Şimdi Ara

World of Turk - Başvuru - 03.05.2007 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
534
Cevap
0
Favori
28.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben dün kaydoldum nickim johnbjk yardım cı olursanız sevinirim
  • beyler ne bu böle bekle bekle pm bile atamıyorum atsam açılacak belki
  • bari üye olanlar bizim yerimize admine pm atsın yaf gerçekten beklemekten sıkıldım
  • Ben çıldırcam umudu kestim artık foruma cevap bile yazamıyorum ...zpr bela 2 tane pm attim tık yok ..boşveeeeerr ne yapalım ilgilenmiyorlar zaten burda bağırmanın bir anlamı yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerobi

punctualazrael dostum 2. acc mi attım obituary nickiyle bir haftadır uğraşıyorum sizin serverde oynamak için sıram gelmedimi ..lütfen bi açıverin artık şu acc yi ..

canım arkadaşım, sorunun nedir gerçekten de anlamadım. obituary forum hesabı açık ve doğru şekilde pm attıysan zaten oyun hesabın da açıktır. ki şu anda kontrol ettim obituary oyun accountu zaten açık. 6 ağustos tarihinde açılmış.
    forum veya oyundan kimse nedensiz yere ceza almıyor. Küfür edenler cezalandırılıyor. Buna asla hoşgörü ile yaklaşamayız. Dolayısı ile durduk yere "ben cezalandırıldım mı" demyein lütfen. Mesela izual acc'si de oyunlarda açık yani cezasız. Sunucu down iken mi denediniz de giremediniz? Sunucunun durumunu anasayfanın sağındaki blocktan takip edebilirsiniz. Açıkça görüleceği üzere yeşil ok, sunucunun açık olduğunu göstermekte.

Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: johnbjk

ben dün kaydoldum nickim johnbjk yardım cı olursanız sevinirim

johnbjk forum hesabı açık. Oyun acc için ACC ye pm atmalı ve belirlediğin bir şifreyi bildirmelisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: punctualazrael

quote:

Orijinalden alıntı: ilkerobi

punctualazrael dostum 2. acc mi attım obituary nickiyle bir haftadır uğraşıyorum sizin serverde oynamak için sıram gelmedimi ..lütfen bi açıverin artık şu acc yi ..

canım arkadaşım, sorunun nedir gerçekten de anlamadım. obituary forum hesabı açık ve doğru şekilde pm attıysan zaten oyun hesabın da açıktır. ki şu anda kontrol ettim obituary oyun accountu zaten açık. 6 ağustos tarihinde açılmış.
    forum veya oyundan kimse nedensiz yere ceza almıyor. Küfür edenler cezalandırılıyor. Buna asla hoşgörü ile yaklaşamayız. Dolayısı ile durduk yere "ben cezalandırıldım mı" demyein lütfen. Mesela izual acc'si de oyunlarda açık yani cezasız. Sunucu down iken mi denediniz de giremediniz? Sunucunun durumunu anasayfanın sağındaki blocktan takip edebilirsiniz. Açıkça görüleceği üzere yeşil ok, sunucunun açık olduğunu göstermekte.

Teşekkürler

Saol dostum sorunum bana acc nin acıldığına dair bir mesaj gelmemesinden kaynaklanıyordu teşekkürler..ilgin için saol..ama hala foruma cevap yazarken buna yetkiniz yok filan diyor

• merhaba bende world of turke üye oldum aynı isimli acc açıldı ama oyuna bağlanmaya çalışırken unable to connect yazıyor. yardımcı olurmusunuz
  • hocam bende uye oldum ama uyeligimi aktif hale getiremiyorum
    aktiflestirme linkine tikladigimda

"Özür dileriz, forum yöneticisi hesabýnýzý onaylayana kadar bu iþlemi gerçekleþtiremezsiniz"

diye bir hata mesaji aliyorum. birkac defa tekrar yollattirdim aktivasyon mailini ama sonuc ayni.

kullanici adim zeroc ilgilenirsen sevinirim

simdiden tesekkurler
  • ltf aktivasyonumu yaparmısınz en kısa zmnda oynamak istiyorum thnx....... kullanıcı adım aynı ::: causetheman siteye de üyeyim ...
  • muhtemleen billizard bu serverları kapayacak...sanane.com un bi aralar free cs oynattıgı gibi..bence orjinal alıp oynamanızı tavsiye ederim
  • nickim Atract bende bi üyelik alırsam sevinirim.
  • 2. forum acc si açılmamısh hatta silinmish :( Neyse BEzginbeqir i açabilirseniz sevinirim... Çok iğrenç serverlerde zmn öldürüyorum (1500 ping :() asdasd...
  • nick hetfield bi zahmet ilgilenirmisiniz?
  • quote:

Orijinalinden alıntı: hetfield

nick hetfield bi zahmet ilgilenirmisiniz?

Hetfield forum accountun zaten açıktı.

account bildiren tüm donanımhaber sakinlerinin FORUM accountları açık. Şimdi member olan bu arkadaşlarımızın,www.worldofturk.com adresinde forum acc ve şifreleri ile login olarak, KONTROL PANELİ'ne girmeleri ve Yeni Mesaj Gönder seçerek ACC'ye ACC konu başlıklı bir pm yollamaları gerekiyor. Bu pm'de forumdaki nicklerini ve de kendi seçtikleri bir oyun şifresini yazmaları gerekiyor. Oyun accountları açıldığında herhangi bir uyarı mesajı gelmiyor. Ancak anasayfada "x.x.x tarihine kadar olan tüm başvurular açılmıştır" yazısına bakarak, oyun accountunuzun açılıp açılmadığını anlayabilirsiniz.

Sunucu günde anca 1-2 defa ve kısa süreli (15 dk vs) down olmakta onun dışında ise sürekli açık olmaktadır. Sunucunun durumunu anasayfada sağdaki blockta yeşil ve kırmızı ile imgelenmiş SUNUCU DURUMU kısmından anlayabilirsiniz.

Üyelerimizden beklentimiz, sunucunun mevcut aile ortamını koruması için, küfür ve saygısızlıktan uzak durması ve reklamlara tıklayarak bize destek olmasıdır.

Teşekkürler,

WT TEAM

• @punctualazrael

Forum hesabım açıldı ve acc isimli hesaba 3. kez gönderdim ama hiçbir hareket yok? yaklaşık 2 hafta oldu cevap verirseniz sevinirim teşekkürler.
  • hocam accountlar acik diyosun ama ben hala hic birsey yapamiyorum
    ne foruma mesaj yazabiliyorum ne de pm atabiliyorum.
  • @punctualazrael

nickim ahmcol ilgilenirsen sevinirim, kolay gelsin
  • Teşekkürler Puctruazel forum acc si açılmısh aynı nick ile acc ye pm attım ilgilenirseniz sevinirim.Kolay gelsin...
  • Exodus isimli forum hesabımı aktive ederseniz sevinirim teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.