evet ozz unda katılımı ile server artık daha da iyileşecek. ne güzel ki artık benim yardımlarıma fazla gerk kalmıcak... bıraktım artık yavaşcana maksat gençler zevk alsın
quote:
Orjinalden alıntı: gladden
+Evet Arkaslar oyunu düşmeden hata almadan ve herzaman son sürümünde oynamak istiyorsanız http://www.worldofturk.com adresine üye olup heesap actırmanız yeterli Private serverlarda yasanan sorunlardan bıkan arkaslar icin çok kaliteli bir deneyim olucagına emin olabilirsiniz çok yakın bir zaman içindede orjinal server fonksiyonlarına tamamen kavusmus en dusuk pingle oynayabileceginzi bir ortam olucak şimdiden hoşgeldiniz diyorum..
iyi güzel diyosunda alımları dırdırmışsunu nasıl uye olucaz alla alla
ozz demıskı Tüm kadro yenilenerek eskisinden çok daha güçlü bir hal aldı kadroya baktım bence cou deneyımsız server eskısındende kotu bı hal aldı bence suan en ıyı free server olabılır ama bence cok dahada ıyı olabılırdı ozz bırakıp gıttı donusu muhtesem oldu admın olarak bence yusuf ya serverı devrettsın bırıne yada ılgılensın bence gunde 1 saat ayırmakla olmaz bu iş..eski wt üyesi....
şu servera nasıl üye olcam bilmiyorum 2 kere foruma üye olmayı denedim 2 hafta oldu bi cvp yok acaba mailim hotmail olduu içinmi yardımcı olurssanız sevinirim
Gladden bana yardım edermisin ben foruma üye oldum fakat acc den cevap gelmedi nickim: gs_seytan yardımcı olurmusun
bende wot a üyelik başvurusu yaptım adım Phoibos bi ilgilenirseniz çok sevinirim.
Ben oyunu kurdum hesabımın açılmasını bekliyorum World of TUrk de kullanıcı adım Phoibos
Arkadasım nasıl bir siyetmis tutuldum kaldım yaa. 4 gun oldu admin hala onay vericek.Gorende kisilik arastırması yapıyor zannedicek.Alt tarafı bir accountu active edicekçAnlasılan zor birsey....
arkadaşlar lütfen yardım edin 1.6.0 US i indirdim internetten oyun yüklü ama World of Turk e üye olamadım. bi el atın. yardım lütfen.
Arkadaşlar sabırsızlığınız normal fakat şu anda üyelikle ilgili dediğiniz gibi çalışmalar yapıldığını sanmıyorum. Wot ekibinin öncelikli çalışması gelecek olan yeni emulatör üzerinde yoğunlaşmış durumda. Sanırım o yuzden onaylar gecikiyor. World of turk ün üye alımlarını kaldırması gibi birşey de söz konusu olmadığından tahminimce biraz beklerseniz üyeliğiniz açılır ve yeni emu ile oynarsınız. Zaten yeni sunucunun amacı da daha cok kullanıcıya hitab edebilmek.
Ben beklemeye razıyım yeterki karşılığında bu oyunu oybayabileyim. bi de 1.6.0 ı kurcaz dimi WoT da oynamak için? boşuna indirmiş olmayayım.
gladden sanırım yusuf sensın ben bıraktım oyunu 3 tane 60lık charım var ama bazı dengeler bozuldugu ıcın bırakmıstım benı hatırlarsın zaten arkadaslardan aldıgım haber serverın daha ıy oldugu ıyı oldugu zaman tekrar donmek ıstedıgımı soylemıstım emu degıscekmıss sanırım res atıcak mısın yada ne zaman atıcaksın haber verırsen ıyı olur gerı gelmeyı dusunuyorum serverı actıgın gunden berı senın serverındayım yardımcı olursan sevınrım..
arkadaşlar anladığım kadarıyla World of Turk 1.6.1 de çalışıyo. ben 1.6.1 i kurdum. şimdi WoT a üyelik başvurusunu yaptım. üyeliğimin açılmasını bekliyorum. üyelik açılsın hemen bir acc alcam ve oyuna başliicam. yanlış bir yer yok herhalde burda. şu üyelik de açılsa çok güzel olcak. ama WoT yenilenmiş eskisinden daha güzel olmuş bence yakında üyelikleri de açarlar herhalde.
işte artık server 1.7 oldu hemen patch atmaya başlayın. WT Team her zaman güzeldi şu an eskisinden daha çok iş yapmaya çalışıyorlar ve başarıolar.Eski kadro unutulmaz zaten OzZ onyxia konulduğunda 2-3 gün dursun
quote:
Orjinalden alıntı: dreamwalker
arkadaşlar 1.5.0 dan 1.5.1 yamasını 1 gundur bakıyorum bulamıyorum. yardımcı olursanız sevinirim. muhtemelen kucuk bir dosya. çünkü 1.4.0-1.4.1 ve 1.4.1.-1.4.2 yamaları 300-500 KB bişeydi. sahip olan biri bana mail de atabilir. fanaticzombie@yahoo.com