Şimdi Ara

World of Turk - Başvuru - 03.05.2007 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
534
Cevap
0
Favori
28.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar üye alımımız geçici olarak kapanmıştı. Ancak bugün itibarı ile yeniden açıldı. Başvurusu sonuçlanmamış olanlar yeniden başvurabilir ve burada bildirirse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi punctualazrael -- 4 Ağustos 2005, 9:28:44 >
  • Kullanıcı adım: Klasmen
    Bekleme odasına da msj attım. Acc mi en kısa sürede açarsanız çok sevineceğim.
  • @punctualazrael

acc. ismim boracakir yardımcı olursan sevinirim forum acc açıldı. ve ordada acc'ye pm attım teşekkürler
  • Arkadşım foruma takrar üye oldum mailime activasyon e-maili geliyor tıklıyorum verdiği hata şu:

Özür dileriz, forum yöneticisi hesabınızı onaylayana kadar bu işlemi gerçekleştiremezsiniz

yahu 3 gün oldu bi zhmet biri şunu incelesin bişeyler yapsın işte..daha acc ye özel mesaj atcaz filan bi ton zaman kaybı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkerobi

Arkadşım foruma takrar üye oldum mailime activasyon e-maili geliyor tıklıyorum verdiği hata şu:

Özür dileriz, forum yöneticisi hesabınızı onaylayana kadar bu işlemi gerçekleştiremezsiniz

yahu 3 gün oldu bi zhmet biri şunu incelesin bişeyler yapsın işte..daha acc ye özel mesaj atcaz filan bi ton zaman kaybı..

Hangi acc ile başvurduğunu bilmiyoruz yazmayı unutmuşsun. Burada bildirmen, istediğini almana yardımcı olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: izual

Pm'yi acc isimli kullanıcıya atıyoduk değil mi?Bu arada punctualazrael'e çok teşekkür ederim

Validating durumundan Member durumuna geçen, yani üyelikleri tarafımızdan onaylanan tüm kullanıcılar, ACC isimli forum hesabına pm atarak, forumdaki nicklerinin aynısını ve kendi belirledikleri bir şifreyi yolluyorlar ve anasayfada ilan edildiği tarih içinde başvurusunu doğru bir şekilde yapmış ise hesabının açıldığını anlayabiliyor. Oyuna bağlanmak için; oyun hesabınızın açık olması, realmlisti düzenlemiş olmanız (set realmlist wow.worldofturk.com), versiyonunuzun sunucununki ile aynı olması (1.6.0 şu anda) gerekmekte.
    Teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: punctualazrael

quote:

Arkadşım foruma takrar üye oldum mailime activasyon e-maili geliyor tıklıyorum verdiği hata şu:

Hangi acc ile başvurduğunu bilmiyoruz yazmayı unutmuşsun. Burada bildirmen, istediğini almana yardımcı olur.

obituary nickiyle foruma üye oldum ama forum üyeliğim onaylanmış 1 dk içince acc ye account isteiğim için özel mesaj atıyorum onunla ilgilenirsen sevinirim yine obituary ismi ile.. ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerobi -- 4 Ağustos 2005, 11:44:01 >

• off ben kafayı kırcam yaaa foruma giriş yaptım üyelik onaylanmış validate olmuş yani ama yeni ileti linkine tıkladığımda :::

Özür dileriz, ama bu özelliği kullanmaya izniniz yok. Giriş yapmamışsanız, aşağıdaki formu kullanarak giriş yapınız.

üyelik ismim obituary bi ilgleniversinler yaa.. off off
  • quote:

off ben kafayı kırcam yaaa foruma giriş yaptım üyelik onaylanmış validate olmuş yani ama yeni ileti linkine tıkladığımda :::

Özür dileriz, ama bu özelliği kullanmaya izniniz yok. Giriş yapmamışsanız, aşağıdaki formu kullanarak giriş yapınız.

üyelik ismim obituary bi ilgleniversinler yaa.. off off

Hocam sorunum devam ediyor pm atamıyorum ayrıca foruma cevap da yazamıyorum heeellllpppppp S.O.S
  • yaa benim daha member gelmedi foruma pm atam1yorum ne kadar daha bekleyecem ben sizi beklerken sacma sapan serverlarda kafay1 yed1m neyse
  • Arkadaşımla beraber kaç tane acc açmayı denediğimizi hatırlamıyorum bile yeniden mesaj attım kullanıcı adım hephaestus lütfen biraz ilgilenin!
  • Ben zor bela acc istediği pm le attım bakalım 2 gün daha beklicez..
  • TooThs2yaNCheCK adlı acc yi açabilirseniz sevinirim Pm atamıyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: hephaestus

Arkadaşımla beraber kaç tane acc açmayı denediğimizi hatırlamıyorum bile yeniden mesaj attım kullanıcı adım hephaestus lütfen biraz ilgilenin!

açıldı.

TooThs2yaNCheCK yeni bir nick ile yeniden basvursun.
    Nicklerinizde yanlızca "harf" kullanmanızı ve fazla uzun isimler seçmemenizi öneririz.

dip not: forum üyeliği "member" olunduğunda onaylanmış olur.

Teşekkürler
  • Ya bende dün attım acc ye özel mesaj nick obituary daha açılmamış sanırım. yaf punctualazrael arkadaşım ilgileniver ya walla çok yoruldum şu işlerle uğraşmaktan artık hemen şöle kalabalık serveriniza girmek istiyorum ..lütfen
  • Aslında Siz de haklısınız bi açıdan bi serverda oyun oynayamak ne kadar rahat olursa ordaki adminlerin işi o kadar zor demektir zamanında UO da Gm lik yapmıştım hakikaten çok zorlayıcıydı... Neyse Yeni bi başvuru yapıp yazıcam ama nedense internet sitesini(www.worldofturk.com)açmıyor 5-6 dakikadır....Bu arada kolay gelsin sizin işiniz zor hakketen yani.
  • evet Girebildim Ve Hassektor acc sini açabilirseniz sevinirim Kolay gelsin teqrar...
  • Ya varya tam 1 haftadir bu server icin ugrasiyorum artik umudumu kesmeye basladim..80 saat geçti nerdeyse 2. acc basvurusu yaptım cavap yok haber yok..ilgilenen hic yok..
  • punct abi 3. kez acc ye pm attım busefer açarsanız çok sevincem yaklaşık 2 hafta oldu
  • punctualazrael dostum 2. acc mi attım obituary nickiyle bir haftadır uğraşıyorum sizin serverde oynamak için sıram gelmedimi ..lütfen bi açıverin artık şu acc yi ..
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.