Şimdi Ara

World of Turk - Başvuru - 03.05.2007 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
534
Cevap
0
Favori
28.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • üye olmaya çalıştığım adım duncanjoseph . aktive edin pls
  • forum hesabını açıyolar ama oyun hesabını açmıyolar boşuna üye olmayın
  • Abi 2 kez üyeoldum 2 sindede aktive olmqadı (üyeliğim) ne oyunu nese linki bile unuttum bidaha deniyimmi
  • bence boşuna deneme açmıyolar zaten. bu kadar ilgisizlik pes dedirtti bana
  • benı banladılar ama neyse sıze yardım edım barı arkasdlar accountu alıcaksınız sonra forumlar ııcn acılcak acc ınız sonra bekleme odası var oraya account adınız yazın sızı alırlar olay bundan ıbaret okeybekleme odasına yazın yazılarınız
  • ya ben yazdım forum üyeliğim açıldı. sonra acc isimli hesaba pm at dediler onu da attım. 3 gün geçti hâlâ giremiyorum
  • hayır yanlıs anladın acc dedıgın gm zaten ona atmıycaksın pm falan forum acc ın acılmıs ıste forulara bak bekleme odası dıe bıyer var oraya acocunt adını yaz beklıyorum falan de ozman acılır okey
  • Benim accmi açmıcaklar sanırım ümidimi yitirdim 2 hafta oldu insaf
    Acc namei yazayım belki açarlar insafa gelip
    Acc name:CrownGuard
  • Yaw beyler black eye arkadaşım demişki bekleme odasına atın acc için msjları yaw oraya forum üyeliği için atmıyoz mu adamlar kendini falan tanıtıyo işte ben oraya attım member oldum sonra acc isimli zat-ı muhtereme pm attım.Öyle olmayacaksa nasıl olacak düzgün ce tam olarak yapacağımızı anlatırmsınız?Bilen oynamış arkadaşlar yardım etsin lütfen resim koyun olmazsa da görelim nereye msj atcaz
  • yusuf yada punc a pm atıcaz ama ben attım haftalar oldu açılmadı
  • Ya başından beri okudum aynı sorunu bende yaşıyorum. Acc name klasmen daha forumlara bile üye olamadım. Punk lütfen benim acc mi de onaylarmısıın.
  • wot'a kayıt oldum nickim: AhmCoL aktive ederseniz sevinirim kolay gelsin
  • gladden siteye üye oldum 4 saat kadar önce .. nick obituary bi ilgilenirsen sevinirim birde account açıldı diyelim oynamak için ne yapmamız lazım yani hemen ilk ekranda bu kullanıcı adı ve şifreyi girince açılacak mı? ben girmeye çalıştım oyuna update istedi 1.6 ya kadar yaklaşık 200 mb lık update yaptı şimdi hazırmıdır oyun ? ilgilenirsem minnettar kalırım şimdiden teşekkürler..
  • bono80 nickiyle kayıt olmustum... 2 haftadır onay mesajı bekliyorum... Bilgilerinize arz ederim :)
  • account ım açılmış yetkililere teşekkürler
  • Yahu gladden arkadaşım ben mesaj kutusuna girmeye çalışırken hala hata mesajı alıyorum bu da demek oluyor ki sevigili WOT yöneticileri ilgilenmemişler forum üyeliği ile bile.. daha ben acc ye özel mesaj atacağım 2 günde onun için bekleyeceğiz off ya biran önce oynamak istiyorum şuı oyunu.. tekrarlıyorum üyelik başvuru ismin : obituary ilgilenirlerse çok minnettar kalacağım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerobi -- 2 Ağustos 2005, 11:50:28 >
  • 2 gündür bekliyorum herkesin acc si açıldı bi tek ben kaldım. Üstüne üstlük bide girmeyi denedim acaba açılmışmıı diye o da ne!! Bırakın açmayı acc yi silmişler. Tekrar açtım bunun üzerine ve şu anda forum yöneticisinin onayını bekliyorum. Bu ne yaa bi kayıt olcaz oynayacaz 5 gündür uğraşıyorum. Lütfen acc mi onaylarmısınız. Mümkünse silmeden.
  • acc. cakirbora bi yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler :)
  • Walla benimkinde hala tık yok wot foruma girmeye çalışırken hata hata deyip duruyor...
  • Bakıyorum ama sitenin içinde herhangi ulaşabileceğim yada yapılacaklarla ilgili hiç bir şey yok eğer onaylanmazsa bu akşam diğer serverları deniycem meselawww.wownation.com
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.