank atlamak istiyorsanız support olmanızı tavsiye ederim.Artillery veya mlrs'den bir tane yapın.Onun dışında sadece heavy anti-air basın.Sadece heli indirirerek baya tactical aid puanı alıyorsunuz.Fakat aa'ları tanklardan uzak ve hareket halinde tutun.
  • @DanGWaR
    Benchmark SS sonucu bende çıkmamıştı. Onun için SS istemiştim. Kusura bakma.
  • quote:

@DanGWaR
    Benchmark SS sonucu bende çıkmamıştı. Onun için SS istemiştim. Kusura bakma.

Sorun değil, ama istenirse onuda yapmaktan zevk duyarım.Yanlız bu oyun multiplayer olarak strateji severlerin gözünde CoH u geçebilir, ki benim gözümde geçti

Herkesin indirip denemesi gerek bir oyun
  • 27 ekim tarihi kesinleşti mi acaba beyler? Sabırsızlanmaya başladım

Birde deniz araçları var mı oyunda betasını oynayanlar bilir belki ben demoda karşılaşmadım ama...
  • Üzgünüm ama doğrudan bağlantın yok, yani dolaylı yoldan bombardıman sağlıyor sadece

Az önce demoyu bitirdim, en şiddetli sahnelerde fps 20 nin altına düşmedi ancak 20-25 görüldü.Yinede akıcıydı oyun.Demonun son dakikaları başlara göre gerçekten zor ve eğer full versiyonda iyi iş çıkarılırsa şahsi görüşüm olarak yılın oyununa aday gösterebilirim, tabi kendi kulvarında
  • Peki demo sadece o oynadığmız bölümden mi ibaret yoksa orayı bitirince harita değişiyor mu? Aynı haritanın farklı yerlerinde görevler yapmaktan bay geldi artık yeni harita açılsa diyorum ama sanırım hayal kuruyorum
  • O haritada devam ediyor.Sırasıyla yaptığımız görevler:

-Sniper ı vurup ilk bölgemizi güvene alıyoruz
    -Mekanize birliğin bölgeye girebilmesi için 3 stratejik bölgeyi temizliyoruz.
    -Süper Market in çevresini tutuyoruz sovyet saldırı birliklerini engelliyoruz.Genelde piyade olarak geliyorlar.Tabi mekanize de yardım etmiyor değil.
    -Bize göre kuzey, oyuna göre güney deki sovyet saldırı birliklerini durdurup stratejik bir bölge yaratıyoruz ve saldırıda bulunan sovyet birliklerini durduruyoruz, tabi Artillery ide unutmamak gerek
    -Saldırının şiddeti arttığından geri çekilip sadece merkeze yerleşiyoruz.Bundan sonra iş çığırından çıkıyor zaten.4 farklı bölgeden saldırı alıyoruz.
    -Son olarak generel(konutan, adamın rütbesi ne bilmiyorum) 63. deniz birliğini(ne denir aklıma gelmedi) yardıma çağırıyor ve onlar gelesiye kadar kıyasıya bir savaş veriliyor.
    -Onlar geldikten sonra topyekin saldıran ve merkezdeki 3 stratejik bölgeye doğru hücuma kalkan sovyet birliklerini gemi bombardımanını kullanarak uzak tutmaya çalışıyoruz.Bunu yapınca demomuz bitmiş oluyor.

Başka harita bulunmuyor demoda.Bundan sonra sadece multi oynamanın keyfine varabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArdaBarisC -- 28 Ağustos 2007; 18:59:24 >

• 1.2 gblik ve 1.7 gblik dmoların birbirinden farkı nedir?

Şuan sierradan 1.2gblik olanı indiriyorum...

oyunu çalıştırabilicekmiyim?

1.7lik olanımı indirmem gerekiyordu?

Teşekkürler...
  • Ben 1.2gb olanı indirdim sorun olmadı.1.7 olanını da görmemiştim zaten...
  • 2. sayfada 1.7gbden bahsediliyor...

Bu arada bir de patch yapmamız gerekiyor sanırım?
  • Valla ben direk 1.2gb'lık olanı yükledim ve girdim oyuna başka bir şey yapmadım herhangi bir sorunla da karşılaşmadım...
  • 1.7gb lık olanı beta versiyon olabilir, hatırladığım kadarıyla boyut oydu.Ama yanılma payım çoook yüksek
  • Artık sabret sabret nereye kadar pfffVerin piyasaya olsun bitsinEkime kadar bekle işin yoksa
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.