Şimdi Ara

World of Warcraft 1.6.0 SERVER ...!!!!!! WT (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
4.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gladden mailime activas yon geldi onu yaptım ama hala onaylanmadı bekleyimmi? bi yardım
  • yawşimdi biz bu sitede account u nerden alcaz biri güzel bir şekilde açıklayabilir mi????

ben üye oldum üyeliğimde aktifleşmiş am nerden account alacağımı bilmiyorum bi yardım arkadaşlar........
  • arkadaşlar 1.5.0 dan 1.5.1 yamasını 1 gundur bakıyorum bulamıyorum. yardımcı olursanız sevinirim. muhtemelen kucuk bir dosya. çünkü 1.4.0-1.4.1 ve 1.4.1.-1.4.2 yamaları 300-500 KB bişeydi. sahip olan biri bana mail de atabilir.
    fanaticzombie@yahoo.com
  • yok mu 1.5.1 yaw kimsede
  • quote:

Orjinalden alıntı: gladden

quote:

Orjinalden alıntı: Macros

http://forum.donanimhaber.com/m_3226036/mpage_1/key_//tm.htm#3399799 cevabımı verdim

ayrıca wot turkiyede edit yapmış - yapan , ve yapmaya devam eden tek server ...
    1-2 adam gibi gm i vardı onlar da istifa etti ...

bu ezikte WOT a gırmek ıcın can atıp gıremeyen tek kısı :)

koç biz oranın ilk üyelerinden biriyiz azını topla senin hayatın kadar wow tekniği biliyorum ben ! adam ol oranın eskilerinden herkez beni tanır ordaki connectorlerin fln hepsini ben gosterdim ! oraya da emeğim çoktur!

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: gladden

quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_3226036/mpage_1/key_//tm.htm#3399799 cevabımı verdim

ayrıca wot turkiyede edit yapmış - yapan , ve yapmaya devam eden tek server ...
    1-2 adam gibi gm i vardı onlar da istifa etti ...

bu ezikte WOT a gırmek ıcın can atıp gıremeyen tek kısı :)

koç biz oranın ilk üyelerinden biriyiz azını topla senin hayatın kadar wow tekniği biliyorum ben ! adam ol oranın eskilerinden herkez beni tanır ordaki connectorlerin fln hepsini ben gosterdim ! oraya da emeğim çoktur!

SEN YASAYAN EN BUYUK YALANCI VE KOLPACILARDAN BIRISIN BIR MUZEYE YERLES ORDA SERGILE KENDINI BENCE

• wot e üye olup acc alabilene aşkolsun...sürekli hata veriyor....
  • 1.5.0 - 1.5.1 - 1.6.0 arasına ne farklar oluyor?
  • arkadaşlar hangi yamayı çekicez

1.6.0 US mi 1.6.0 UK mi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: zal

wot e üye olup acc alabilene aşkolsun...sürekli hata veriyor....

abi evet yaa 2 gündür bekliyom frum üyeliğim onaylanacakda member olucam.Bekliyoz işte inşallah açarlar....
  • 1.5.1E yükselten sitedeki yamayı indiremiyorum nedense.Bir link verir misiniz.Daha doğrusu o yama yükleme programı gibi gözükmüyor,not defteri ile açılıo.Onu neyle açiim ya da setupr dosyası gibi olan bir yamanın linkini verir misiniz?
  • o dosya ıcınde .mpq dosyasını wow klasornun ıcıne atıp update programını calıstırıcaksın
  • üyeliğiümi bile aktive etmediler ertesi gün bi bakıyorum gitmiş üyelik sonj kez deniycem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 31 Temmuz 2005, 1:43:39 >
  • arkadaşım walla bende member vaziyetteyim fakat bir türlü acc alamadım 2 gündür garrett kullanıcı adım yetkililer allah rızası için yardım etsin
  • gladden megetege nickiyle kayıt oldum.mailde geldi fakat aktif hale getirmek isteyince "Özür dileriz, forum yöneticisi hesabınızı onaylayana kadar bu işlemi gerçekleştiremezsiniz"diyor.bi el atarsan sevinirim.

şimdiden saol.

birde warcraftın 1.6.0 lık yamasıyla servera giriliyo mu?
  • @gladden

kardeş forumda nickim boracakir ve forum hesabım açıldı acc. ye 3 kere attım 2 hafta oldu cevap yok lütfen bi yardımcı olursan sevinirim şimdiden teşekkürler

mailim : boracakir@hotmail.com
  • bende WT deydim ben 3 ayımı WT de geçirdim.Spellerin çalışmaması ve uzun süren çalışmaların üzerinde gelen down süreleri sıktı ve sorunlar yüzünenden res atıldı server a 3 ay süren lvl 60 adamımda gidince
    bende çıktım ortam yeri gelince zevkli olabilio GM lerin biras sert davranıolar.sorunlarınıs olursa şikayet etmeye kaldınca sert çıkıolar ama zamanla ii bi server olabilir.şuanda birçok GM istafa etti...
  • Arkadaşlar bakın bende wt üyesiyim.Her ne kadar büyüler ve skillerin çoğu çalışmasa da orjinale geçen arkadaşlarımızın %80 i burdaki ortam orda yok deyip geri dönmüşlerdir inanmayan girsin oyuna araştırsın.Ama bu aralar acc almak için hiç boşuna uğraşmayın arkadaşlar çünkü gm lar arasında tartışma çıktı ve hepsi istifa etti çok az gm kaldı yani acc işlerine yeni bi gm bulunmadan bakılması imkansız.Ben ilk kurulduğu zamandan beri bu serverdayım ve ayakta kaldı bu serverdaki ortamı başka yerde bulamazsınız ama sadece biraz sabredin...

edit:Arkadaşlar bakın gm lere de baya sövenler var ki onlara da bi msj göndereyim gm larımız gayet çalışkan, serverın ayakta kalması için çok fazla çalışan insanlardır ve bunnu karşılığında istekleri çok ufak şeyler (bkz:www.worldofturk.com) ne yazıktır ki bu küçük istekleri yerine getirmeyen arkadaşlar bile bi kere server down olunca kıyameti koparıyor aman arkadaşlar sakin gm lerimizi sevelim doğayı koruyalım çiçekleri ezmeyelim flan flan bla bla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkSpirit -- 26 Ağustos 2005, 3:37:05 >

• uzun zamandir Knight Online oynuyorum ve Wow başlamak istiyorum wt ye üye oldum onaylanmayı bekliyorum.
    hknylmz
  • Acc işlemleri ve bekleme süresi çok düşürüldü..Tüm kadro yenilenerek eskisinden çok daha güçlü bir hal aldı,oynamak isteyen herkzi server'ımıza bekliyoruz..

Saygıyla kalın..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.