Şimdi Ara

World of Turk - Başvuru - 03.05.2007 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
534
Cevap
0
Favori
28.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu server WoW server'ındaki mı olacak?? n'apmamız gerekiyor, fazla bakamıyorum buraya PM atarsanız sevinirim...
  • bkarabulut4
    Luke_Skywalker
    BLooD_FaCToRy
    Forum üyelikleri açıldı. Oyun accountu alırken "_" kaldırmayı unutmayın. Hoşgeldiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: punctualazrael

bkarabulut4
    Luke_Skywalker
    BLooD_FaCToRy
    Forum üyelikleri açıldı. Oyun accountu alırken "_" kaldırmayı unutmayın. Hoşgeldiniz.

sağolasın bide acc lar açısa keşke (-:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkarabulut4 -- 18 Temmuz 2005, 13:23:31 >
  • bana yardım edın lutfen Ankarada oynayan bırısı varsa oynadıgı cafe ye gelebılrım kızılaya yakın oturuyorum
    lutfen ...... yardım edın oynamak ıstıyorum bu oyunu
    msn adresım dogukan_ay@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M_E_G_A -- 19 Temmuz 2005, 21:33:15 >
  • bende Ridding adlı forum hesabım ile acc isiml usera bilgilerimi yolladım ancak halen aktif deil hesabım
  • gladden bende 4 gündür acc bekliyom yardım lütfen
  • ya görmedim senin bu topii bn de yardım edin die topik açtım Ben 3 aydır telekomla uğraşıorum bu oyunu oynamak için bu sabah da üyelik için başvuru yaptım WOT ye siz de bekletmeyin bni bu kadar noolur..nickim WOT başvurusunda da burdakiyle aynı...İlgilenirseniz dünyanın en mutlu insanı olcamBni 'validating' durumundan kurtarın lütfen...
  • poisonblack
    killer50
    Ridding
    Forum hesapları açık. Oyun accountu almak için ACC isimli forum hesabına PM (Özel Mesaj) yollayarak, kendi belirlediğiniz bir şifreyi ve oyun hesabı ile forum hesabı aynı olması gerektiğinden forum hesabınızı yazarak bildirin. Oyun accountları en geç 48 saatte bir açılmaktadır.
    İyi Oyunlar
  • bey ler ben daha oyun hiç girmedimm

lütfen yardım cı olun

oyunu nerden indirebilirim ?
    wow türke hangi siteden kayıt olabilirim ?

lütfen yardım edinn plsss

erdemselcuker@hotmail.com dan ulaşabilirsinizz
  • arkadaşım ben de dün btün gün uğraştım.kimse yardım etmedi.kafayı yedim.anlatanda öyle bi kısaca anlatıyo bşy anlamıosun.şmdi ii oku bunları..
    www.worldofturk.com a giriosun.snraorda yukarı ve ortalanmış bi yerde kayıt yazısı görceksin.onu doğru doldurup kayıt ol..artık orda VALİDATİNG statüsünde görünüceksin.yani seni MEMBER olmadan önce onaylamaları için bekliceksin.Sni onaylicaklar yöneticiler MEMBER statüsünde olcaksın bylece(ama bn bunun için 1 gün bekledim)MEMBER olduktan snra sağ üstte üyeler diye bi bölüm var oraya bas sonra çıkan pencerenin sol altında büyükçe bi boşluk var oraya acc yaz.acc adlı yönetici çıkıcak.ona tıkla ve sağ altta özel mesaj at var oraya da kendine user name:.... ve password:... lerini yazıp gönderiosun(server için)onlar sana o user ve pass a göre account açıo.onun için de 2 gün fln bekliceksin....YARDIM ETMİYENLER UTANSI ARTK....

• ve oyunu cd den yükledikten sonrawww.worldofturk.te giriş sayfasında,yöneticilerin gönderdii bi msj var.orda oyunun 1.6.0 patch i var onu yükleyip yur...oyunun dili amerikan mı yoksa ingilz ingilizcesimi ona gre çek patch...(crack yapma oyunu ykleyince patch i ykle.daa snra oyuna giremezsen cd den crack yaparsın).sna verdikleri snra oyunun klasörüne gir orda realmlist.dat o yksa realmlist.wtf adlı dosyayı word pad la fln aç ve ordaki set realmlistwww.worldofwarcraft.com yerine setwww.worldofturk.com yaz.snra oyuna gir ve sna verdikleri(accouunt başvurusunda yazdıın user vr passwordü) oyuna girip yazıosun.Bu kdr.kolay gelsin.

• 1 hafta oldu sanırım benim acc açılmadı pmde attım CrownGuard bi açarsanız iyi olur.
    Saygılar.
  • benim accoun da açılmadı 2 gündür bekliyorum gladden lütfen benimkine de bir el atarmsısın
    kullanıcı adım: oguzhan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhan2000 -- 21 Temmuz 2005, 16:08:36 >
  • bir de bana aktivasyon maili gelmedi anlamadım nasıl iştir?
  • Arkadaşlar kimse cevap yazmayacak mı 5 saat oldu oyun oynayacak bir serverım yok WT team ne zaman beni oyuna dahil edecek öğrenebilirmiyim boşuna beklemek istemiyorum....
  • Yok mu bizde yardım edecek ywa..
    bizde beklliyoruz üyeliğimizin kabulunu..

El_Emin nicki...
    hadi be abi bi yardımcı olun be .
  • bakın yukarıda da da yazdım dün artık açabilirmisiniz benim üyeliğimi WorlOfTurk de lütfen kullanıcı adım Oguzhan
    Saygilar
  • nickim balta account acılmadı ama iki gün oldu daha yeni herhalde .benim merak ettigim bu serverı alma kriterleri nelerdir cunku insanlar sınıflandırıldıklarını düsünebilirler eger bir cok turk serverı olsay dı bu secme haklı görülebilirdi ama ne yazık ki teksiniz ve bir cok insan yabancı serverlardan sıkılmıs durumda hele ben yasnette turklere yapılanlardan sonra cıldırdım forumlarını alt ust ettım gercı oyundada baya bır turk vardık ezılmedık ama onlarda serverla ılgılenmemeye basladı neyse sozun ozu benım durumum fena deıl server ıcın yardıma ıhtıyacınız olursa bir hesap numarsı bırakabılırsınız.Boylece ıhtıyaclarınız ıcın bızım de bır katkımız olur ve bır cok turk beraber oynayabılır. bu arada yaz tatılı bıtıyor bıraz cabuk aacsak su accountu eylulde butler var 6. sınıf olmus bır muhendislik ogrencısının kafası hafif cizik oluyo acil damardan wow almam lazım:)
  • Ya benim acc mi bi an önce açsanızda oynasam 1 haftayı geçti açılmadı off CrownGuard tekrar yazıyorum lütfen açın accmi plz.
  • feconkarla aynı durumdayım yaz bitti bitecek lütfen açık artık acc leri kullanıcı adım: oguzhan
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.