Şimdi Ara

World of Goo (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • However, you'll need an iPhone 3GS or iPhone 4 to play World of Goo. "The iPhone 3G's processor was simply not fast enough to run the game as smoothly as we would have liked it to," 2D Boy explained.

Gördüğünüz gibi iPhone 3GS altı modellerde hızlı çalışmadığını söylüyor. Büyük ihtimalle sadece iPod Touch 4 , iPhone 3GS ve İphone 4 için çıkacak.

Geçmiş olsun diyelim mağdurlara
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

However, you'll need an iPhone 3GS or iPhone 4 to play World of Goo. "The iPhone 3G's processor was simply not fast enough to run the game as smoothly as we would have liked it to," 2D Boy explained.

Gördüğünüz gibi iPhone 3GS altı modellerde hızlı çalışmadığını söylüyor. Büyük ihtimalle sadece iPod Touch 4 , iPhone 3GS ve İphone 4 için çıkacak.

Geçmiş olsun diyelim mağdurlara

Ne gülüyon?
    Yaza iPhone 5 alıyorum onda oynarım artık.

• harmonyoa, teşekkürler hocam.

Arkadaşlar ben iPhone 4'e yükledim sorunsuz bir şekilde oynuyorum. Oyunda zoom özelliği yok bölümler ilerledikçe kontrol biraz zorlaşıyor. Oyun gerçekten harika kurgulanmış ve düşünülmüş. Chapter 2'deyim.
  • oyun yüksek ihtimal pazartesi günü çıkıyormuş. pasifik saatiyle bize göre akşam saatlerinde gelebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.C.G

oyun yüksek ihtimal pazartesi günü çıkıyormuş. pasifik saatiyle bize göre akşam saatlerinde gelebilir

Amerika bizden 12 saat geri , gelse gelse Salı günü akşam saatinde gelir bence
  • Ayın 14'ünde çıkıyor oyun. Sitelerinde açıklamışlar. Bakalım pcdeki gibi keyifli olacak mı.
  • Hayırlı olsun sonunda çıktı ve malum yerlere düştü. WoG ve WoG HD versiyonunu görebilirsiniz. İkisi arasında hiç fark yok sadece HD olan iPad'de de çalışıyor. Benim size daha önce verdiğimden farkı hem Retina hem de daha hızlı.
  • amac ne bu oyunda turu puzZle sanırım garip bir oyuna benziyor ama burada takip eden arkadaşları görünce merak ettim
  • bende bir deneyeyim merak ettim
  • quote:

Hayırlı olsun sonunda çıktı ve malum yerlere düştü. WoG ve WoG HD versiyonunu görebilirsiniz. İkisi arasında hiç fark yok sadece HD olan iPad'de de çalışıyor. Benim size daha önce verdiğimden farkı hem Retina hem de daha hızlı.

Grafikler retina değil biraz dikkatli bakınca belli oluyor. Yazı ve resimlerin yanlari kare kare olmasından belli zaten.

Oyun guzel ama kucuk ekranda pcdeki gibi rahat oynanmıyor. Pinch zoom özelliği eklemisler gerci ama pcdeki rahatlık yok dogal olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dwightt

quote:

Hayırlı olsun sonunda çıktı ve malum yerlere düştü. WoG ve WoG HD versiyonunu görebilirsiniz. İkisi arasında hiç fark yok sadece HD olan iPad'de de çalışıyor. Benim size daha önce verdiğimden farkı hem Retina hem de daha hızlı.

Grafikler retina değil biraz dikkatli bakınca belli oluyor. Yazı ve resimlerin yanlari kare kare olmasından belli zaten.

Oyun guzel ama kucuk ekranda pcdeki gibi rahat oynanmıyor. Pinch zoom özelliği eklemisler gerci ama pcdeki rahatlık yok dogal olarak.

Evet haklısın retina değilmiş. Ama onun dışında bir sorun yok bence ben çok beğendim.
    Tüm zamanların en iyi fizik kullanan oyunu bu bence. Oyun insanın sabrını tüketiyor. tam boruya yaklaşıyorsun devriliyor eşşolusu

• Evet bazen sinir ediyor baya seri oynamak gerekebiliyor. Ben pc oyununda son bolumu gecememistim ipodda oynarken oraya kadar bile gelemem heralde :)
  • Oyun harika şiddetle tavsiyee
  • Oyun iyi guzel de OCZ yapmak inanılmaz zor.
  • ama olmazki arkadaş.. bağımlılık yaptı bu
  • hiç guzell değilmiş ,boş beled oyunlardan biri bencr
  • Oyunu az önce bitirdim. Oyunun not ortalaması 96 puan bu arada söyleyim.
    Retina falan beklemeyin çünkü oyun sürekli işlemciyi kullanarak fizik hesaplıyor. Diktiğiniz kule 10 saniye sonra da yikilabilir 10 dakka sonra da. Her şey temeli iyi oturtmaniza bağlı. Beklediğime değmiş ama kontroller yüzünden seri oynanamıyor.
  • quote:

Oyunu az önce bitirdim. Oyunun not ortalaması 96 puan bu arada söyleyim.
    Retina falan beklemeyin çünkü oyun sürekli işlemciyi kullanarak fizik hesaplıyor. Diktiğiniz kule 10 saniye sonra da yikilabilir 10 dakka sonra da. Her şey temeli iyi oturtmaniza bağlı. Beklediğime değmiş ama kontroller yüzünden seri oynanamıyor.

Benimde oyun bitti yeni bölüm falan çıkarmı bu oyuna çok sarmıştı ya
  • Bu oyuna tesadufi rastladim ve indirdim iyikide indirmisim cok zevkli bagimli oldum hemen. Ozellikle kurgusu ve muzikleri cok guzel :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imfisher -- 16 Nisan 2011; 1:59:30 >
  • bende bitirdim oyunu.

iphone 3gs de bazı bölümlerde çok kasıyor, iphone 4 te nasıl durum arkadaşlar ? iphone 3gs + desteklemesine şaşmamalı oyunun.

bu oyunu oynadıktan sonrada anladımki artık 3gs ölüyor. yeni oyunlar 4 + için olacak hep yandık

oyuna gelincede kontroller zoom olsa dahi zorlanıyorsunuz. parmağınızla oynayınca arkasını seçemiyorsunuz falan.. yinede iphoneda oynaması çok keyifli bu oyunu
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.