oyunun beta testıne katılmıstım inanin başından kalmak istemıyorsunuz. bu oyun orjınal alınmaya deger....
quote:
Orjinalden alıntı: khyrasothemis
oyunun beta testıne katılmıstım inanin başından kalmak istemıyorsunuz. bu oyun orjınal alınmaya deger....
ilginç bir yorum!
çıksın görelim bakalım COH kadar etkili olabilecek mi?
quote:
Orjinalden alıntı: wildlove
bu oyunu sevmiyorum ama çok ilginç birşey var,fps 12'lere düşse bile kasılmayı pek hissetmiyorsunuz,oynanabilirliği etkilemiyor,alla alla şaşırdım valla ha
doru diyon arkadaş kenidiniz savaşa öle bir veriyorsunuzki fps filan umrunuzda deyil okadar bağlıyo insanı valla gerçekten kendimi bir anda parker yerine koydum tam sürümde inşallah ii optimize ederler olmasada yamalarla bu işi halldeceklerdir bu arada air strike ile helikopter indirmesi var biliyorsunuzdur bence bunun etki alanı büyütülmesi lazım helikoterle olduğu yerde durmuyoki paso hareketteler
quote:
Orjinalden alıntı: PongoLLe
çıksın görelim bakalım COH kadar etkili olabilecek mi?
sanırım onun kadar kolay kolay çoğu oyun olamaz
beta için bile key istiyo
quote:
Orjinalden alıntı: RaZieL
beta için bile key istiyo
iyice abarttılar diyorsun yani
BU OYUN CoH U DA TIBERIUMU DA GEÇECEK BENCE!
quote:
Orjinalden alıntı: kobem
yavaş geçsin de saçı başı dağılmasın..
quote:
Orjinalden alıntı: wildlove
quote:
Orjinalden alıntı: kobem
yavaş geçsin de saçı başı dağılmasın..
cddiyim ya demoyu oynadım ordan biliyorum
bu oyun banada genarals zeroyu hatırlattı ve daha süper gözüküyor merakla bekliyorum
@kobem arkadaşım hayırlısı diyelim,demoyu ben de oynadım ama pek zevk vermedi,ama keşke geçse ki bu bizim yararımıza olur..
güzele benziyo çıksında alak başlayak gogogogogo
quote:
Orjinalden alıntı: ers10weys91
güzele benziyo çıksında alak başlayak gogogogogo
güzel güzelde kota yok olsa demoyu indirip oynardık
sakin olun gençler. sakin
sakiniz yaw hatta bir ömür geyet sakinlikle geçti gitti
icinde anti-komunist propaganda bulunan tipik bir amerikan oyunu daha geliyor bence.kahraman amerikalilarin pis, kaka sovyet askerlerini kovusunu anlatacaktir buyuk olasilikla.neyse en azindan sovyetler olup amerikayi yikip parcalamak gibi bir secenek de var elimizde.
Bu oyun cohu bitrdiğim andan itibaren beklediğim bi oyundu.Az kaldı
quote:
Orjinalden alıntı: subnoise
icinde anti-komunist propaganda bulunan tipik bir amerikan oyunu daha geliyor bence.kahraman amerikalilarin pis, kaka sovyet askerlerini kovusunu anlatacaktir buyuk olasilikla.neyse en azindan sovyetler olup amerikayi yikip parcalamak gibi bir secenek de var elimizde.
ne dedin sen? kahraman amerika mı ? güldürme beni !
quote:
Orjinalden alıntı: thedrama
quote:
Orjinalden alıntı: subnoise
ne dedin sen? kahraman amerika mı ? güldürme beni !
Şu ince espirileri ah bir kerede anlasanız hiç tartışma çıkmayacak ama...Kahraman Amerika derken ince bir laf çarpmış arkadaş