Şimdi Ara

WORLD OF TANKS- Tam Bir Para Tuzağı.....Mı ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
2
Favori
28.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende görüşümü paylaşmak istiyorum
    artılar olarak
    - 2. dünya savaşındaki tankları sadece yapılmış değil proje olanları bile çok iyi kapsamış bir oyun
    - mantıklı bir delme sektirme fiziği var
    geçelim eksilere
    - inanılmaz kötü bir motoru var 60 fps den bir patlama sırasında anında 20 lere düşebiliyor
    - pc niz ne kadar iyi olursa olsun sistemin hakkı olan fps değerlerini alamıyorsun
    - aşırı pahalı
    - oyunda 6 tank bile alsan çok düşük gelirler
    - T8 den sonra para gidecek diye korkarak ateş etmek
    - altın mermi olayı

sonuç olarak arkadaşlar bir oyun eğer free to play ise para oyuna etki etmemeli ama ne yazıkki basıp parayı altın mermi sıkarak önüne geleni deliyorsun t5 den itibaren yüksek maliyetler ve düşük gelirler iyice zorlamaya başlıyor pre olmadan t8 den sonra tank kasmak için sinir krizleri geçirirsin sonuç olarak WOT ne kadar oynaması ücretsiz olsada benim için FREE TO PLAY DEĞİLDİR. çüknkü bu younda para harcamadan kariyer yapamazsın.

2 yıl oynadım artık bıraktım oyunu War Thunder a başladım çok daha iyigrafik motoru ve similasyon vari oynanış çok daha cezbedici ve gerçekçi

• Para tuzağı demek ağır ve haksız bir itham bence. Vatandaşın knightta bir karakter için 1500 liralık laptopunu verdiğini gördükten sonra bu oyuna para tuzağı diyemem yani.

Para harcayıp premium hesap almak, premium tank almak sadece zaman kazandırıyor. 5000 savaşta edinebileceğiniz deneyimi 2500 savaşta ediniyorsunuz. Para vererek diğer oyunculardan daha avantajlı hale gelmiyorsunuz, sadece hedeflediğiniz seviyeye daha hızlı ulaşıyorsunuz.

Çoğunlukla Her savaşta kendi seviyenize yakın oyuncularla çarpıştığınız için yüksek seviyede olmak sizi diğerlerine göre çok üstün kılmıyor, param var tankı aldım kral benim deme şansınız yok.

Altın mermi olayı kısmen yanlış ve gereksiz birşey bence, bir top delmiyorsa delmiyordur arkadaş... sadece altınla alınabilir bir şey olsaydı ağır eleştiriyi hak ederdi ama oyunda size avantaj sağlayan büyük sarf malzemelerinde ve modüllerde olduğu gibi o da savaştan gelen krediyle alınabiliyor artık.

Ben illa yüksek tier oynayacam ama beş kuruş para vermem diyenler para yerine vakit harcayacaklar, hangisi daha az kıymetli ise onu feda edin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AE08F0836 -- 21 Şubat 2015; 8:44:14 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence para tuzağı falan değil 4 ay dır oynuyorum ıs 3ü açtım ama almadım şu an...
    En zevkli tankım t-34-85 bence onunla şelale manzara falan izliyorum...
    Daha önce hiç okey harici oyun oynamadım bu oyunun görsel i çok hoşuma gitti
    Maus is7 behçet en iyi tanklarmış ama hiçbir i gelip beni öldürmedi :)
    Bir arkadaşın dediği gibi bilgi çok önemli sürekli video lar forumlar dolaşıyorum
    Ha yinede bir gün para vermek isterim
    tuzağa düştüğüm den değil adamlar bu oyuna emek vermiş ler diye....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada şunu da söyleyelim söylenmemiştir kesin

World of Tanks
    World of Warplanes
    World of Warships

oyunları ortak Premium hesap olacak denmişti bilginize
    belkide bunlara World of Tanks Generals Kart oyunu da dahildir tam bilmiyorum çünkü daha yeni kapalı betası başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 11 Nisan 2015; 23:12:17 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.