Şimdi Ara

World of Turk - Başvuru - 03.05.2007 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
534
Cevap
0
Favori
28.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalinden alıntı: punctualazrael

quote:

Orijinalinden alıntı: hetfield

nick hetfield bi zahmet ilgilenirmisiniz?

Hetfield forum accountun zaten açıktı.

account bildiren tüm donanımhaber sakinlerinin FORUM accountları açık. Şimdi member olan bu arkadaşlarımızın,www.worldofturk.com adresinde forum acc ve şifreleri ile login olarak, KONTROL PANELİ'ne girmeleri ve Yeni Mesaj Gönder seçerek ACC'ye ACC konu başlıklı bir pm yollamaları gerekiyor. Bu pm'de forumdaki nicklerini ve de kendi seçtikleri bir oyun şifresini yazmaları gerekiyor. Oyun accountları açıldığında herhangi bir uyarı mesajı gelmiyor. Ancak anasayfada "x.x.x tarihine kadar olan tüm başvurular açılmıştır" yazısına bakarak, oyun accountunuzun açılıp açılmadığını anlayabilirsiniz.

Sunucu günde anca 1-2 defa ve kısa süreli (15 dk vs) down olmakta onun dışında ise sürekli açık olmaktadır. Sunucunun durumunu anasayfada sağdaki blockta yeşil ve kırmızı ile imgelenmiş SUNUCU DURUMU kısmından anlayabilirsiniz.

Üyelerimizden beklentimiz, sunucunun mevcut aile ortamını koruması için, küfür ve saygısızlıktan uzak durması ve reklamlara tıklayarak bize destek olmasıdır.

Teşekkürler,

WT TEAM

hocam acik demissin ama bende hala girdigimde aktivasyonu tekrar gonder linki cikiyor
    hatta mesaj kutumda 1 mesaj var ama girmeye calistigimda mesaj almaya veya gondermeye yetkiniz yok diyo
    aktivasyanu tikladigimdada "Özür dileriz, forum yöneticisi hesabýnýzý onaylayana kadar bu iþlemi gerçekleþtiremezsiniz" diyo
    ben mi birseyleri yanlis yapiyorum acaba

bu arada nick ayni "ZeroC"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZeroC -- 11 Ağustos 2005, 15:13:18 >

• megetege nickyle forum hesabı açtım aktif ederseniz sevinirim.
  • Punctruazel yarım saattir sana Pm atmaya çalısıyorum Wt forumda ama Cevap vermiosun anlayamadım Acc bana oyun account umun açıldıgını söyledi ama Giremiorum oyuna SÜrekli hatalı acc/pass diyo
    Lütfen yardımcı olun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TooThS2yaNChecK -- 11 Ağustos 2005, 22:23:22 >
  • quote:

Orijinalinden alıntı: TooThS2yaNChecK

Teşekkürler Puctruazel forum acc si açılmısh aynı nick ile acc ye pm attım ilgilenirseniz sevinirim.Kolay gelsin...

11 ağustos 22.00 tarihi ile (anasayfada da duyurulduğu üzere) bekleyen tüm oyun accountu başvuruları sonuçlandırıldı. Oyun accountu almak için, forumda member olmanız (ancak bu şekilde pm atma izniniz olur zaten) ve ACC'ye pm atarak forum accountunuz ve oyunda kullanmak istediğiniz şifreyi yazmanız gerekmektedir. Oyun accountu açıldığında herhangi bir uyarı maili almazsınız ancak anasayfadaki duyurulardan en son account açılma zamanı duyurulur, burdan rahatça anlayabilirsiniz sanıyorum.

Bu mesajıma kadarki tüm dhcilerin (forum nickini doğru bildiren) forum accountları açıldı.

Teşekkürler
  • ilgilendiginiz icin tesekkurler
  • frozenpain kullanıcı adıyla kaydoldum aktive edermisiniz ltfen
  • ilgilenirseniz cok sevinirim
  • Ben sitenize berkay volkaner kullanıcı adıyla kaydoldum aktive ederseni sevinirim şimdiden teşekkürler
  • bende Hitokiri nickiyle kayıt oldum ilgilenirseniz sevinirim iyi günler
  • ya hala acılmadı frozenpain olarak kayıt yaptım lutfen igileninnn
  • Exodus isimli oyun acc mi açarmısınız 1 haftadır bekliyorum hala açılmadı
  • negative nicki içinde bekliyorum yardımcı olursanız sevinirim
  • Abi şu berkay volkaner ve frozenpain nickli arkadaşların kayıtlarını aktive edin lütfen kafamın etini yiyolaaaaaaaaaar
  • Abi bir iki gün içinde açılmazsa çıldıracam 2 saniyede bir soruyolar
  • kasmyaın orjinal alın ..uğraşmayın bu gerksiz iişlemlerle.....boş bu vaatler..adam kaç milyon dolar yatırım yapmıs..kaç tane server açmış...binlerce insana 100 ping ile oyun oynatıo...burda birileri kaçak server acmış süper flan diye...boşversene..yalan bunlar
  • worldofturk e ilk kayit olmamdan beri nerdeyse 15 gun gecti 1 haftada uyeligi anca onayladilar simdide nerdeyse 1 haftadir oyun hesabi acilmasini bekliyorum.

adminler cok ilgisiz mesaj attim cevap bile vermediler.
    bu arada herkes world of turk u ovuyo bende iyi calisan bir server sanmistim ama forumlarinda yazdigi kadariyla cogu skill bu serverdada calisiyormus.

bence bir oyunu bu kadar eksik oynamaktansa hic oynamayin daha iyi.
    gidin knigth online oynayin hic olmazsa oyundaki hersey calisiyo
  • Acc başvurumu yapalı 1 ayı geçti açılmadı bugün tekrar başvuru yaptım pm atarak forumlara zaten memberım punc bi ilgilenirmisin.
  • yamahe nickiyle üye oldum. yardımcı olursan çok sevineceğim.
  • spanky
    riddicktk
    rialto

kullanıcı adıyla 3 arkadaş üye olduk.Açılmasını ve oyuna girmeyi bekliyoruz...punctualazrael-gladden bi yardımcı olursanız sevinirim...
  • daha çok beklersiniz....oyuna girmeyi..bırakın neden bu tip şeylere prim yaptırıyosunuz anlamıyorum
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.