Şimdi Ara

World of Goo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun kaldırıldı mı ben mi bulamıyorum? :S

• çıktımıydıki o oyun ? bir araştırayım

edit: mart 2011 diye bir tarih buldum

ipad için burda

http://itunes.apple.com/us/app/world-of-goo-hd/id401301276?mt=8

iphone içinde henüz bitirmişler. appstore göndermişler yayınlanması bekleniyomuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi South Korean -- 4 Mart 2011; 13:22:09 >
  • Allah Allah valla dostum ben aylaaar önce Installous'ta görmüştüm, hatta bir türlü indirememiştim deli olmuştum. Demek o iPad içinmiş.
    Peki iPhone/iPod için olanı neden bu kadar gecikmiş ki? Çözünürlük hariç tamamen aynı oyun geliyor değil mi?
    Teşekkür ederim bu arada.
  • Benim de ne zamandır beklediğim bir oyun ama hala ortalıkta yok. Neden bu kadar gecikti anlamak güç.
  • Hadi çık artık ya mart ayı dediniz illa son hafta mı çıkaracaksınız En çok beklediğim 2. oyun bu.
  • Pcde biraz baktım da cidden küçük dokunmatik ekranda zorlayabilecek bir oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Pcde biraz baktım da cidden küçük dokunmatik ekranda zorlayabilecek bir oyun.

parmaklarla zoom olacaktır kesin o yüzden problem olmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    World Of Warships Hesap
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 2 Nisan 2011; 17:45:03 >
  • Dün AppStore'a yollanmış yarın düşer bence.
  • oyunu sağolsun bir arkadaş sayesinde bir yerden bulup yükledim gerçekten bu kadar beklediğinize değicek çok hoşuma gitti...
  • Ohh be sonunda çıkıyor he.
  • Nette hangi sitede var ipa oyunları? Bazı linkler paylaşılmıştı da unuttum hep.
  • nette bulman biraz zor hocam linkini pm olarak atıyorum...
  • quote:

Nette hangi sitede var ipa oyunları? Bazı linkler paylaşılmıştı da unuttum hep.

Hocam biliyorum onu ama ipad dan convert edilmiş. Üstelik retina da değil ve frane düşüşleri de var. Bence 1-2 gün daha bekleyelim gercek versiyonunu
  • İkinize de teşekkür ederim arkadaşlar.
    OnLiNe MaNaGeR anlamadığım port eden de oyunu yapan firma değil mi zaten, maalesef daha iyisinin geleceğini zannetmiyorumm :/
  • quote:

İkinize de teşekkür ederim arkadaşlar.
    OnLiNe MaNaGeR anlamadığım port eden de oyunu yapan firma değil mi zaten, maalesef daha iyisinin geleceğini zannetmiyorumm :/

Port eden firma değil malesef idwaneo sitesinin çalışanları. Zaten taa Şubat ayında port etmişler. Retina destekli oyunu beklemek en iyisi.
  • Oyun resmen çıkmadı yani, ohoo. :(
  • quote:

Oyun resmen çıkmadı yani, ohoo. :(

Dün yollanmış Store'a ama çıkmadan düşebiliyor nete.
  • apple da bi onaylasa artık yeter yafu beklemekten gına geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.C.G

apple da bi onaylasa artık yeter yafu beklemekten gına geldi

Daha beklemeyin hocam kendi forumlarındaki çoğu üye 11-14 Nisan arası çıkabilir diyor. Artı olarak daha önce çıkması gerekiormuş ancak Universal APP olarak çıkarmaya karar vermişler. Yani firmanın amacı satış patlaması yapmak. Zaten ilk gün 1 dolardan satılacakmış.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.