sonunda foruma üye oldum artık gönderdiğm pmin cevabını beklicem umarım onaylanır
gladden ben wot a üye oldum üye adım gs_seytan bide bende 1.0.0 versiyonu var PM atarmısın
Versiyon 1.6.0 kullanılıyor Wot da simdilik sen versiyonunu 1.6.0 a kadar yukselt önce.
zten baska bi privattede charm var ama türk yok 160 da ama sitede 161 dio kafam karısı
Yeni bir emu kullanılmaya başlanacak o kullanılmaya başlanana kadar eski bir emu kullanılıyor ve versiyon olarak 1.6.0 da oynanıyor su an için bildiğim kadarıyla yani son 2 gun içinde değişmediyse(bir suredir oynayamıyorum da).
wot da member olduğumu söylüyo şimdi oyuna girmek için ne yapmalıyım mümkünse pm atabilirimisiniz
Wot a üye olmuşsan zaten wot hesabında account için ne yapman gerektiğini anlatan bir PM bulacaksın. Eğer yoksa Wot forumu gezmeni tavsiye ederim yapman gerekenleri bulman hiç de zor değil.
teşekkürler söylediğim PM yi buldun
kardes bana da yardımcı olurmusun nickim mavericq hala gelmıdı onay maili. ilglendigin için şimdiden teşekkurler.
daha once belirtmistim sorunu mu bugün ise 2 uyeliğim de silinmiş nası oldu anlamadım boyle bi uye yoq diyo bir daha uyelik aldım aynı isimde oda forumlara girmiyo abi iice kabak tadı vermeye basladı bu iş üyeliğimi nie sildiler ki 4 gün bekledim daah validating den member a gecemedim yardım ederseniz sevinirim
2 üyeliğim ne demek? Belki bir kişiye 2 üyelik vermek istemiyorlardır. Tekrar dene fakat 1 üyelik almaya çalış bence. Moderatorler bunu farketmiş olabilir. Eğer kural dışı birşey yapmadıysan bir yanlışlık olmuştur. Üyeliğin onaylanır yakında.
Arkadaslar az önce baktım wot a üye alımları geçici bir süre için durdurulmuş ve bu sureçte başvurusunu yapmış fakat üyeliği onaylanmamış olanların da başvuruları silinmiş sanırım. Bunun nedeninin de yeni yapılanan kadro olduğu fikrindeyim. tekrar üye alınmaya başlandığı duyrulunca sizi burdan bilgilendiririm. Kısa sürer diye tahmin ediyorum merak etmeyin çünkü wot her an daha fazla kullanıcıyla oynayabilmek için çalışıyor. Artık üye almama gibi bir durum olmaz yani.
ya tamda üye olmuştun bidaha mı üye olmam lazım şu oynun bir türkü oynayamadım
Eger üye olduysan hayırlı olsun neden bidaha üye olman gereksin ki? Ama yeni üye olmaktan kastın: "Yeni başvurmuştum fakat üyeliğim onaylanmamıştı" ise evet bidaha üye olman gerekecek. Tabi üye alımları başladığında.
Dreamteam, az önce wot a baktım üyeliğin zaten onaylanmış. Onay tarihi 4 eylül olarak görünüyor. Demekki üye alımları başlamış. Durduğunu haber vermekte geç kalmısım :( İyi oyunlar.
bende WoT a üyelik başvurusu yaptım onaylanmasını bekliyorum herşeyim hazır 1.6.1 i kurdum. adresi değiştirdim. üyeliğim onaylanınca acc alcam sonra oyuna başliicam . lütfen yardım edin de üyeliğim kabul edilsin şimdiden teşekkürler.
ben hala üye olamadım ne foruma ne wowa sıkıldım artık
Arkadasım Kusura Bakma Ama Boyle sacma sapan şey olmaz.Sen nickleri ne yapıcaksın oncelik mi vericeksin.Yapman gereken aktivasyona onay vermek.4 gun once uye oldum hala tık yok.Ordan birileride cıkıp Türkiye'nin en iyi serverı diyor.Buysa en iyi server sagol ben almıyım...
Belki dedigini yapar kazayla aktivasyonu verirsen kullanıcıadı: SHAKEDOWN Sıkıldım artık bu isten.Milleti kendine gebe yapma arkadasım.....