Şimdi Ara

World Of Warcraft için Topladığım Bilgisayar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Will

ama şunu unutma oynarken bide kayıt yapayım yada stream yapayım dersen ozaman patlar olay , en az 20 fps kaybım oluyor bende fraps ile kayıt yapmaya başladıgımda ,

ordos yaptım demin 40 kişilik , 25 30 arası değişiyor ordosu döverken , başlamadan once 50 civarındaydı , bütün millet abanınca büyülere aşagıya çekiyor tabi fps yi ,

grupta falan değilsem yerine gore 70 90 falan fps yada daha yuksek , ekrandaki gosteirlenlere baglı tabiki

buda raidden ss ler , artık kendin karar verirsin , ama gtx 660 eskimeye başlar yakında , bence kıy parana, kart kotu demiyorum (beni daha cok gotutur bu , parasının hakkını coktan verdi)

World Of Warcraft için Topladığım Bilgisayar

Acaba kullandığınız addonları söyler missiniz?

• gözükenler sanırım
    xperl
    omen
    recount
    bartender
    catographer
    DBM
  • Açıkçası good ve ultra ayarlar arasında dağlar kadar grafik farkı yok. Bu sistemle her türlü oynatırsınız raidlerde zaten..
  • 25 Manda sıkıntı çekmeden oynarsın

Ödemnelerini de uğraşmak istemiyorsan PayByMe Kart ile yap . Güzel bir uygulama oynuyacağın kadar yüklersin mis gibi akarsın
  • Mareşal_T® kullanıcısına yanıt
    Açıkcası dediğiniz doğru ancak biz zaten hiç bir şeyi üretmiyoruz. Sizin mantığınızla ne arabaya ne motosiklete ne telefona vs vs.. para vermeliyiz. Recep ivedik misali globalleşen dünyada artık milliyetçilik kavramı kalmadı :) aldığımız ürünler tabikide türkiye de üretilmiyor vatan bilgisayar vs aracılığıyla ithal ediliyor ama şartlarda bu o yüzden şu an için yapılacak birşey yok. Birde kişi neyi seviyorsa onu yapmalı mantığındayım. Benim şahsen en büyük zevkim oyun oynamak o yüzden oyun için bu paraları harcamak bana koymuyor açıkcası. Kişisel zevk meselesi kimi üst başa para harcıyor kimiside iyi sistem kurup zevkli oyun oynamak istiyor. Dedikleriniz de elbet haklısınız yanlış anlamayın ancak durum bu..

Edit: Ayrıca elektronik ürün ithalatı cari açığın sadece yüzde 0.8' ini oluşturmakta. Şu an cari açığın en büyük sebebi Doğalgaz, benzin ve Mazotta dışa bağımlı olmamız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zonaron -- 7 Mart 2014; 21:56:45 >

• zonaron Z kullanıcısına yanıt
    Anlamamışsınız. Para vermeyin demediğime göre ve bunu bende bilgisayardan yazdığıma göre çok başka yerdesiniz. Ben vasat bir bilgisayar bile gayet başarılı bir şekilde wow oynatıyor bunu alıpta bu oynatır mı 25 man raid yapılır mı demek çok garip olduğunu belirtmekle beraber globalleşen dünyada milliyetçilikten zarar gelmez bu ülke halkının %50'si daha milli olanını arasa global dünyada ihracatçı oluruz.

Ayrıca 0.8'i geçin 0,01 bile olsa biriktikçe büyür.
  • İyi bir ekran kartı ve iyi bir işlemci bu oyun için şart yeni paketle blizzard grafik kalitesini arttıracak , şu an bile gt630 la ultra ayarlarda 30 fps nin üstünde bir değer alamazsın ki smooth game için en az 60fps şart . Seçim senin tabi ben 30 fps ilede oynarım dersen tabikide oynanır. Benim için yeterli değil o yüzden iyi sistem toplama gereği duydum aynı zamanda yeni çıkacak oyunlar içinde sevdiğin bir oyun olursa sorun yaşamamak için. Yani bu sistemi toplayıp iki gün wow oynayıp çöpe atmayacağız, sürekli kullanacağımız için uzun süre götürmesi faydalı. İyi sistemle video kalitesi film kalitesi bile değişiyor bir çok bilgisayar kullanmış biri olarak bunu söyleyebilirim. 2 hafta boyunca düşündüm acaba gerek yokmu iyi bir sisteme diye ama gerçekten var. Farkı bugün yeni sistemle oynayınca anladım ben daha önceden oyun falan oynamıyormuşum :)

Bugün Topladım sistemi, ekran kartı gtx 660 işlemci i5 4440 , vatan bilgisayarda yüzde 30 indirim var fiyatlar çok uygun sistem toplamayı düşünenler kaçırmasın derim. Ayrıca Bostancı Vatan Bilgisayar Montaj bölümünde çalışan Ekip gerçekten acayip ilgiler.

Ssd ye gücüm yetmedi aynı zamanda windowsta satın almadım, bu sayede sistem 1750 liraya geldi.

Vatanın Sitesinden Teşekkür Etmiştim burdan da ediyim Halil Yüksel ve Mehmet Ali Akyüz , her konuda yardımcı oldular işlerini iyi yapıyorlar, montaj ve kurulum sorunsuzdu testler kablo toparlaması a dan z ye on numara.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.