Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

World Nakit Sanal ile her 25 TL ve üzeri alışverişe 5 TL (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
305
Cevap
26
Favori
38.459
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: righteous@

Arkadaş şu ilk sayfa bir düzenlense nerde geçiyor nerde geçmiyor bilse herkes..n11 ve trendyol da geçiyor mu bu kampanya acaba?
    şimdilik benim okuduğum kadarıyla hepsiburada , gittigidiyor yatanlar. yemeksepeti, epttavm, kontör yükleme yatmayanlar. ayrıca fiziki kartla migros, şok, a101 vs. yapı kredi posundan geçen üye işe yerlerinde de yatıyor. ilave yapacak varsa buyursun, mesela n11 , trendyol ? n11 yatar diye tahmin etmiştim ama ödem ekranında kart bilgilerini girince puan sorgulama ekranı çıkmıyor, oysa bonus kartı girince hemen açılıyor. buradan hareketle n11'den harcama yapmayın puan yatmayabilir diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 20 Ağustos 2019; 0:8:57 >
  • eranyumm kullanıcısına yanıt
    Arkadaş ykb nin bir işi düzgün olsa şaşarım,nakit karta para aktarılıyor,ancak nakit karttan hesaba geri aktarılmıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 20 Ağustos 2019; 23:0:8 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bella Ciao

Arkadaş ykb nin bir işi düzgün olsa şaşarım,nakit karta para aktarılıyor,ancak nakit karttan hesaba geri aktarılmıyor..
    ben aktardım hocam, sanal nakit , hem de yeni gelen world nakit karttan hesaba geri aldım parayı
  • limiti sıfırla diyince hesaba aktarıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağolun beyler

• mobil bankacılıkta hala nakit kart gözükmüyor. 1.5 ayda eklenmezmi? bu ne beceriksizlik.

• 2 adet sorum olacak;

1) Gittigidiyor' dan yapılan alışverişler kampanyaya dahil mi?

2) Migroshemen den yapılan alışverişlerde masterpass üyeliği istiyor. Masterpass ile yapılan ödemeler dahil mi ?
  • Eylül ayında yapmamışlar ne yazık ki

• Daha gelebilir

• gelmiş
    www.worldcard.com.tr
    World Nakit, Play Nakit, World Nakit Sanal ile yüklediğin kadar harca, harcadıkça 25 TL indirim kazan!
    https://www.worldcard.com.tr/kampanyalarimiz/world-kampanyalari/world-nakit-play-nakit-world-nakit-sanal-ile-yukledigin-kadar-harca-harcadikca-25-tl-indirim-kazan/s-23/c-11527

• Ağustos ayı ne zaman yatacaktı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Bella Ciao

Ağustos ayı ne zaman yatacaktı?
    Bugün diye not almışım ama halen bir yatma işlemi yok bende.
  • Bende de yatmadı!!
  • tekinalp67 kullanıcısına yanıt
    Zaten bi işi düzgün yapsa şaşardım yapı kredi

• Türkiyeye Digital Bankacılığı biz getirdik diyor kralıyım diyor şu yapı kredinin yaptığına bak

world mobil zaten berbat işlevsiz aradığın birşey bulunmuyor kampanya takibi de yok

bu YKB kampanyalarıyla diğer bankalara da kötü örnek banka bunlarla digital pangacılık olmaz

yine yatırmadılar ne olacağı belli değil
  • alışveriş yaptığım yerler world iş yeri mi onu da bilmediğim için yatıp yatmadığını da anlayamıyorum
  • kampanya şartlarında 6 eylül yazmışlar ama henüz yatan yok sanırım
  • Yatan yok evet

• hala yatmamış

• Nakit sanal kartla alışveriş yapip, hesabına puan yatan var mi? Yani n11 kampanyaya dahil mi?

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.