Bugün, Alpha betadan davet aldığım World of Warplanes oyununun (World of Tanks oyununun yapımcılarından) "Tüm forumlar » Oyun » Oyuna Özel Forumlar" kategorisi altında kendi kategorisinin olmasını istiyorum. Oyun şuan kapalı betada olabilir, Türkiye'de bu oyunu oynayan beta kullanıcıları çok az olabilir ama bu bence problem oluşturmuyor. Niye? Çünkü bu oyun benim gibi uçak ve uçuş simülasyonu severlerle birlikte WOT yapısını seven strateji oyuncularının da ilgisini çekiyor. Oyunu oynayacak potansiyel kitlenin WOT oyuncularının %50'si olarak görüldüğü ve bunların şuan 1/4'ünün kapalı beta'da olduğunu duydum. Donanımhaber böyle bir oyunun türkiye'deki en büyük kaynağı, yardım bölümü ve sorun çözme platformu olacağına inanıyorum. Eğer uygun görülürsem sadece bu bölümde yetkili olmakta istiyorum. Ve inanıyorum ki türkiye'de wot reklamı yapıldıktan sonra oynamaya başlayan yüzlerce, hatta binlerce oyuncu olmuşken, bu istatistik WOWP içinde geçerli olacaktır. Yöneticilere söylemek istediğim şey ise; Bu oyunda donanımhaber olarak özel bir oluşum yapılabilir, bunda da öncülük edebilirim. Bunu da yapabileceğim en iyi yer tabi ki DonanımHaber
En yakın sürede incelemeye alınmasını ve bana geri dönüşünün yapılması istiyorum. Kolay gelsin, iyi forumlar.