tamam nasıl geliştireceğimi buldum. oyun süper ya. kontroller felan total war'a benziyor birliklerearmor silah felan alıp geliştiriyorsun güzel yani. yanlız hangi birlikte statları neye vereceğimi tam olarak bulamadım
Hangi Birliğin Hangi Statı düşükse onu arttır bence.
quote:
Orjinalden alıntı: Dreamteam
Forumda birkaç konun ilgimi çekti o dragon filan bu oyunda güzel gibi bunları seçerken kullandığın site veya forum varmı yoksa arama motoruylamı buluyosun ?
Mmosite.com onrpg.com forumlara falan bak daha fazlasini bulursun
Bu oyunu oynayan varmı arkadaşlar genel durumu nasıl.
şimdi indiriyorum uzun zamandır bu tip oyun arıyorum çk oynanan bi oyunmu hani vslerde fln fazla bekliyomusunuz bide hangi ırkı fln önerirsiniz
başlasammı diyorumda grafikleri çok kötü yea
3 4 yıl olmus acılalı grafıklerı bıraz eskı gıbı geldı age of empires online oynayın bunun yerıne o da guzeldır
Kesinlikle harika bir oyun ve bedava. Grafiklere takılmayın, ,işini görüyor, zaten bu şekilde başka online oyun yok. En güzeli klana girip dünya haritası üzerinde toprak savaşı yapabiliyorsunuz.
quote:
Orijinalden alıntı: Aerospace
Kesinlikle harika bir oyun ve bedava. Grafiklere takılmayın, ,işini görüyor, zaten bu şekilde başka online oyun yok. En güzeli klana girip dünya haritası üzerinde toprak savaşı yapabiliyorsunuz.
Türkçe'si çıkmıştı bunun orda mı oynuyorsunuz ?
Web sitesi Türkçe fakat oyun İngilizce, Türkçesi var mı, bilmiyorum. Oyunda son zamanlarda bazı değişiklikler yaptılar, para ve deneyim kazanmak kolaylaştı.
Eğer premium üye olursan bu kadar kolay para kazanma ve deneyim kazanma, iki kat daha artıyor. 1 ay premium için 400 gem gerekiyor, 20 dolara 3200 gem satın alınabiliyor. Bunun yanında 3-4 toprak tutan bir klanda isen, ve klanın için savaş yaparsan, günlük 30-70 gem klan savaşlarından geliyor. 5 gün içinde 1 aylık premium için gerekli gem elde ediliyor, para ödenmeden de zevkle oynanabilecek bir oyun.
Sırf Joygame için bile oynanmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: Jinora
Sırf Joygame için bile oynanmaz.
Ben steam üzerinden indirdim, joygame ile bir alakam yok. Bu arada steam versiyonu ingilizce, joygame versiyonu sanırım Türkçe oluyormuş.
Şimdi baktımda fail oldum Joygame deki sadece eu versiyonun türkçe haliymiş yani gene eu playerlarıyla oynuyosum ama türkçe
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme