Şimdi Ara

World in Conflict [***ÇIKTI***] (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
638
Cevap
1
Favori
40.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu konu niye bukadar altlarda kalmış? Bence çok iyi olacak oyun. Dört gözle beklediklerimden ilk sıralarda yer alıyor
  • çok fazla ilgilenen yok sanırım bu konuda
  • bu oyunu sevmiyorum ama çok ilginç birşey var,fps 12'lere düşse bile kasılmayı pek hissetmiyorsunuz,oynanabilirliği etkilemiyor,alla alla şaşırdım valla ha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 3 Eylül 2007; 17:07:50 >
  • oyun demosu bile kasıyor yüksek ayarlarda .hatta orta ayarlarda iken de
    patlamalarda falan zorluyor makineyi!

ama aynı command conquer3 teki gibi yamalarla sorunsuz ve kasılmadan oynarız!

inanmayanlara şunu söyliyim : command conquer 3 tw yandaki sistemimle kasıyordu
    ancak 1.3 yamasıyla her şeyi açtım ve o efektleri falan kastırmadan izleyebildim
  • quote:

Orjinalden alıntı: livingdeads

oyun demosu bile kasıyor yüksek ayarlarda .hatta orta ayarlarda iken de

ancak 1.3 yamasıyla her şeyi açtım ve o efektleri falan kastırmadan izleyebildim

valla umutlandırdın beni,ağzından bal damlıyor ne diyeyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: wildlove

quote:

Orjinalden alıntı: livingdeads

oyun demosu bile kasıyor yüksek ayarlarda .hatta orta ayarlarda iken de

valla umutlandırdın beni,ağzından bal damlıyor ne diyeyim

sağolasın!

ciddiyim ya! bak söylemeyi unuttum company of heroesu da 1.3 yamasıyla
    her şeyi açarak çok az takılmayla oynadım!

• Konudaki ilk mesajımda yazdığım gibi bu oyun işlemci canavarı.Physics ayarını low'a getirip deneyin performans artışı için..

2 gün önce Athlon 64 3200+(2.2ghz'de) işlemcimi Opteron 165(2.2ghz'de) ile değiştirdim,benchmark'ta 10fps'lik bir artış oldu.

Son bir ss benchmark'tan;

World in Conflict [***ÇIKTI***]
  • Şu oyun çıksada sona erse şu hasret artık
  • Müthiş grafikler, efektler var ama yorumlardaki gibi o grafikler 2900xt yi bile bozabiliyorsa çok kısıtlı bir kesim keyfini çıkarır heralde.
  • Demoyu ilk oynadığımda oyun çok güzel gelmişti ama şimdi biraz daha kurcalayınca oyunun stratejiyle alakası olmadığını gördüm..
    Multiplayerda tank top asker helikopter sayıları aşağı yukarı eşit olduğu için herşey topçu ve hava desteğine bakıyor. O kısımda "koşuyoluna" atış atabilme yeteneğinize bakıyor. Yani düşmanın durduğu yere değilde gideceği yere atış atabilmek önemli. Aksi halde tüm atışlar boşa gidiyor. Çok kişiyle birleşip strateji kurma ise resmen hayal, çünkü ortalık kalabalıklaşınca karamboller yaşanıyor "kimin tankı kimin üssünde?", "kimin askeri kimin binasında?", "bu topçu desteğini ben mi çağırdım?", "bu gelen uçak bizden değil miydi yahu?" ,"halı bombardımanı yaptık da ne oldu?", "bizim elemanlar bizi bombalıyor galiba, yok yok onlar düşman, mı acaba?" gibi soru işaretleriyle oyuna devam ediyorsunuz. En kötüsü ise oyunu hep devam ediyorsunuz. Bitse de gitsek dediğiniz anda oyun bitiyor ama biranda yine başlayıveriyor, siz de "hadi bir el daha!" deyiveriyorsunuz. Üstten görünüş Counter strike'ı gibi bir oyun olmuş.

• IGN incelemeleri. İki farklı inceleme yazmışlar oyun için Puanlar 9,3 ve 9,4. Özellikle multiplayer yönünü çok övmüşler.

http://pc.ign.com/articles/818/818535p3.html
    http://pc.ign.com/articles/818/818867p3.html

• World in Conflict�, en çok korkulan savaş olan,Amerika ve Sovyetler birliği arasındaki mahşer hesaplaşmasını konu alan heyacan verici bir aksiyon ve koordineli takım oyunu sunan bir strateji oyunu. Massive Entertainment tarafından geliştirilen World in Conflict tamamen yok edilebilir 3 boyutlu savaş alanları, agresif takım-bazlı multiplayer aksiyonu ve hızlı, sert savaşları ile yeni nesilin strateji oyununu sunuyor. WIC Aral İthalat tasafından getirilecek.
    Önümüzdeki günlerde piyasada olması beklenen oyun için, firma yetkilileri, ülkemizde 75 YTL 'den satılacağını bildirdiler.
  • skirmish olucakmı acaba bide bu oyun nası hd2900xtlerde kasıyo ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: venomtrk

World in Conflict�, en çok korkulan savaş olan,Amerika ve Sovyetler birliği arasındaki mahşer hesaplaşmasını konu alan heyacan verici bir aksiyon ve koordineli takım oyunu sunan bir strateji oyunu. Massive Entertainment tarafından geliştirilen World in Conflict tamamen yok edilebilir 3 boyutlu savaş alanları, agresif takım-bazlı multiplayer aksiyonu ve hızlı, sert savaşları ile yeni nesilin strateji oyununu sunuyor. WIC Aral İthalat tasafından getirilecek.
    Önümüzdeki günlerde piyasada olması beklenen oyun için, firma yetkilileri, ülkemizde 75 YTL 'den satılacağını bildirdiler.

Multisi için orjinal almayı düşünebilirim fiyat çok fazla değil bence,hatta iyi bile sayılabilir.Yalnız optimizasyon sorunlarını halletmeleri gerek...
  • quote:

Orjinalden alıntı: spice boy

skirmish olucakmı acaba bide bu oyun nası hd2900xtlerde kasıyo ya

up up
  • quote:

quote:

skirmish olucakmı acaba bide bu oyun nası hd2900xtlerde kasıyo ya

up up

SKirmish var zaten, bunun dışında benim 8800gts de bile high-very high arası ayarlarda kasmasken hd2900xt de nasıl kasıyor anlamadım...
  • Oyun ne zman çıkıyor beyler?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilter88

Oyun ne zman çıkıyor beyler?

http://forum.donanimhaber.com/m_13525586/mpage_1/key_/tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mens Rea

quote:

Orjinalden alıntı: ilter88

Oyun ne zman çıkıyor beyler?

http://forum.donanimhaber.com/m_13525586/mpage_1/key_/tm.htm

gamespotta 17 eylül diyor!!!
  • Gamespotinki doğrudur,buradaki tarih güncellenmemiş olabilir...
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.