|
World of Warcraft Dragonflight inceleme: 'Yepyeni ve keyifli bir deneyim'
-
-
WoW bitti gözüyle baksalar da halen cevherler taşıyor. Özellikle benim gibi keşfetmeyi seven, tek takılan, raid manyağı olmayan, hikayenin, ilerlemenin, haritaların tadını çıkaran casual oyuncular için. Bu yazıyı okuyunca da oldukça heyecanlandım işin açıkçası. Fakat gel gelelim ki pahalı, casual bir oyuncu için aylığı gerçekten pahalı. Bunun için nasıl ki Rusya'ya özel fiyatlandırma, server ve dil paketi var, Türkiye'ye özel de olmalı. Dil konusu benim açımdan sorun değil ama bizi AB üyesi gibi görüp ona göre fiyatlandırmaları sorun...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 4 Aralık 2022; 13:12:51 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
aylık 100 lira daha ne olsun bunuda hala arttırmadıklarına dua et
-
Aylık 13 Euro değil mi ya? Ben mi yanlış biliyorum?
Edit: Şimdi baktım, evet değişip Türk Lirasına dönmüşler. Aylık 100 TL görünüyor. O halde bir iyileşme var denilebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 4 Aralık 2022; 13:32:0 >
2004 betadan beri oynuyorum. Eski oyun keyfi yok ama tek olarak takılarak mythic + yaparak son paketi bitirdim.
Raidlere zaman bulmak zor olmasından mythic+ raid cok yapamadım yeni paket heyecanlı gibi gorunuyor.
1 yıllık üyelik ücretiyle aldım bakalım neler getiricek paket.
-
World of Warcraft bu yeni Dragonflight ek paketi ile birlikte kendi içinde dönümüşüm geçirmiş bir ek paket
Bu ek paket öncekiler den tamamen farklı bir oyun anlayışı ile geliyor.
Görev sistemi bambaşka binek sistemi bambaşka meslek sistemi çok farklı bir noktaya yükseltilmiş kesinlikle tavsiye ediyorum oynamanızı.
Oyuna yeni başlayacak ve ya 12 ay sonra geri dönmek isteyen arkadaşlar için Recruit a Friend daveti atabilirim gold yardımım da olur.Özel mesaj atabilirsiniz arkadaşlar karşılıklı ödülleri kazanmış oluruz şimdiden herkese bol goldlar bol itemli oyunlar.
-
yeni paketi özetle bende çok beyendim herkese tavsiye edebilirim.
-
İlgiye göre piyasasını oluşturcaklar.
-
WoW çok kan kaybetti. Şu Warcraft evreninde yeni bir oyun şart. RPG veya RTS. Ama bu WoW Lore işleri baya karıştırdı.
-
Şu oyunu bir de grafik olarak da uplasalar, unreal engine 5+ ile fln yapsalar...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni ek paket 3 milyon seviyesine bile ulaşamadı.Gerçekten büyük bir düşüş var.
Geri dönüş beklentileri bile hayal kırıklığı yaratmıştır.
Ek paket öncesi 1,2 milyon olan oyuncu sayısı şu anda tahmini 2,3 milyon civarında.
İlerleyen zamanda bu sayı yine 1 milyonlara inecektir.
Bu ek paket benim beklentilerimin bile çok üzerinde olmuş.Gerçek anlamda yıllardır süren kalıptan çıkılmış durumda.
Farklı yapımlar çıktıkça ilgi de ister istemez azalıyor.Giden oyuncuların geri dönüşü için düşüncelerini değiştiriyor.
18 yıllık bir oyun için 1 milyon oyuncu sayısı bile çok iyi.
-
Oyun içi parayla da ödenebiliyordu sanırım. Bizim arkadaş az bi emekle Gold kasıp token alıp aylardır bedavaya oynuyorum diyordu.
Bu tip oyunların grafik ayarları düşük olmalı ki hemen her PC açabilsin. WoW'a sadık oyuncuların çoğu eski oyunculardır. Adamın PC'si açmamaya başlarsa git gide oyundan soğur. Yani oyuncu kaybetmemek için bile çok dokunmazlar.
Yıl olmuş 2023, hala 2004 grafik motoru ve düşük seviye grafikler.
İşin ilginç yanı ise en üst seviye sistemlerde bile bu oyun öyle yağ gibi akmıyor, raidlerde ayarları düşürmeniz gerekiyor.
Blizzard'ın artık yeni bir World of Warcraft oyunu yapmasının zamanı geldi hatta çok da gecikti, Unreal 5 çıkmışken bu grafik motoru ve oyun platformu bağımsız inovatif daha basit bir oyun kontrolü ile bir oyun geliştirirlerse 18 yıllık bir WOW oyuncusu olarak ancak o zaman geri dönerim bu oyuna.
-
Bence grafikler çokta önemli değil. Bu oyunu oynayan hiç kimse grafiklerine takılmıyordur eminim. Piyasada grafikleri çok çok üst mmorpg oyunlar var ama oyuncu sayıları ve verdiği keyifler ortada.
Bence grafikten ziyade birazcık Pvp sistemine odaklansalar. En azından Pve içeriği bitirildiğinde Pvp ile devam edilebilir bir süre daha.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JonnyLesh7 -- 5 Aralık 2022; 10:12:19 >
-
Oyunun grafikleri 18 yıl öncekiyle aynı değil.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba. Şimdiye kadar çıkmış tüm genişleme paketlerinin bir harmanı gibi olmuş, borrowed power olmaması da cabası, gayet iyi görünüyor...
-
grafik diye ağlayan yeniler...
-
bu oyun Türkçe ve ucretsiz olduğu gün 24 saatimi vereceğim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- resim boyutu küçültme
- whatsapp çevrimiçi kapatma
- udf dosyası nasıl açılır
- apple intelligence türkiye ne zaman gelecek
- instagram önbellek temizleme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X