Şimdi Ara

World of Tanks FPS Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar online olarak severek oynadığım ama son günlerde bıkkınlık getiren çok düşük fps yüzünden oyundan zevk alamadığım bir hale dönüştü. Oyunu notebook'da oynuyorum ve masaüstü bilgisayarımda oynadığım günleri mumla değil projektörle arıyorum :( hp pavilion g6, donanımları şu şekilde.

İ3 işlemci 2.2 ghz
    1 gb ati radeon hd 7450 ekran kartı (paylaşımsız hafıza)
    8 gb ram bellek
    win home basic 64 bit sistem
    500 gb hard disk

---

makine donanımlarım bu şekilde ama kıytırık bir world of tanks oyununda 20-28 arası fps alıyorum ve oyunu sürekli titrek bir aktarımla oynayabiliyorum.

not: oyun ayarları full en düşük seviye, ekran çözünürlüğü 1024x768 en düşükte ama değişen hiçbirşey yok, bunun benim bilmediğim başka bir sebebi olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RASEINIAI -- 23 Haziran 2012; 18:10:29 >

• Bende masaüstünde i3 3.2 ghz 4 gb ram 1 gb ddr5 ati 4850 ekran kartı var.Fakat hdd 140 gb ve 6-7 sene öncesinden kalma.Heralde bu sebeptendirki ara sıra fps duşusu yaşıyorum.Genel olarakda 40-50 fps oluyor.Daha önce sürekli 20-25 fps alıyordum.Hatta 10 dan aşağıya bile düşüyordu.Fakat catalyst control center son sürümünü yükleyince fps artışı yaşadım.
    Özet:Driverleri güncelle
  • Söylediğin gibi yaptım ve sorun çözüldü. Teşekkür ederim. Düzenli olarak 45-62 fps arasında dengelendi artık oyun..
  • Önemli değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.