daha çok beklersiniz....oyuna girmeyi..bırakın neden bu tip şeylere prim yaptırıyosunuz anlamıyorum
Senin kadar paramız olmayabilir mesela:D
Yaw ne zaman açılacak bu acc ler beklemekten kafayı yicem
Marool nickiyle uye oldum wot'a ilgilenirseniz çok sevinirm bide bende oyunun 1.0.0 versionu var oyunu oynaman içinneler yapmam gerekir? lütfen cevap beklıorum !!!!!!!!!!!!!!
victucci nickiyle üye oldum,validating statüsündeyim.İlgilenirseniz sevinirim.
Şu an için WT göçmüş gibi bişi... Neredeyse tüm gmler ve punc ayrıldılar. Sunucu başı boş kaldı. Artık oradan hayır gelmez... Şuan için eskiden ayakta olan daha sonra kapanan bir sunucu tekrar açılcak. Admini ve ekibi çok sağlam emu yapmış (openwow gibi) Duyumlara ve testlere göre tüm speller, talentlar, reisistancelar, enviromental damageler vb.. çalışıyormuş. En son duyduğuma göre honour sistemini yapıolarmış belki yetiştiremiye bilirlermiş ama daha sonradan eklenecekmiş(Yetişme ihtimalide varmış)Zannedersem sunucu 1-2 hafta içinde açılacak. Eğer bu söylenenler doğru ise test edip sizelere haber vericem. Saygılar...
quote:
Orijinalinden alıntı: vinsanity703
Şu an için WT göçmüş gibi bişi... Neredeyse tüm gmler ve punc ayrıldılar. Sunucu başı boş kaldı. Artık oradan hayır gelmez... Şuan için eskiden ayakta olan daha sonra kapanan bir sunucu tekrar açılcak. Admini ve ekibi çok sağlam emu yapmış (openwow gibi) Duyumlara ve testlere göre tüm speller, talentlar, reisistancelar, enviromental damageler vb.. çalışıyormuş. En son duyduğuma göre honour sistemini yapıolarmış belki yetiştiremiye bilirlermiş ama daha sonradan eklenecekmiş(Yetişme ihtimalide varmış)Zannedersem sunucu 1-2 hafta içinde açılacak. Eğer bu söylenenler doğru ise test edip sizelere haber vericem. Saygılar...
Soygunculara buralarada gelmıs sanırım :) arkadaslar WT dımdık ayakta onumuzdekı gunlerde bızde her erver gıbı yenı emulara gecıcez (bunu kendımıeze mal etmeden) suan GM lermız ve Modlarımız gorevlerını bıraktı bu dogrudur ama yenıden bır yonetım kadorsu olustururuyoruz ayrıca (bu topıcı acan ac arkadasların yaptıgı gıbı para yatırmazsanız sunucu kapanır gıbı feryatta etmıyoruz onumuzdekı ay ıcersınde sunucularmız almanyada olucak 12 aylık odemesı yapılmıs sunucular bız yaptıgımız ıslerı konustuk yapamadıklarımız degıl acc alımları konusunda anlayısınızı beklıyoruz bır kac gun daha bu konu ıle ılgılenemeyegız ama korkmayın bızım temelımız saglamdır ....
Ben soyguncu değilim, sadece wow oynayan bir playerım. Sitede verdiğin linkteki emuya baktım. Sadece armor arttıran buflar çalışıyo gibi duruyor ama sizde armor tam anlamıyla çalışmadığı için emu hiç bi halta yaramıyor. Her zaman yerinizde sayıyorsunuz!!
uye adı :enesay89 2 haftadır bekliyorum :D
WT süper ya fazla sorunumuz yok n00blar haricinde zaten parası olmayan bugı göze alsın yaw. enesay forumlardan konuşlım senle :P izual ve kirpi 2nizede katılıyorum ki fikirleriniz nerdeyse tamamen zıt
rialto nun dediği ise tamamen doğru yukarda dediğim gibi para yoksa işler böle ilerliyor ...
Ben haziranda wot foruma üye oldum daha sonra ACC için pm attım ama hala giremiyorum. ilgilenirsen sevinirim. nick: flava
acc ismim sy_punisher bi yardımcı olursanız sevinirim(forum uyeliği diil oyun acc)saolun
ben yeni üye oldum..uyelik kabulu için bekleme odası adlı bölume bişiler karalamak gerekio..ii tamam yaparızda o forum kapanmış nası yazcaz..daa foruma uye olamadık bide servera olmaya çalışıoz haden yardımınızı beklioruz lutfen...
bence wt suanda en ıyı free server ama ama bazı endenlerden suan yerınde sayıyor ben bıraktım oyunu res gelırse ve bazı degısıkler yapılırsa gerı gelmeyı dusnuyorum ve bu arada gladden kımdır yusuf mu?
burdaki nickim malum. üye olduğum nick ise adunaphel.
bende kayıt yaptım ama member olamadım arkadasım 12 saat icinde member olddu ltf yardım nick :pyron bekleme odasına cevap da yazmıyorum!!
Selam gladden, ben elensar rumuzuyla wot a üye oldum servera bağlanmak istiyorum, yardımcı olursan sevinirim.
wot forum içinmi server içinmi çünkü benim forum üyeliğimde aktive edilmedi yardımcı olursanız sevinirim üye adım flamewizard
Arkadaslar wot hem fortum hem server içöindir. Once forum üyeliğiniz onaylanır sonra forumda ilgili yere oyun accountu için PM atarsınız ondan sonra oynamanız için gerekli bilgiler size iletilir. Ama önce forum üyeliğinizin onaylanmasını beklemeniz gerekiyor.
lütfen yadımcı olun türklerin olduu bi serverda oynamak istiyorum üstelik bütün gün oynamak istiorum foruma flamewizard nickiyle kayıt oldum aktivasyon bekliyorum lvl 30 a kdr baska bi srvda paladinim bile var referansm olsa keşke şimdiden teşekkür ederim