Çok yakın bir arkadasım biostar anakart almayı düsünüo ve üzerinde onboard x1250 ekran kartı var .Ben fazla sorun yasamayacagını düsünüyorum ancak bu kartı kullanmadım kullanan arkadaslardan yorumlarını almak daha dogru olur oyunun akıcılıgı ve aldıkları fps degerleri hakkında bilgi verirlerse sevenirim simdiden yardımlarınız için tesekkurler arkadasımın almayı düsündügü sistem (amd 5600x2 2gb 667 kingston ram 320 seagate sata2 BIOSTAR TA690G )
yeter bizim arkadaş diz üstünde önboard ekran kartı ile saatlerce oynuyo
detay kısman gerekir ama yeter her türlü yani
grafikleri kücültüp oynayabilir sanırım
800*600 çözünürlükte detay kısarak rahat oynar.
oynarsın kardes rahat rahat
Öncelikle yorumlar için tesekkürler arkadasımın eski kartı 6600gt en azından bu kartın ona yakın bir performans verebilecegini düsünüyorum x1250 mimari olarak x700 kırpılmısı çünkü .....
kafanı karıştırmak gibi olmasın da bence biostar yerine daha iyi marka anakart al, yine ekran kartı x1250 olsun
mesela asus m2a-vm al
quote:
Orjinalden alıntı: _KUZEY
kafanı karıştırmak gibi olmasın da bence biostar yerine daha iyi marka anakart al, yine ekran kartı x1250 olsun
mesela asus m2a-vm al
ASUS M2A-VM 690G evet bizde bu boardu almayı düsünüyoruz.
quote:
Orjinalden alıntı: papillon10
Öncelikle yorumlar için tesekkürler arkadasımın eski kartı 6600gt en azından bu kartın ona yakın bir performans verebilecegini düsünüyorum x1250 mimari olarak x700 kırpılmısı çünkü .....
O kadar da değil... X700'den kırpılma ama ancak X550'ye yakın performans verebiliyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme