Şimdi Ara

World Of Battles

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
5.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar Müthiş bir MMORTS ile karşınızdayım.
    Güzel Tasarlanmış bir oyun.Irklar birlikler sistemler vb. Teknik şeyler güzel hazırlanmış.
    Savaşların süresi ne çok uzun ne çok kısa tam ortası bulunmuş.Savaşlar sıkmıyor ve tamamen strateji üzerine kurulu.
    Odalara girerek savaşıyoruz,Savaşlardan sonra birliklerimiz seviye atlıyor.
    Ordumuzu Kurarken İsmini biz koyuyoruz ve Flamamızı biz seçiyoruz.

Şimdi Biraz Irklar ve Birlikler hakkında Bilgi vereceğim.

IRKLAR :

Knights
    Dwarfves
    Barbarians
    Orcs
    Undead

Arkadaşlar ırklarımız bunlar,Şuan yapılmakta olan birkaç ırk daha var.(Amazon Savaşçıları gibi değişik ırklarda gelecek)

Birlikler :

Piyadeler :

Light İnfantry
    Heavy İnfantry

Light Pikeman
    Heavy Pikeman

Light Cavalry
    Heavy Cavalry

Light Archers
    Heavy Archers

Evet arkadaşlar her birliğin ayrı bir Yeteneği var,Örneğin Okçuların %120 Yürüyüş hızını arttıran bir Yeteneği var Seviye atladıkça geliştirebiliyor.
    Oyun Sürekli aynı havada geçmiyor,Yetenekler,Birliklerin Statları gibi şeyler gelişiyor.

Kayıt-Download

Resmi Sitesi

Kayıt Sayfası

Download Linki

Birliklerin yetenekleri hakkında bilgi almak isterseniz Buraya Girmeniz yeterlidir.Sayfanın en aşağısında yazıyor.

World Of Battles

World Of Battles

World Of Battles

• Forumda birkaç konun ilgimi çekti o dragon filan bu oyunda güzel gibi bunları seçerken kullandığın site veya forum varmı yoksa arama motoruylamı buluyosun ?
  • baba zamanım olduğununda hemen indirecem
  • Güzele benziyor indiriyorum.
  • bu tarz bi oyun çok uzun zamandır arıyordum,
    şu an indiriyorum ama beklentilerime cevap verecekmi belirsiz.
    oyun hakkında bilgiye sahip olan arkadaşlar varsa ve bu tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim,
    Paylaşım için teşekkürler.
  • Baba trol sana baba diyebilirmiyim :)
    abi nerden buluyon bu oyunları yav bende şimdi kayıt olup indiriyorum.
  • Oyunu oynadım ve güzel bir oyun.Grafikler fena değil idare eder.Bölüklerimiz 16-25 civarı askerden oluşuyor.Bana göre tek eksiği atlılar çok yavaş ve mızraklı atlı birlikleri olsaydı çok daha iyi olabilirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Impavide -- 19 Temmuz 2009; 17:38:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tam ihtiyacım olan bir oyun.Bıkmıştım 1v1 den ilaç olacak gibi
  • Oyun zevkli,Arkadaşımızın dediği gibi Atlılar biraz yavaş kaçmış.
    Okçuların Bir Yeteneği var basınca Koşma hızını %120 arttırıyor ve Atlılardan bile hızlı koşar hale getiriyor.
    Belki ilerki seviyelerde(atlıların) BÖyle bir Charge skilli vardır.
  • Oyun OB'de daha , tam aradığım tarzda bir oyun , yapımcı olsam tasarlamayı düşündüğüm oyunlardan birisidir bu oyunda

Fakat OB sonunda paralı olmıyıcak dimi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eru ilúvatar -- 19 Temmuz 2009; 20:06:40 >
  • Sanmıyorum paralı olacağını çünkü GEM Satışı var,Hem gem satışı hem paralı olması biraz saçma olur.(Gem satışı henüz başlamamıştır,Oyunda her yeni Ordu kurduğunuzda 200 gem para gelmektedir.Bu gemleri Oyun parasına dönüştürebilirsiniz.)
  • GEM'ler ne işe yarar , nedir , ne alanda kullanılır kısaca bilgilendirme yapabilir misin ?
  • Şimdi Standart Birlikler birde Özel tasarlanmış birlikler var.

Örnek vereyim,Bir Standart Okçu Taburu var birde Yayını,Zırhını bizim seçtiğimiz Okçu taburu var.
    İşte Gem Shoptan bu Yayları zırhları alıp herhangi bir tabura koyuyoruz.

Kısaca,Birliklerimize Ek Özellik Ekliyor.5 Vuracağı yerde 7 vuruyor.
    Birde Dönüştürme yapabiliyorsunuz,Gerçek oyun parasına
  • Peki bilgilendirdiğin için sağol .
    Bir tavsie ; bu başlık altında gelişen oyun hakkında ki soruların yanıtlarınıda ilk mesajında toplarsan dejavu olmaz , konu da mesaj kirliliği yaşanmaz , kafalarda da soru işareti oluşmaz .
  • Oyun içi movie ve Gameplay videosu iyi seyirler ;

Oyunun Fan'ları tarafından hazırlanmış güzel bir video ;

Undead Army'i merak edenlere güzel ve aydınlatıcı bir video ;

Türüne göre grafikleri oldukça yerinde olmuş .
    Oynanabilirlikte bir o kadar rahat gözüküyor .
    İçimden bir ses harita çeşitliliği fazla diyor .
    Haritalar çoğu türde stratejiyi uygulamaya müsait gözüküyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eru ilúvatar -- 19 Temmuz 2009; 21:43:15 >

• indirdim ama pc kaldırmadı :D
  • Bende İndiriyorum
  • Patchler yüklenmiyor. Allasen yardım edin.

Launcher de takılıyor. :S
  • ben oyunu indirdim oynamaya başladım ama birlikleri nasıl geliştireceğimi bulamadım. mesela daha iyi silahlar zırhlar felan satılıyor onları birliğe nasıl vericez
  • Birlikler Savaştıkça Seviye atlıyor,TO BATTLE seçeneğinden önce Menegment army var oraya girip
    Seviye atlayan birliklerinin statlarını ayarlayabilirsin.Shoptan itemleri alıp direk Birliğe yamıyabilirsin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.